Maailmanmatka -teema: Maailman parhaat rannikkokaupungit

Rakastatko lomaa meren rannalla? Mutta haluaisitko myös matkustaa ympäri maailmaa? Sinun ei kuitenkaan tarvitse valita kumpaakaan vaihtoehtoa. Monilla maailmanmatkareiteillä on joitain maailman kauneimmista rannikkokaupungeista. Olemme valinneet sinulle viisi. Haluamme nyt esitellä ne sinulle yksityiskohtaisemmin.

Emme voi antaa yksityiskohtaista yleiskatsausta siellä olevista nähtävyyksistä tässä artikkelissa. Kaikki viisi rannikkokaupunkia tarjoavat aivan liikaa esitettäväksi lyhyissä jaksoissa. Olemme lisänneet tähän joitakin linkkejä.

Pikemminkin annamme sinulle joitain sisäpiirin vinkkejä, jotka ovat hyödyllisiä nopealle vierailulle. Koska maailmanmatkan aikana emme voi pysyä pitkään kaikkialla. Siksi meidän on oltava erittäin valikoivia reittejä ja paikkoja valittaessa.

Lunar Festival, munkit

munkit täysikuussa

Maailmankiertue Bangkokiin, Thaimaahan

Kaupunki tunnetaan kelluvista markkinoista, mielenkiintoisista käyristä koostuvista vesikanavista sekä niiden kanavista vaikuttava taide ja arkkitehtuuri. Siellä on myös useita omituisia festivaaleja ympäri vuoden.

Suosittelemme vierailua erityisesti syyskuussa.

Tämä pätee erityisesti, jos rakastat mielenkiintoisia paikallisia juhlia ja festivaaleja. On niin kutsuttu kuun juhla. Tämä tapahtuu China Townissa. Tunnet festivaalin Kiinasta. Bangkokissa koet hieman erilaisen version.

Elävää musiikkia, Havaiji

elävää musiikkia-havaiji

Honolulu, Havaiji

Täysin erilainen kohde Honolulu, Havaiji. Se tarjoaa paljon enemmän kuin rentoutumista eksoottisessa ilmapiirissä. Haluamme suositella tätä paikkaa kaikille hyvän elävän musiikin ystäville. Pelaa Oahossa ympäri vuoden Erilaisia ​​bändejä esiintyy koko ajan.

Paikalliset taiteilijat varmistavat hyvän ilmapiirin ylellisissä terveyskeskuksissa sekä baareissa ja ravintoloissa.

Kesä Oslossa

hypätä veteen-osloon

Oslo, Norja

Kesä voi olla kaunista myös pohjoisessa. Täältä löydät joitakin kauneimmista nähtävyyksistä! Oslossa tämä pätee erityisesti elokuulle. Täällä sinulla on erittäin intensiivinen sosiaalinen elämä. Tämän vuoden elokuussa voit Festivaali Øya vierailla.

Belemin kulttuurikeskus, Lissabon

belem kulttuurikeskus Lissabon

Lissabon, Portugali

Seitsemän kukkulaa, joista on upeat näkymät tämä kaunis kaupunki ja heidän rannikkotarjouksensa. Pelkästään tästä syystä matka Lissaboniin kannattaa. Jos sinulla on vähän aikaa, muista matkustaa sähköinen Piaggio. Voit siis nauttia jäykistä teistä ilman, että sinun tarvitsee kävellä niitä liikaa itse. Vierailu on myös unohtumaton historiallisella raitiovaunulla 28. Ja älä missaa myöskään yöelämää. Kokemukset fadosta ja muusta musiikista ainutlaatuisissa baareissa ovat unohtumattomia.

Lissabonin arkkitehtuurista ks lisätietoja täältä.

Eksoottinen luonto ja moderni arkkitehtuuri muodostavat Sydneyn viehätyksen

sydney-eksoottinen-värikäs

Sidney, Australia

Viides rannikkokaupunki, jonka haluamme esitellä osana maailmanmatka -teemaa, on Sydney. Löydät myös monia erilaisia ​​upeita sivustoja nähtävyyksistä. Suosittelemme seuraavia lähteitä: Archidaily -artikkeli aiheesta brutaali arkkitehtuuri, Tripadvisor, ja tämä Festivaalin verkkosivusto.

Muista löytää Adobe Bistro. Joka viikko, perjantaina ja sunnuntaina, klo 14.00-16.00, voit nauttia ainutlaatuisesta suklaakakkuista, suklaakiusauksesta iltapäivällä. Voit myös tehdä matkan ympäri maailmaa pelkästään hyvän maun ansiosta. Tämä vie sinut Kolumbian, Madagaskarin, Perun, Venezuellan ja Kuuban läpi.

Nämä kohteet ovat täydellisiä, jos haluat matkustaa erittäin suurille suurkaupunkialueille. Voit toki lisätä luetteloon. Voit myös luoda toisen omien kriteeriesi perusteella. Ehkä pidät mieluummin pienistä rannikkokaupungeista, jotka ovat vähemmän tunnettuja ja vähemmän vierailtuja? Avaa atlas ja toimi makusi mukaan!

Lisää Bangkokista …

kelluvat markkinat bangkok

Em-Quartier-rakennukset-Bangkok

view-of-the-the-coast-bangkok

Honolulu, Havaiji

hotellit Honolulu

hawaii_city-coast

eksoottiset rannat Havaiji

surffailla rannalla

Oslo

Oslon nähtävyydet 1

puistoarkkitehtuuri oslo

oslon kaupunkinäkymä 2

Oslon nähtävyydet 3

Lissabon

belem gate Lissabon

maamerkit lissabon

katso Lissabon