Kipsivalettu baby bump-39 -kuvausideat ja syyt, jotka puhuvat puolestaan

Monet naiset kokevat turvotusta, stressiä ja houkuttelevuutta raskauden aikana. Kasvava vauva tuo mukanaan väistämättömän painonnousun, vaatteet eivät enää sovi ….

Yhteiskunnassamme on edelleen normeja, jotka välitetään hienovaraisesti kaikenlaisten medioiden kautta. On sanomattakin selvää, että raskaana olevat naiset eivät voi, tarvitse tai halua liittyä täsmälleen tähän kauneuden pakkomielle.

kipsi vauva bump maali havainnollistava

Raskaana olevien naisten, hedelmällisten naisten ja hedelmällisten naisten kunnioittaminen meidän aikanamme näyttää olevan vain “moraalisesti vanhentunut” menneisyyden kulttuurien loppu. Tosiasia on kuitenkin, että naisista tulee äitejä tänään ja jokainen raskauspäivä edustaa tietoista ja valitettavasti hyvin hiljaista pohdintaa naisten alkuperäisestä luonteesta.

Tänään emme enää filosofoi hieman, vaan käytämme sen sijaan monia kauniita kuvia näyttääksemme raskauden toistamattomat ja ainutlaatuiset piirteet, jotka voidaan ikuistaa taiteellisella tavalla kaiken aikaa. Tämän päivän artikkelissa haluamme käsitellä hieman enemmän raskauden viimeisiä viikkoja ja tarkastella lähemmin trendikkäitä tapahtumia ”kipsivalettu vauva”.

kipsi vauva vauvan kolahtaa maalaus ideoita

Ajatus

Raskauden viimeisinä viikkoina vauvan kuoppa on täysin kehittynyt. Ja juuri tänä vaikeana aikana, jolloin odottavat äidit tuskin odottavat synnytystä ja unettomat yöt näyttävät loputtomilta, ajatus vatsan taiteellisesta vaikutelmasta tulee omakseen..

Vauvan kuoppa on asetettu huolellisesti sideharsolla ja päällystetty kostealla laastilla. Viileä, jäykkä kangas rauhoittaa raskaana olevaa naista ja hän tuntee olevansa tavallista enemmän hoidettu. Seoksen kuivumisen jälkeen kipsi poistetaan iholta.

Voit ottaa vaikutelmia tietyistä kehon alueista tai koko vartalosta. Lopulta luova idea ratkaisee. Kipsi voi toimia kauniina muistoksi ikuisesti ja se voidaan yksilöllisesti sisustaa oman maun mukaan.

maali kipsi valettu vauva kolahtaa

kipsi vauva kolahtaa sisustus deco ideoita

Koulutus lapsille 3D -muodossa

Pienet lapset voivat tietää missä he olivat ennen syntymäänsä. Ja mikä olisikaan parempi esimerkki tästä kuin katsoa äidin vauvan kuopan kipsiä? Lapset ovat kiinnostuneita ja ovat innoissaan kuullessaan oman syntymänsä tarinan äidiltään.

Maalaa taidokkaasti kipsivalettu vauva

kipsi vauva kolahtaa henna

Valokuvausideoita vauvan kuopalla

Vauvan koukun kipsi voidaan valmistaa useilla tavoilla. Hyvin yleinen ja suosittu vaihtoehto on tulostaa fragmentti vatsasta. Pyydä vauvan kuoppa muokkaamalla varovasti vain käyrä, jonka alle syntymätön lapsi makaa, kipsiä. Kulho inspiroi sinua erilaisiin ja erittäin luoviin valokuvausideoihin pian synnytyksen jälkeen. Vauvan kuoren koristeluun kuuluu myös loputtomia suunnittelumahdollisuuksia.

kipsi vauva bump taiteellisesti kuvattu

kipsi vauva vatsa vastasyntynyt vauva

kipsi vauva kolahtaa tähtitaivas

kipsi vauvan vatsa vauva photoshoot

Maalaa vauvakuppi

Kipsivalettu vauvan kuppi on vielä koristettava. Voit käyttää mitä tahansa tekniikkaa tähän, ja olet tervetullut käyttämään lukuisia esimerkkejä vauvan kohoamisesta.

Jos olet vakuuttunut ehdotetusta tekniikasta, voit hankkia lisää tarvikkeita ja ikuistaa vastasyntyneen vauvan ensimmäisen käden tai jalanjäljen pian syntymän jälkeen.

Kuvanveistäjä voi muuttaa tämän kauniin ja esteettisen lisäyksen vauvan kuopan jälkiin erittäin henkilökohtaiseksi taideteokseksi.

kipsi vauva bump side

kipsi vauva bump eeste 3D todisteita

kipsi vauva kolahtaa maali vauvan jalka

kipsi vauva bump kädellä

kipsi vauva kolahtaa kohtaus

kipsi vauva kohoumaali vauva sininen

kipsi vauva bump maali värikäs

kipsi vauva kolahtaa maalaus merkitys

kipsi vauva kohoumaali kiilto

kipsi vauva kolahtaa maali kala nemo

kipsi vauva kolahtaa maali sateenkaari

kipsi valettu vauvan bump

Vauvan kynttilälamppu

Monet ihmiset ihmettelevät, mitä tehdä vauvakipsille, kun he kohtaavat tilanpuutteen ongelman. Rehellisesti sanottuna meillä ei aina ole vastauksia, mutta välitämme silti käytännön ajatuksen.

Jos olet innostunut DIY -projekteista ja rakastat DIY -lamppuja, voimme ehdottaa, että käytät suurta vauvan koukkua seinäkoristeena tai seinävalaisimena. Liitteenä on myös kuvia, jotka esittävät toimivia vauvalamppuja.

kipsi vauva vauvan valaistus

kipsi vauva kolahtaa elämän ihme

Muista, että sinun pitäisi tehdä DIY -lampunvarjostin ja koristella kipsi oman maun mukaan. Jäljellä on vain kiinnittää hehkulamppu seinään. Mieti, onko kipsi ja lamppu asennettava vai ripustettava, ja varmista turvallinen paikka, jossa arvokas valettu on hyvässä asemassa eikä ole kenenkään tiellä.

kipsi vauvan vatsa vauvan jalat

kipsivalu vauvan kolauksen leikkausideoita

kipsi vauva bump taideteos

tee kipsi vauvan vatsan mosaiikki itse

kipsi vauva bump sininen

kipsi vauva kolahtaa sisustus deco ideoita

kipsi vauvan vatsa lasten piirustus

kipsi vauva kolahtaa tähtitaivas

kipsi valettu kipsi baby bump

kipsi vauva kolahtaa mukava muisto

kipsi vauva bump musta


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80