Kuvanauhojen koristelu – ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun

Kuvakisko on erityinen seinähylly kehystettyjen taideteosten, valokuvien, ehkä myös kirjojen, aikakauslehtien, musiikkilevyjen, pienten ruukkukasvien ja muiden koristeiden esittelyyn. Se koostuu suurelta osin seinäliuskasta, jossa on avaimenreiän ripustimet kiinnitystä varten, kapea pohja ja reuna, joka estää koristeiden putoamisen. Verrattuna perinteisiin kuvaseiniin, sinun tarvitsee vain porata kaksi reikää seinään ripustaaksesi kuvakiskon. Tarvitset vain enemmän, jos aiot ripustaa useamman kuin yhden kuvakiskon. Vauriot minimoidaan ja koko muotoilumahdollisuuksien maailma avautuu sinulle. On olemassa lukuisia tapoja koristella kuvanmuovaus. Tämän päivän artikkelissa haluamme esitellä sinulle joitain suosikkiesimerkkejämme ja antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä.

Kuvapalkki on loistava vaihtoehto valokuvaseinälle

Koristele kuvanauhat - ideoita ja vinkkejä luovaan seinäsuunnitteluun ruokasalin sisustusideoita varten

Anna suunnittelijan mielikuvituksen lentää

Koristele kuvapalkki - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun valokuvaseinän luova vaihtoehto

Koristele kuvapalkki monipuolisuuden ja käytännöllisyyden vuoksi

Kuvareuna on yllättävän monipuolinen seinähylly, jolla voidaan piristää melkein mitä tahansa kotisi aluetta. Se ei ole iso, vaatii vähän seinätilaa ja on siksi ihanteellinen pieniin asuntoihin. Kuvalistoissa on tyylikäs, moderni ja minimalistinen muotoilu, joka sopii useimpiin nykyaikaisiin sisustustyyleihin.

Siinä näkyvää koristelua voidaan muuttaa säännöllisesti, jotta se mukautuu tilanteeseen, vuodenaikaan tai suunnittelumuutoksiin. Pienetkin muutokset voivat muuttaa huoneen visuaalisen vaikutelman kokonaan. Koska useimmat kuvakiskot on myös tehty puusta, voit maalata tämän haluamallasi värillä.

Luo viihtyisä pieni satujen lukukulma lasten kirjoilla

Koristele kuvapalkki - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun lastenhuoneen lukunurkkaideoihin

Kuvanauhan koristelu - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun pieniä hyllyjä valkoisia ideoita

Kuvanauhan koko ja pituus sekä esillä olevan koristelun tilavuus riippuvat ensisijaisesti huoneesta, jonka haluat koristella sillä. Suuremmat seinät, kuten olohuoneen sohvan yläpuolella, ruokasalin pöytä tai makuuhuoneen sänky, voivat hyötyä pidemmistä tai pinotuista kuvanauhoista. Pienemmät mallit sopivat paremmin huoneisiin, joissa on pienemmät vapaat seinäpinnat, kuten eteinen tai kylpyhuone.

Monipuolisuuden lisäksi kuvakisko on myös erittäin käytännöllinen. Kapeasta alustasta huolimatta reuna estää arvokkaita kehyksiä ja koristeita putoamasta lattialle. Kissanomistajat huomaavat myös nopeasti, että heidän nelijalkaisilla ystävillään on vaikeuksia päästä tavaroille hyllyltä ja heittää niitä lattialle. Jotkut kissan ystävät jopa asettivat muutamia kuvareunuksia erityisesti kotitiikereilleen, joihin he voivat helposti kiivetä. Tämä voi välttää monia eturistiriitoja kotona. Jos pelkäät edelleen, että kuvakehys kaatuu, kiinnitä se seinään liimalla.

Taideteoksissa ja valokuvissa tulee olla värejä, joita käytetään muualla sisätiloissa

Koristele kuvanauhat - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun värikäs boho chic

Lapset ja aikuiset lukevat täällä mielellään

Koristele kuvapalkki - ideoita ja vinkkejä luovan seinän suunnitteluun lastenhuoneen lukukulma iso ja pieni

Koristele kuvanauha muiden kalusteiden suhteen

Kuten minkä tahansa uuden huonekalun tai sisustuksen kohdalla, on tärkeää ottaa huomioon muu sisustus. Uuden kuvapalkin pitäisi sopia saumattomasti ympäristöönsä, kaunistaa ja korostaa sitä, mutta se ei saa liikaa huomiota.

Kun lajittelet taideteoksiasi, valokuviasi ja muita koristeitasi, valitse ne, joissa on jo huoneessa olevia värejä, kuvioita ja muotoja. Ajattele haluamaasi sisustustyyliä.

Jos asuntosi pyrkii merelliseen tyyliin, valitse taidetta ja valokuvia, joissa näkyy meri, veneet tai alukset ja niiden köysi. Jos pidät modernista teollisesta tyylistä, valitse sisustus neutraalissa väripaletissa. Mustavalkoiset kuvat kaupunkikuvista ja koneista ovat täydellisiä tähän laitokseen. Älä unohda myöskään kehystä. Jos haluat koristella kuvapalkkiisi nykyaikaisella tavalla, valitse valkoiset tai mustat kehykset yksinkertaisilla viivoilla. Jos pidät vintage -tyyleistä, valitse vanhat massiivipuiset kehykset, joissa on herkkä kaiverrus.

