Luo hyvän olon ilmapiiri kotiisi muutamalla yksinkertaisella vaiheella: Näin se toimii

Varsinkin kun kylmä kausi on aivan nurkan takana, haluamme, että siitä tulee taas mukavaa ja viihtyisää kotona omissa neljässä muurissamme. Päivät lyhenevät jälleen ja vietät yhä enemmän aikaa siellä. Kodikkaan tunnelman luomiseksi ei yleensä tarvita täydellistä kunnostusta tai uusia kalliita huonekaluja. Useimmissa tapauksissa pienet liikkeet riittävät piristämään tunnelmaa uudelleen. Näytämme, miten se toimii.

Muutamalla yksinkertaisella vaiheella voit luoda hyvän tunnelman omaan kotiisi

Sisustus huopia, tyynyjä ja turkiksia

Kodikkaiden peittojen, värikkäiden sohvatyynyjen ja turkisten ansiosta se ei ole vain todella viihtyisä sohvalla ja ruokapöydässä, vaan voit myös käyttää niitä tyylikkäiden aksenttien asettamiseen huoneeseesi. Kodin asusteiden väri on parasta sovittaa huoneen muiden huonekalujen kanssa, jotta ne saavuttavat yhtenäisen yleisilmeen. Turkisten osalta sinun on eläinten hyvinvoinnin vuoksi varmistettava, että se ei ole aitoa eläimen turkista, vaan turkisjäljitelmää. Näillä on myös se etu, että ne ovat hajuttomia. Huovien ja tyynyjen osalta on parasta käyttää helppokäyttöistä materiaalia, koska kulauksen viiniä tai kahvia on helppo niellä sohvalla. Silloin on edullista, jos voit pestä materiaalin koneessa.

Ikkunoiden koristelu verhoilla, laskostetut kaihtimet & Co.

Paljaat ikkunat ilman verhoja eivät vain upota huonetta viileään ilmapiiriin, vaan ne voivat jopa vaikuttaa negatiivisesti huoneen ääneen. Sinun on vastustettava tätä valitsemalla sopiva ikkunaverho. Luovasta vapaudesta ei ole rajoja klassisesta verhosta käytännölliseen rullaverhoon ja moderniin laskostettuun kaihtimeen. Erityisesti laskostetut kaihtimet ovat tulossa yhä suositummiksi, koska ne eivät ainoastaan ​​tarjoa yksityisyyttä ja aurinkosuojaa, vaan voivat myös vaikuttaa positiivisesti huoneen ilmastoon eri värien ja kankaiden avulla. Erilaisia ​​vaihtoehtoja, ovatpa läpinäkymättömät laskostetut kaihtimet, tummenevat laskosverhot tai erityiset lämpösuojatut laskostetut kaihtimet, löytyy esim. Jaloucityn laskostettu kauppa.

Valaistus voi luoda kodikkaan tunnelman muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä

Oikea valaistus huoneisiin

Voit myös luoda hyvän olon tunnelman oikealla valaistuksella huoneeseesi. Sinun on aina kiinnitettävä huomiota kahden pisteen toimivuuteen ja tunnelmaan. Varmista, että jokaisessa huoneessa on riittävästi valoa tärkeisiin tarkoituksiin, kuten syömiseen. Rauhalliseen toimintaan, kuten television katseluun, voit myös ajatella hienostunutta epäsuoraa valaistusta. Lukemiseen on myös loistavia valaistusvaihtoehtoja, jotka ylittävät lukualueella olevat yksinkertaiset kiinnitettävät valot. Entä esimerkiksi suuri valokaari, joka valaisee tarkasti lukualueesi? Kokeile sitä, tulet hämmästymään toisaalta eduista ja toisaalta suunnittelusta.

Muutamalla yksinkertaisella vaiheella voit luoda hyvän tunnelman omaan kotiisi

Sisäkasvit luontaiseen tunnelmaan

Lukuisat suunnitteluasiantuntijat ovat sitä mieltä, että huone, jossa ei ole sisäkasveja, ei ole todellinen huone, loppujen lopuksi siitä puuttuu kaikki vilkkaus. Siksi on parasta tarjota jokaiselle huoneelle vihreitä kasveja, jotka tuovat hieman luonnollista tunnelmaa vastaavaan huoneeseen. Lisäksi kasvit varmistavat miellyttävän sisäilman, koska ne tuottavat happea ja niiden on osoitettu suodattavan pölyä ilmasta. Mutta mitkä kasvit sopivat parhaiten mihin huoneeseen? Tässä muutama inspiraatio:

  • Olohuone: värikkäät orkideat luovat virkistävän tunnelman
  • Keittiö: yrttiruukut, kuten basilika, oregano tai minttu
  • Makuuhuone: aloe vera ja hamppu takaavat mukavan unen
  • Kylpyhuone: Einblatt ja Efeutute, koska ne sietävät myös kosteaa ilmaa hyvin
  • Lastenhuone: käytä vain lapsille myrkyttömiä kasveja
  • Käytävä: Begonia- tai Kentia -palmu, koska ne selviävät myös vähällä valolla

Luo mukava ilmapiiri kotiisi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä

Hyvä fiilis helpotti

Näet, että miellyttävän, hyvän olon luomiseksi ei aina tarvita suuria muutoksia tai paljon rahaa. Useimmiten paljon voidaan saavuttaa muutamalla yksinkertaisella askeleella ja muutamalla eurolla. Varmista kaikkien koristeiden kanssa, että kaikki on oikeassa värissä. Toisin kuin sekoitetut teokset ja värit, tämä takaa myös rauhallisen tunnelman ja säteilee siten automaattisesti rentoa tunnelmaa, jossa voit tuntea olosi hyväksi.

Sisäkasvit luovat hyvän tunnelman kotiisi muutamalla yksinkertaisella vaiheella

Kuvamateriaali: © JalouCity Heimtextilien Vertriebs GmbH & Co. KG