Koristele koristekaali – näin voit antaa syksyn koristeluun muutaman raikkaan värin!

Nyt on todella syksyinen! Koska … koristekaalin värikäs kausi on jo etenemässä. Tämä epätavallinen vihannes ei todellakaan tunnu siltä, ​​mutta leikkaa hienon hahmon loistavana lehtikoristeena. Koristekaali tekee vaikutuksen monipuolisilla lehtiruusuillaan monenlaisissa värisävyissä valkoisesta ja keltaisesta oranssiin ja vaaleanpunaisesta violettiin ja violettiin. Brassica oleracea kuuluu ristikukkaisten vihannesten ryhmään, ja vaikka kasvi on melko syötävä, on parempi olla syömättä sitä. Koska se on melko katkera ja vaikea sulattaa. Sinun pitäisi hyötyä niiden koristeellisista ominaisuuksista entistä enemmän. Voit istuttaa koristekaalia itse puutarhassa tai kylpyammeessa tai kukkakaupoista. Varsinkin nyt syksyllä ja talvella valikoima on melko suuri. Anna talollesi ja parvekkeellesi raikkaat värisävyt tällä ainutlaatuisella kaali -vihanneksella. Alta löydät paljon inspiraatiota ja anna luovuutesi valloittaa.

Koristekaalia kasvatettiin ensimmäisen kerran Japanissa

koristeellinen kaali upea lehtien koristelu

Syksyn kukkakimput koristekaali

Mitä kylmemmäksi sää muuttuu, sitä rikkaammaksi ja kirkkaammaksi koristekaalin lehtilevyt tulevat. Lajikkeesta riippuen jokaisella kasvilla on eri värit, lehtien muoto ja varren pituus. Erityisesti pitkän varren lajikkeet sopivat sitten ilmakehän reheviin kimppuihin.

Jopa solistina koristekaali näyttää poikkeuksellisen tehokkaalta ja uskomattoman tyylikkäältä. Yhdistelmä myöhäisten ruusujen, eukalyptuslehtien ja metsämarjojen kanssa on yksi suosituimmista kukkakaupoista ja koriste -faneista. Lisäksi on kausiluonteisia muratteja ja koristekasveja sekä muita syksyn kukkia, kuten astreita, hortensioita ja krysanteemeja.

Ihana juhla silmille syksyllä ja talvella

koristeellinen kaali pöytäkoriste syksy

Herkät kukkakoristeet sävyllä

syksyn pöytäkoristeet kukat ruusut kaali

Morsiuskimput, joissa on koristekaalia, ovat raivoa

morsiamen kimppu syksyn kukista koristekaali

Jopa vihertävissä sävyissä koristekaali näyttää täydelliseltä syksyn kimpussa

kaunis pöytäkoriste koristeellisilla kaali -ruusuilla hortensiat

Upeat pöytäkoristeet värikkäillä koristekaaleilla

Eksoottinen kaali on koristeellisten lehtiensä ansiosta ihanteellinen myös juhlapöydän koristeluun. Tai pikemminkin se on vain sitä varten. Sen silmiinpistävä lehtiruusuke ja suhde terveeseen kaaliin sekä miellyttävät lämpimät värit ovat täydellinen yhdistelmä tehokkaaseen syksyn pöytäkoristeluun. Voit laittaa koristekaalia yhdessä kanerva- ja purppurakellojen kanssa suuriin kulhoihin ja tarjota siten tyylikkäitä katseenvangitsijoita pöydälle. Tai voit järjestää värikkäitä kasveja kudottuihin koreihin, joissa on kurpitsia, muratteja ja lehtikaalia, jotta tunnelma olisi hienovarainen, puristinen. Valkoiset hortensiat ja jauhemaiset ruusut sekä eukalyptuslehdet täydentävät koostumusta ja tarjoavat erehtymättömän hienostuneisuuden.

Luo oma juhla silmille haluamallasi tavalla

pöydän koristelu syksy koristekaali kanerva

Jalokkaat pöytäkoristeet todellisille puristeille

alkuperäiset pöytäkoristeet syksyllä kurpitsat koristekaali

Upeita pöytäkoristeita häihin syksyllä

puristiset pöytäkoristeet syksykaali ruusut eukalyptus

Vihreä kaali ja vaaleanpunaiset ruusut – lyömätön koriste -duo

Koristeellinen kaali -istutus syksyllä koristelu ruusuilla

Kutsuva syksyn koristelu ulkona

Ulkona koristekaali luo vieläkin kauniimpia värikontrasteja. Sen värit sopivat erityisen hyvin heikompaan päivänvaloon ja nostavat heti tunnelmaa. Koristekaali on erittäin helppohoitoinen ja kestävä kasvi, joka on myös kestävä. Joten voit pitää ne omassa puutarhassa, portaissa tai parvekkeella istutuskoneissa ilman ongelmia. Voit myös nauttia kauniista koristeista loppukesästä talveen, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos altaat ovat riittävän suuria, voit istuttaa muita kestäviä kasveja, joissa on kauniita lehtiä ja kukkia. Tällä tavalla voit antaa koristekaalille vielä enemmän pippuria.

Yhdistä eri lehtien värit koristeellisen vaikutuksen parantamiseksi

puutarhan koristelu syksy koristekaali muratti

Keltaiset ja oranssit kurpitsat ja syksyn kukat sopivat hyvin vihreiden ja sinertävien lehtiruusujen kanssa

koristele sisäänkäynti syksy koristelu kurpitsa koristekaali

Eri materiaaleista valmistetut kukkaruukut sopivat erityiseen ulkoasuun

koristele portaat sisäänkäynti sisustus syksykaali

Kukka -ripustuskorit voidaan myös suunnitella erittäin helposti ja alkuperäisellä tavalla koristekaalin kanssa

koristekaali kaunis kukkakoristeidea

Koristele tällä monipuolisella monikäyttölaitteella ja nauti syksyn lämpimistä väreistä myös kotona. Katso muut koristeideat alla ja jäljittele niitä haluamallasi tavalla. Nauti syksyn koristeiden suunnittelusta ja pidä hauskaa!

Ja miksi ei loihdi seppele koristekaali?

seppele koristekaali ja muratti

Koristekaali kohtaa ikebanan

ikebana koristekaali herstdeko japani

Koristekaali on myös upea yksittäinen kukka

vintage syksy koristelu koristekaali

Vihreä väripaletti näyttää myös hyvältä hänelle

syksyn kukat koristeellinen kaali kukka koristelu syksy

kukkaiset pöytäkoristeet syksyllä koristeelliset kaalihortensiat

Heather on ehdottomasti yksi hänen uskollisimmista kumppaneistaan

Koristeellinen kanerva kattilassa syksyllä kukkakoriste   nuhjuinen tyylikäs pöytäkoriste syksy kaali kurpitsa eukalyptus

koristekaali kattilassa lila valkoinen

koristeellinen kaali ruukussa kasvien vinkkejä    Koristeellinen kaali talvikasvi syksy koristelu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80