Kevään sisustusideoita – 10 upeaa ehdotusta

kevään koristelu pöytäkoristelevy ruokailutila tulppaanit

Kevään sisustusideoita – luonnon uudestisyntyminen kotiisi

Kylmän talven jälkeen on aika ajatella jotain positiivista ja tuoda raikas ilma kotiin. Autamme sinua luomaan uuden ilmapiirin kotiisi. Jotta astut uuteen kauteen oikealla jalalla, esittelemme sinulle innovatiivisia kevätkoristeideoita tälle vuodelle.

Kevään sisustusideoita – Anna kevään auringon tulla huoneeseen!

kevään koristelu pöydän sisustus ruokasalin pastellivärit

Pastellivärit – Pastelliväreillä on vahva symboliikka, ne edustavat luonnon uudestisyntymistä kotonasi. Pöytäliinat, verhot, päiväpeitteet – voit käyttää pehmeitä pastellivärejä kaikkialla.

Nauti kauniista säästä sekä luonnossa että kotona

kevään koristepöydän koristelulevyn ruokailutila

Lisää valoa ruokasalissa – ilmava ruokasali voidaan helposti luoda kevyesti sävytetyillä pöytäliinoilla, mittatilaustyönä valmistetuilla lautasliinoilla, värikkäillä ruukuilla ja maljakoilla, jotka ovat täynnä tuoreita kukkia.

Tuo kevät pöytään!

kevät koristelu pöytä koristelu levy tuoreet siniset kukat seppele

Tuo kevät pöytään – me kaikki laitamme maukasta ruokaa pöydälle juhlapyhinä, mutta älä unohda kevätkoristeita! Korvaa vanhat lautaset ja lautaset uusilla jousimalleilla ja koristele pöytä jousielementeillä, kuten kirsikankukilla, kukilla ja söpöillä linnuilla.

Päivitä huone helposti ja nopeasti tapetilla

kevät sisustusideoita sohva vihreä seinä tapetti kukat keltainen

Värikäs tapetti – seinien maalaus on ehdottomasti täydellinen valinta tunnelman muuttamiseen. Mutta voit myös valita kirkkaita tai värikkäitä taustakuvia ja hemmotella itseäsi kevään ripauksella.

Anna huoneeseen kevään ripaus!

kevään sisustusideoita ruokasalin sisustus kattokruunut värikkäitä

Kauniit lampunvarjostimet – valitse ruokasaliisi sopiva riippuvalaisin, joka tuo huoneeseen kevyttä ripausta. Päästä valo sisään! Anna kevään auringon paistaa huoneeseesi! Puhdista ikkunat, avaa verhot ja kaihtimet ja käytä ohuita verhoja lämpimänä vuodenaikana.

Heijastaa kevään kauneutta!

kevään sisustusideoita ruokasalin sisustus huonekasvi värikäs

Sisäkasvit – Kasvien tiedetään tuovan kotiin lämpöä, väriä, tasapainoa ja luonnon kosketusta. Jos laitat kukan tai kaksi jokaiseen huoneeseen, ne heijastavat kevään kauneutta ja tekevät huoneista kutsuvan kauniita!

Piristä makuuhuoneesi!

kevään sisustusideoita makuuhuoneen sisustus vaaleanpunaiset verhot

Mukava makuuhuone – virkistä makuuhuoneesi korvaamalla raskaat verhot valkoisilla verhoilla. Aseta myös uudet vaaleat peitot sängylle. Tämä antaa koko makuuhuoneelle virkistävän uuden ilmeen!

Kevät on uudistumisen aikaa!

kevätkoristeideat sohva vihreä uusi verhoilutyyny

Uudista huonekalusi – kevät on uudistumisen aika, joten sinun on myös ajateltava huonekaluja. Anna heille uusi ilme uudella värillä valkoisella tai norsunluulla – se näyttää erittäin tyylikkäältä! Voit myös heittää pois vanhat keittiölaitteesi ja korvata ne uusilla – nyt on oikea aika tehdä niin! toimi nyt.