Valitse koristeeksi ohjaava teema

Kuvapalkin koristelu - ideoita ja vinkkejä luovaan seinäsuunnitteluun hääjuhlaan

Kehyksillä on yhtä tärkeä koristeellinen rooli kuin sisällöllä

Koristele kuvapalkki - ideoita ja vinkkejä luovaan minimalistiseen seinäsuunnitteluun

Mieti värien ja kuvien lisäksi, haluatko valita teeman koristukseesi vai et. Monet asunnonomistajat haluavat vaihtaa kuvansa säännöllisesti mielialansa, kautensa tai tilaisuutensa mukaan. Kun esimerkiksi hääpäiväsi lähestyy, aseta esille romanttisia ja ikimuistoisia valokuvia valmistelusta, ystävistäsi ja perheestäsi. Jos haluat muuttaa sisustustasi joka kausi, mieti sen tyypillisiä värejä ja aiheita.

Ensi silmäyksellä investointi erilaisiin tulosteisiin ja taideteoksiin voi tuntua kalliilta. Mutta näin ei aina ole. Voit helposti ladata HD -kuvia, muokata niitä haluamallasi tavalla, tulostaa ne valokuvapaperille ja kehystää ne. Monet taiteellisesti lahjakkaat asunnonomistajat, joilla on hyvin erityisiä mieltymyksiä, päättävät usein piirtää tarvitsemansa. Hanki inspiraatiota nykyisestä kodinsuunnittelustasi ja halutusta visuaalisesta tunnelmasta.

Pienet punaiset aksentit herättävät tämän neutraalin järjestelyn elämään

Kuvanauhojen koristelu - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun nykyaikainen painopiste

Neutraali, moderni sisustustyyli hyötyy suuresti metallikoristeista ja ruukkukasveista

Koristele kuvapalkki - ideoita ja vinkkejä luovaan mustavalkoisten valokuva -ideoiden suunnitteluun

Koristele kuvanauhat yksinkertaisella tekniikalla

Kuvan reunat ja hyllyt yleensä voivat helposti tulla koristeiksi. Haluttu vaikutus häviää valitettavasti. Seuraavat vinkit auttavat välttämään yleisimmät virheet:

Lajittele koristeet ensin koon mukaan. Kuvarivin pituudesta riippuen siinä tulisi olla yksi tai enintään kolme keskipistettä. Tämän roolin ottavat yleensä suuret kehykset. Siirrä tarkennuspiste sivulle, koska epäsymmetria on paras ystäväsi täällä. Näiden suurten kehysten ympärille sijoitetaan sitten pienempiä koristeita.

Vaihtoehtoisesti voit koristella kuvapalkkisi 3: n säännön mukaisesti. Kolme suurta tarkennuspistettä, kolme keskikokoista kehystä, kolme pienempää kuvaa, kolme pientä patsaata, kolme pientä kasvia. Jos haluat yhdistää kaiken saumattomasti, peitä kehysten pienet palat päällekkäin jättäen pieniä rakoja joidenkin osien väliin. Kuvittele maalari, joka järjestää ja piirtää asetelman.

Luo visuaalista kiinnostusta lisäämällä kauniita aksenttipisteitä. Kääri pienet seppeleet, helminauhat tai roikkuvat kasvit. Kiinnitä joitakin postikortteja tai pikakuvia washi -teipillä. Voit vapaasti kokeilla mallejasi. Nimittäin tämä tuo elämän muuten tylsään järjestelyyn.

Valitse aiheita ja piirroksia, jotka motivoivat sinua ja tekevät sinut onnelliseksi

Koristele kuvapalkki - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun järjestää valokuvapalkki oikein

Miten aiot sisustaa oman kuvapalkkiisi? On rajattomia mahdollisuuksia ja ideoita, jotka voivat kaunistaa sisustuksesi erilaisilla luovilla ja ainutlaatuisilla tavoilla.

Suunnittele kuvapalkki kertomaan tarina

Kuvanauhojen koristelu - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun häät valkoiselle huomaamattomalle

Näin lapset oppivat laittamaan kirjat nopeasti pois lukemisen jälkeen

Koristele kuvanauhoja - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun lastenhuoneen sisustusideakirjoihin

Käsityöläiset voivat myös rakentaa pienen kuvakiskon itse pienellä puulla

Koristele kuvapalkki - ideoita ja vinkkejä luovaan seinäsuunnitteluun mini -valokuvabaarin ikkunalaudalle

Luo tyylikäs aksenttiseinä täynnä taideteoksia

Koristele kuvanauhat - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun moderni olohuone teollinen

Monet suunnittelijat haluavat aloittaa seinäkoristeillaan lattiasta

Koristele kuvanauhat - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun

Vanhoja levyjä voidaan nyt käyttää upeina vintage -koristeina

Koristele kuvanauhat - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun rollwagen wanddeko ideen

Hienot pastellivärit hallitsevat tätä makuuhuoneen sisustusta

Koristele kuvanauhat - ideoita ja vinkkejä luovaan seinän suunnitteluun makuuhuoneen sisustusideoihin

Tummat seinät tuovat esiin kaikki huonekalusi ja sisustuksesi

Koristele kuvapalkki - ideoita ja vinkkejä luovien seinien suunnitteluun mustat seinät tyylikkäitä ideoita

Koristele kuvanauhat - ideoita ja vinkkejä luovaan seinäsuunnitteluun olohuoneen sisustusideoita tyylikkäästi ja modernisti