Kim Kardashian vs. Taylor Swift – hiljainen kiinteistösota

Kiista Kim Kardashian Westin ja Tyalor Swiftin välillä on jatkunut jo vuosia. Mutta äskettäin hän saavutti uuden tason. Haluamme näyttää sinulle hetkessä, kuka on itse asiassa voittaja kiinteistöjen suhteen.

Molemmat riitelevät joukkueet, toisaalta Taylor Swift ja toisaalta aviopari Kim Kardashian ja Kanye West, tai lyhyesti Kimye, ovat hyvin tunnettuja suurelle yleisölle. Suosittuja laulajia, viihdyttäjiä ja TV -tähtiä – mutta he käyvät hiljaista sotaa kiinteistöistä. Ylellisillä kodeilla on helposti varaa molempiin, kun otetaan huomioon vuositulot ja pankkitilit. Ilmeisesti molemmilla osapuolilla ei ole vain sensaatiomainen ura, vaan myös hyvä liike -elämä.

 Taylor Swift vastaan ​​Kimye -pari – ystävällinen toisilleen, mutta hiljaisessa sodassa kiinteistöjen kesken

Kim Kardashian Taylor Swift Kanye West puhuu kauniisti keskenään

Taylor Swiftin ja Kanye Westin välinen kauppa sai ikävän käänteen muutama päivä sitten, kun hänen vaimonsa Kim Kardashian West julkaisi videoleikkeitä räppäristä, joka puhui rouva Swiftille kappaleestaan ​​”Famous”. Leikkeissä hän näyttää sallineen provosoivia tekstejä itsestään. Välittömästi sen jälkeen Taylor Swift vastasi sosiaalisessa mediassa, että hän ei hyväksynyt sanoituksia eikä tiennyt, että keskustelu tallennettiin.

Vaikka näyttää siltä, ​​että Kim Kardashian West on aina ylivoimainen kaikissa kiistoissa, hän ei voi voittaa kiinteistösotaa. Varsinkin kun kyse on molempien klaanien talojen lukumäärästä ja hinnasta.

 Hiljainen sota tapahtuu lavalla ja sen ulkopuolella.

Kim Kardashian Taylor Swift Kanye West Hiljainen sota lavalla ja sen ulkopuolella

Tässä on pähkinänkuoressa mitä Taylor Swift omistaa:

Laulaja omistaa Beverly Hillsissä sijaitsevan neljän makuuhuoneen talon, jonka hän osti vajaalla 4 miljoonalla dollarilla vuonna 2011. 274 neliömetrin talo on vuodelta 1941, ja siinä on guesthouse, jossa on makuuhuone ja kylpyhuone.

Taylor Swiftin Rhode Islandin kartano, jonka arvioitiin maksaneen 17 miljoonaa dollaria vuonna 2013, on usein paikka, jossa laulaja järjestää suuria juhlia.

Tältä Taylor Swiftin omaisuus Rhode Islandilla näyttää.

Taylor Swiftin kiinteistö Rhode Islandilla

Hän vuokraa parhaillaan rakennusta Manhattanin länsikylässä 40 000 dollarilla kuukaudessa, kun taas hänen Tribecan kattohuoneistoaan, jonka hän hankki vajaalla 20 miljoonalla dollarilla vuonna 2014, kunnostetaan suuresti. Hän osti Tribeca -parven Sormusten herran ohjaajalta Peter Jacksonilta.

Taylor Swiftin musiikkiura alkoi Nashvillessä, Tennesseessä, joten on ymmärrettävää, että hänellä ei ole vain yksi, vaan kaksi taloa kaupungissa. Laulaja, joka kasvoi Pennsylvaniassa ennen maalaismusiikkiin siirtymistä, omistaa kattohuoneiston Nashvillen keskustassa sekä suuren kiinteistön, jossa hänen vanhempansa asuvat tällä hetkellä.

Kim Kardashian West ja Kanye West asuvat tässä Bel-Airin kartanossa.

Kim Kardashian West Kanye West Toscanan kartano Bel-Air LA: ssa

Ja nämä ovat parin Kim Kardashianin ja Kanye Westin tärkeimmät ominaisuudet:

Pariskunta osti toscanalaistyylisen kartanon Bel-Airista Los Angelesista 10,75 miljoonalla dollarilla vuonna 2013. Se ei kuitenkaan ollut heidän mieltymyksensä. He tekivät kahden vuoden kunnostuksen, joka maksoi noin 2 miljoonaa dollaria. Turhautuneina siihen, kuinka kauan remontti kesti, he jopa laittivat huvilan myyntiin, mutta muuttivat sinne viime maaliskuussa.

Ilmeisesti Los Angelesin kartano ei riittänyt pariskunnalle – he käyttivät noin 20 miljoonaa dollaria maalaistyylisessä maalaistalossa kuuluisalla Hidden Hills -alueella. 150 neliömetrin talo, jossa on kahdeksan makuuhuonetta, oli aiemmin Lisa-Marie Presleyn omistuksessa. He myös tarttuivat viereiseen kiinteistöön vajaalla 3 miljoonalla dollarilla.

 Miljardööri -pari on erittäin suosittu ja sillä on lukuisia faneja.

Kim Kardashian Kanye Westin miljonääri parittaa lukuisia faneja

Ennen Kimin tapaamista Kanye osti 200 neliömetrin parven West Houston Streetiltä SoHosta, Manhattanin naapurustosta. Minimalistisen asunnon on suunnitellut Claudio Silvestrin, ja se näyttää enemmän modernilta taidegallerialta kuin olohuoneelta.

Kuinka kiista näiden kahden välillä jatkuu, on vaikea ennustaa.

Taylor Swift ja Kanye West riitelevät lavalla

Taylor Swift vastaan ​​Kim Kardashian ja Kanye West

Riita Taylor Swiftin ja Kimye -parin välillä