Kevään sisustusideoita kotiisi

Kevään sisustusideoita kotiisi.

  Kevään sisustusideoita siniharmaassa olohuoneessa

Kevät on pian täällä ja mietimme jo, mitä näytämme sinulle, joka vastaa tätä aikaa vuodesta. Tänään huomioni kiinnittyy Turkin kuningatar Eriniin, ja näytämme sinulle kankaita Lontoosta Suunnittelijan kilta ja heidän suunnittelemansa sisustusmallisto “Spring” sisustukseen.

Kangas, joka saa nämä huoneet näyttämään erittäin reheviltä, ​​edustaa rohkeasti uutta kautta ja toivottaa uuden alun keväällä. Värivalikoima sisältää klassisia motiiveja kustavilaisesta sisustuksesta ja hienosti piirrettyjä kukkakuvioita luomaan iloisen tunnelman, joka heijastaa uutta kevään tunnetta. Katso kuvat täältä!

Tuoreet värit

Kevään sisustusideoita maalaistalo

Mikään ei voi olla parempi vaihtoehto kuin tuoreet pastellit, jotka viittaavat luonnon uudestisyntymiseen kotona. Olipa tyynyt tai kankaat, verhot tai maljakot – ne tuovat kotiin elvyttäviä värejä.

Kevyt ruokasali – kevään sisustusideoita ruokailutilaasi

Kevään sisustusideoita korkea katto

Ilmava ruokasali on helppo luoda: vaihda kiinteät sävytetyt kankaat, hanki omat lautasliinat, vaihda ruukut ja aseta huoneeseen ylisuuri ruukku tuoreita kukkia.

Kevään sisustusideoita – tyylikäs mutta niin yksinkertainen

Kevään sisustusideoita pinkillä

Kevään sisustusideoita- tuo kevät huoneeseen

Kevään sisustusideoita vaaleanpunaisella valkoisella

Entä kevään koristeet kotona? Korvaa vanhat lautasesi elinvoimaisilla jousisuunnittelulautasilla ja koristele pöytä, joka on koristeltu jousielementeillä, kuten sakura -kukilla ja söpöillä lintukappaleilla.

Kevään sisustusideoita – värikkäitä Taustakuva 

Kevään sisustusideoita sinisessä makuuhuoneessa

Väri on epäilemättä täydellinen valinta suunnittelun muutokseen, mutta voit myös hemmotella seiniä maalaamalla ne uudelleen vaaleilla tapeteilla.

Ideoita kevään koristeluun – luonnollisilla tekstuureilla 

Kevään sisustusideoita vaaleanpunaisissa kukissa

Tiedetään, että tavallisten tekstuurien käyttö voi olla erittäin hyödyllistä. Tässä on tuore katsaus kysymykseen. Juutimatot, pajuhuonekalut, puiset tuolit, batikkikankaat ja liinavaatteet ovat vain muutamia esimerkkejä, jotka voivat tuoda huoneeseesi uuden luonnon.

Sisäkasvit ovat tärkeä osa Ideoita kevään sisustamiseen  

Kevään sisustusideoita vaaleanpunaisessa lasten makuuhuoneessa

Taideteoksista on tullut kuuluisia myös siksi, että ne lisäävät kodin tunnelmaan paljon lämpöä, väriä, tasapainoa ja hieman luontoa. Taideteoksen esitteleminen jokaisessa huoneessa heijastaa kevään kauneutta ja tekee tiloista houkuttelevampia. Päästä valoon – tämä päästää kevään auringonpaisteen ja on yksi helpoimmista tavoista kirkastaa kaikki huoneesi. Puhdista ikkunat, verhot ja ikkunaluukut ja ripusta nyt ohuet verhot ikkunoihisi!

Kevään sisustusideoita vaaleanpunaisessa lastentarhassa

Luo “tuulta” makuuhuoneeseen  

Kevään koristelu-ideoita-vaaleanpunaisena-punaisena

Piristä makuuhuoneesi vaihtamalla raskaat verhot ja ostamalla valkoiset untuvapeitot. Rohkea peitto voidaan myös lisätä huoneen jousimuotoilun viimeistelyyn.

Spring Deco Voit vaihtaa huonekalusi  tehdä siitä houkuttelevampi

Kevään sisustusideoita barokkityyliin

Kevät on aika aloittaa uudelleen, joten paras aika antaa vanhoille huonekaluillesi ja paljon käytetyille kaappeillesi uusi ilme valkoisen tai norsunluun värin ansiosta. Lisäksi korvaa vanhat huoneen tuoksut uusilla kevään tuoksuilla – hyvältä tuoksuva talo on epäilemättä houkuttelevin. Sen sijaan, että käytät rahaa luonnollisiin suihkeisiin ja tuotteisiin, yritä luoda oma maku. Voit laittaa alas kulhon kuivattuja kukkia, kanelitankoja ja neilikoita, jotta kodin tuoksu olisi ihana