Lastenjuhla -DIY -ideoita – “kultainen snitch” Harry Potter -faneille

Yksinkertaisilla DIY -ideoilla lasten syntymäpäiville on monia etuja. Ensinnäkin niiden avulla voimme keskittyä muihin puoluevalmistautumisen näkökohtiin. Lisäksi ne voidaan usein tehdä yhdessä lasten kanssa. Tämä puolestaan ​​kannustaa pieniä olemaan itsenäisempiä ja toteuttamaan omia luovia koruideoitaan. Tänään meillä on jotain erityistä Harry Potter -faneille ja kaikille, jotka pitävät tästä kimaltelevasta vaikutuksesta. Ja kuten juuri totesin, tämä idea on melko helppo toteuttaa. Siitä huolimatta yksityiskohtiin on kiinnitettävä huomiota. Kiinnitä siis riittävästi huomiota sekä kuviin että kirjallisiin ohjeisiimme.

Näitä DIY -ideoita varten tarvitaan vain vähän materiaaleja

diy ideoita materiaalit ja ideat

DIY -ideoita kultaisen snitchin aiheesta

Kultainen snitch on yksi Harry Potter -historian symboleista. Itse asiassa se on yksi niistä tärkeimmistä. Se edustaa kultaista palloa, mutta samalla sillä on hopeiset siivet ja ne liittyvät muinaiseen peliin. Ne ulottuvat 1200 -luvulle.

Snitch on osa yhtä kuuluisia Quidditch -pelejä. Löydät mielenkiintoista lisätietoa tästä aiheesta alla olevasta linkistä . Mutta pysymme hieman pidempään aiheessa “DIY -ideat”. Koska kultainen snitch on tässä suhteessa kiitollinen kenttä. Idea on rakenteeltaan melko yksinkertainen ja samalla vaihdettava. Maaginen tausta ja värit tekevät siitä silti melko näyttävän. Seuraavassa tarjoamme sinulle konkreettisia ohjeita ja lisäämme sitten lisää DIY -inspiraatioita samasta aiheesta.

Yritä leikata siivet sopivan kokoisiksi

DIY -ideat leikkaavat siivet

Käytetyt materiaalit

Voit työskennellä vain muutamalla materiaalilla näiden ja muiden DIY -ideoiden toteuttamiseksi. Oppaamme on erittäin hyvä esimerkki tästä. Tässä tapauksessa tarvitset Rocher -suklaata kultaisissa kääreissä. Voit tietysti käyttää myös muita suklaita, jotka on kääritty samanlaiseen paperiin. Sitten tarvitset myös kultaisen värisen liinan. Kuvasta näet, miltä sen pitäisi näyttää, jotta projektisi toteutetaan hyvin. Läpinäkyvät liimapisteet ovat parhaita yksittäisten elementtien yhdistämiseksi. Pidä kätevät ja ei liian suuret paperisakset käsillä.

Voit kokeilla kansia eri väreillä ja eri kuvioilla

diy ideoita mahtavat siivet

Menetelmä

Materiaalit ovat vähäisiä, yksinkertaisia ​​ja tällaisten DIY -ideoiden toteuttaminen ei vaadi liikaa vaivaa. Lisäksi ne voidaan mukauttaa oman maun ja ideoiden mukaan! Poista kaikki lisäosat ja jätä vain kultapakkaukset päälle. Voit taittaa lautasen neljään osaan ja sitten (kuten kuvissamme) leikata pienet siivet. Tarvitset kaksi kullekin yksittäiselle praliinille. Riippumatta siitä, kuinka tarkasti leikkaat siivet, niiden koossa on todennäköisesti joitain eroja. Näin on ainakin useimmilla meistä! Joten säädä ne toisiinsa niin, että ne muodostavat suunnilleen samat parit keskenään. Levitä liimaa leveämmälle puolelle ja kiinnitä se suklaaseen.

Yhdistä eri siivet keskenään tätä DIY -ideaa varten 

siivet muokata ideoita

Yhdistä nämä DIY -ideat muihin koristeisiin

Tämä on perusidea koristeluun ja se voidaan integroida erittäin kauniisti muihin suurempiin konsertteihin. Ilmeisin olisi Harry Potter -juhla, mutta voit yhdistää tämän muihin satu- ja vilkkaisiin aiheisiin. Saatat jopa ajatella peliä, joka liittyy kultaisen snitchin alkuperään?

Toivotamme sinulle hauskaa ja hyvää ruokahalua syödessä suklaata lastenjuhlan lopussa!

Voit levittää päärynäliimaa siipien paksummalle puolelle 

DIY -ideat levittävät liimaa

ihania praliini -diy -ideoita

Muokkaa näitä DIY -ideoita vastaamaan omia ideoitasi ja tyyliäsi

muokata opetus diy ideoita

Valkoiset siivet ja kullanvärinen pakkaus suklaille – niin hieno yhdistelmä olisi myös mahdollinen

DIY -ideoita (18)

DIY -ideat hopeiset siivet

diy ideoita valkoiset siivet

Näistä DIY -ideoista voidaan luoda todellisia arvokkaita kappaleita DIY Ideat ihana idea

DIY -idea on yksinkertainen, mutta kaikki voidaan esittää kultalautasella vaikutuksen parantamiseksi

diy ideoita upeita suklaata

DIY ideoita monia symboleja

diy ideoita siivillä

diy ideoita suklaamakeisia kädessä

Se olisi varmasti sopiva idea lasten syntymäpäiville

diy-ideat-tarjotin-suuret siivet

diy ideoita kulhoon

Muutama suuri muunnelma samasta DIY -ideasta

diy ideoita höyhenistä valmistetut siivet

diy ideoita hienoa suklaata

DIY -ideoita lahjaideana


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80