Keittiön sisustus: luovia sisustusideoita keittiöön

keittiön sisustus keittiöideoita sisustusideoita modernin keittiön sisustamiseen

Keittiön luova sisustus

Vaikka monet harrastuskokit osoittavat mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä epätavallisilla, eksoottisilla tai värikkäillä luomuksilla lautasilla, monotonisuus vallitsee useimmissa keittiöissä. Luovan sisustuksen pelaaminen keittiössä voi olla niin helppoa ja kaunista.

Ideoita keittiön sisustamiseen

keittiön sisustusideoita keittiön kalusteet puukeittiö

Jos haluat vaihtaa yksinkertaiset hyllyt todelliseen katseenvangitsijaan, sinun ei tarvitse ajatella kauas. Kun seuraavan kerran ostat luotetussa viinikaupassa, vanhat viinilaatikot ovat usein valmiita. Käytettyjä mutta kauniita laatikoita voi ostaa pienellä rahalla, ja ne koristavat keittiön maalaismaisella tavalla. Seinälle asennettuna ne toimivat säilytystilana öljypulloille, pastasäiliöille tai maustemyllyille. Monet muut järjestelmät, joissa on koukut ja hyllyt seinälle, ovat myös käytännöllisiä ja näyttävät hyvältä.

keittiön sisustusideoita keittiön suunnittelu

Pienet yksityiskohdat tekevät jokaisesta keittiöstä yksilöllisemmän ja kodikkaamman. Jopa pienet asiat, kuten tyylikäs musta maapallo, pillerin muotoinen leipälaatikko valkoisena kiiltävänä tai vanhasta autonrenkaasta valmistettu kukkaruukku seinälle.

keittiön sisustusideoita luovia keittiöideoita

Mielikuvituksella ei ole rajoja keittiön sisustamisessa. Suunnittelu ei rajoitu vain asusteisiin, huonekaluihin ja kalusteisiin. Seinät ja julkisivut tarjoavat myös tilaa luoville ideoille. Esimerkiksi liitutaululakalla jokaisesta seinästä tulee keittiön lauta – eikä tämä rajoitu tavalliseen suorakulmaiseen muotoon.

keittiön sisustusideoita moderni keittiö

Lisäksi aksentteja voidaan asettaa seinien värisuunnittelulla tarroilla, tarroilla, seinä tatuoinneilla tai pienillä kirjaimilla.

keittiön sisustusideoita moderni keittiökalustus

keittiön sisustusideoita keittiön suunnitteluideoita värejä

Yksi huoneen vaikutuksen tärkeimmistä tekijöistä on valaistus. Keittiössä on paljon ajateltavaa. Esimerkiksi valaistuksen tulisi olla tunnelmallinen ja kodikas oleskelun ja aterioiden aikana, mutta valon on oltava riittävän kirkas valmistuksen ja pesun aikana. DYK360 sisältää monia vinkkejä Keittiön opas lamppuihin ja valaistukseen koottu.

Jokainen keittiö on täynnä elämää ja siksi ainutlaatuinen itsessään. Asukkaat ja vierailijat hyötyvät luovuudesta ja kekseliäisyydestä ja nauttivat ruoanlaitosta ja leivonnasta entistä enemmän!

      keittiön sisustusideoita keittiön värisuunnittelu aksentti väri keltainen

keittiön sisustusideoita keittiön värisuunnittelu aksentti väri vihreä

Kuvan lähde: www.dyk360-kuechen.de