Kukkalaatikot ikkunassa eri tyyleissä

kukkalaatikot ikkunassa värikäs sekoitus vaaleanpunainen-punainen

Kukkalaatikot ikkunassa eri tyyleissä

Ikkunan kukkalaatikot ovat todella mukavia ja ihastuttavia. Joillekin asunnonomistajille, joilla on kunnollinen DIY -taiteellisuus, niiden asentaminen on viikonloppuprojekti. Muille – tämä on kirvesmiehen tai käsityöläisen tilaus, joten he vain nauttivat kasvamisen ilosta.

Materiaalit. Mikä tahansa materiaali sopii kukkalaatikoihin – puu, metalli, rauta tai muovi voivat sopia ikkunan suojaan tai ikkunan muotoon tai kontrastin kanssa muodostaakseen väriyhdistelmän.

Ikkuna -kukkalaatikoita myydään lähes kaikissa lastentarhoissa, puutarhureissa, rautakaupoissa ja jopa joissakin kodinkonekaupoissa. Monet online -yritykset tarjoavat myös laatikoita. Voit myös palkata kirvesmiehen tekemään kukkalaatikot asiakkaan vaatimusten mukaisesti, jos ompelutaitosi ei riitä.

Tyylikäs yhdistelmä hiipiviä ja roikkuvia kasveja ja kukkia

kukkalaatikot metalli -ikkunassa hiipivien kasvien kanssa

Sijainti. Tietenkin ikkunoiden alla on ikkunan kukkalaatikot, mutta on myös muita sääntöjä? Ilmeisesti kyllä.

Katso taloa kadun toiselta puolelta. Valitse joitakin ikkunoita, kuten etuoven kummatkin puolet tai olohuoneen ikkunat. Toisen kerroksen ikkunaikkunoiden ulkonäkö on dramaattinen, mutta sinun on varmistettava, että avaat ikkunat, jotta voit huolehtia niistä.

Värikäs raikkaus ikkunassa

Kukkalaatikot ikkunassa puusta pitkänomaisia

Viemäröinti. Useimmissa kukka -laatikoissa on tyhjennysreiät, joissa on lasinaluset terveille kasveille. Avoimissa rauta- tai metallilaatikoissa on kuitenkin usein kookospähkinä, joka tyhjenee hieman nopeammin. Vältä se, vuoraa kookospähkinä sisäosa rei’itetyllä muovilla.

Yksinkertainen ja tyylikäs valkoinen

lukuisat kukkalaatikot ikkunassa valkoiseksi maalattuina

Puulaatikot voidaan maalata sisäpuolelta vedenpitävällä kattosementillä, jotta puu ei mätäne. Tyhjennysreiät pidentävät myös laatikoiden käyttöikää.

Kasvit. Monet pienet kukkivat kasvit sopivat ikkuna -kukkalaatikoihin. Voit myös hyödyntää kokoonpanon korkeutta hiipivillä kasveilla – muratti, petuniat, lobelia, kevätyrtit, jasmiini.

Pystysuorat kasvit ovat myös välttämättömiä tasapainon saavuttamiseksi

kukkalaatikot riippuvat ikkunassa värikäs loisto

Geraniumia, kehäkukkia, ikivihreää topiaryä, koristekasveja ja jopa pieniä ruusuja voidaan kasvattaa korkeuden ja kiinnostuksen lisäämiseksi. Käytä kasveja, jotka eivät kasva yli kolmanneksen ikkunan korkeudesta, muuten ne näyttävät liian korkeilta ja vaikuttavilta eikä houkuttelevilta.

Antiikkista tunnelmaa Rautaiset aksentit

kukkalaatikot ikkunassa maalaismainen hohto

Asennus. Vaihtoehtoja on muutama. Joissakin laatikoissa on L-muotoiset pidikkeet, jotka on kiinnitetty puisilla nastoilla ikkunalaudan alle. Jos haluat kiinnittää puristimet muuraukseen tai stukkiin, käytä muurausta varten poraa.

Jos ostat valmiita kukkalaatikoita, aseta ne keskelle ikkunan alle. Niiden tulisi olla yhtä leveitä kuin ikkuna, ikkunansuoja – ikkunan leveys plus 10-15 cm. Pienemmät koot eivät ole verrannollisia. Tavallinen syvyys on 20 cm, tietysti voit tilata eri syvyyden puusepältä ikkunasta riippuen.

Aistillinen tuoksu olohuoneeseesi

kukkalaatikot ikkunan vieressä violetti vaaleanpunainen valkoinen petunia

Vinkkejä viljelyyn. Varmista, että kukkalaatikot on asennettu ennen kasvamista, koska ne ovat liian painavia liikuteltavaksi ja korjattavaksi. Käytä hyvälaatuista istutusmaata ja hitaasti vapautuvaa lannoitetta, joka ruokkii kasveja jokaisella kastelulla. Kuiville kasveille mehikasveiksi tai kaktuksiksi osta sopiva maaperä.

Viehättävä yhdistelmä

kukkalaatikot ikkunan niitty näyttää

Kastelu ja lannoitus. Kastelu riippuu kasvatettavien kasvien tyypistä ja auringonvalosta. Mitä enemmän aurinkoa laatikoissa, sitä useammin kukat tarvitsevat kastelua. Yleensä useimmat kukkalaatikot tarvitsevat kastelua muutaman kerran viikossa – nurmikon sprinkleri ensimmäisessä kerroksessa ja kastelukannet ylemmissä kerroksissa sekä tippukastelu jokaiselle kukkalaatikolle. Joissakin laatikoissa on oma kastelujärjestelmä, vesi varastoidaan alla ja sitä käytetään kahden seuraavan viikon ajan – loistavaa kiireisille ihmisille tai lomalle.

Stimuloi punaista ja sitruunankeltaista

Kukkalaatikot ikkunassa tummasta puusta

Lannoitus vesiliukoisilla aineilla kerran tai kahdesti kuukaudessa on hyvä pitää kukat vihreinä, kukkivina ja rehevinä.

Tyyli. Ikkunan kukkalaatikot ovat löysästi houkuttelevia ja kuuluvat luonnollisesti maalaistyyliin. Materiaalista ja kasveista riippuen ne voivat kuitenkin näyttää tyylikkäiltä, ​​muodollisilta, sileiltä ja kiiltäviltä tai tyylikkäiltä ja trendikkäiltä.

Maalatut puulaatikot, joissa on sekoitus värikkäitä yksivuotisia kasveja, näyttävät rentoilta ja perinteisiltä, ​​mustat rautalaatikot, joissa on näyttävät ikivihreät ja valkoiset kukat ja muratti, näyttävät muodollisemmilta. Voit tuoda nykyaikaisen ilmeen neutraaleilla puulaatikoilla, jotka on kasvatettu koristekasveilla tai pienemmillä kaktuksilla.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80