Matkailu ja seikkailu kulkevat yhdessä

Globetrotters varo! Artikkelisarjamme jatkuu tänään kauniista lomakohteista ja unohtumattomista matkakokemuksista. Olemme jo ehdottaneet 5 mahdollista seikkailumatkaa, ja tänään on vielä 6 täydentääksesi vierailukohteiden luetteloa. Jos sinulla on jo vaelteluhalu, olet tullut oikeaan paikkaan. Seuraavassa esittelemme teille kaukaisia, eksoottisia paikkoja, jotka kaikkien on täytynyt nähdä ainakin kerran elämässään. Emme tarjoa täällä aitoja matkaraportteja, haluamme vain auttaa fiksuilla vinkeillä ja antaa sinulle käytännöllisiä ja hyödyllisiä neuvoja. Koska seikkailu ja matka sopivat täydellisesti yhteen, olemme valinneet tämän päivän artikkeliin kohteet, joissa jokainen seikkailija saa rahansa. Siellä voit odottaa uusia tunteita, pistelyä, henkeäsalpaavia maisemia, paljon aurinkoa ja hauskaa matkaa. Pakkaa matkalaukkusi ja muista ottaa mukavat kengät ja uimapuvut mukaasi. Tule kanssani ja astu seikkailunhaluiseen matkailumaailmaan!

 Voit myös tutustua maailmaan reppulla ja pyörällä.

Seikkailu reppu pyörä matka tutkia maailmaa

 – Grand Canyon: Seikkailu vaanii kaikkialla monumentaalisilla kalliomuodostelmilla

Jokainen, joka lähtee tiematkalle Yhdysvaltojen läpi, saa matkan varrella paljon janoa seikkailuun. Jos haluat matkustaa rajattomien mahdollisuuksien maahan leiriläisten ja ystävien kanssa, matkasi johtaa ehdottomasti myös Yhdysvaltain Arizonan osavaltioon.

Siellä voit ihailla Grand Canyonin ainutlaatuista ja karua kauneutta. Valtavalla koollaan ja majesteettisella kauneudellaan Grand Canyon tekee vaikutuksen jokaiseen seikkailunhakijaan. Ei ehkä ole yllätys, että monumentaaliset kalliomuodostumat kuuluvat maailman seitsemän luonnonihmeen joukkoon. Retkeilijät ja vuorikiipeilijät, maastopyöräilijät ja hevosratsastajat ovat täällä oikeassa paikassa, koska Grand Canyon voi tarjota heille paljon kaivattuja seikkailuja ja megavoimakkaita tunteita.

Grand Canyonia voi ihailla pitkään joka suunnasta.

Seikkailu Nähtävyydet Grand Canyon karu luonnonkauneus

Miljoonat turistit vierailevat vuosittain 450 km pitkässä rotkossa ja ihailevat Grand Canyonin majesteettisia kiviä. Kahden miljoonan vuoden sisällä Colorado -joen vesivoima loi tämän luonnon kauneuden. Kanjoni on yksi Yhdysvaltojen symboleista, ja sitä pidetään Yhdysvaltojen ääripäiden kansallispuistona. Niin pitkälle kuin silmä voi nähdä, näet veripunaisia ​​kiviä ja henkeäsalpaavia maisemia. Auringonnousut ovat yhtä ihania kuin auringonlaskut. Mutta ole valmis siihen, että lämpötilat nousevat valtavasti päivällä, kun taas yöllä ne laskevat nollan alapuolelle. Mutta se on myös osa Grand Canyonin matkaseikkailua, eikö olekin?

 Grand Canyonissa on ainutlaatuisia kalliomuodostelmia.

Adventure Grand Canyonin ainutlaatuiset kalliomuodostumat ovat erittäin vaikuttavia

 Oletko koskaan käynyt Buenos Airesissa??

Buenos Aires, Argentiina

  • Buenos Aires – paljon historiaa, uskontoa ja kulttuuria yhdessä paikassa

Seuraava määränpäämme on Buenos Aires, Argentiinan pääkaupunki. Haluatko myös uppoutua tämän metropolin ilmapiiriin? Latinalaisen Amerikan intohimo ja klassinen eurooppalainen glamouri kohtaavat Argentiinassa. Ja paras esimerkki tästä on helposti pääkaupunki. Buenos Airesin julkiset aukiot voidaan helposti sekoittaa eurooppalaisiin aukioihin, kun taas mukulakivikadut ja eloisat värit huokuvat Latinalaisen Amerikan charmia. Pysy lähellä kaupungin historiallista Recoletan kylää ja katso kahden maailman törmäämistä.

Buenos Airesin vanhojen talojen julkisivut on maalattu kirkkailla väreillä.

Buenos Aires Adventure Travel Housen julkisivut on maalattu kirkkailla väreillä

 Argentiinan moderni pääkaupunki

Seikkailu modernit rakennukset Buenos Aires Argentiina

  • Puhdas seikkailu: paeta Fogon saarelle!

Seikkailunhakijat tietävät tarkalleen, missä Fogo Island on. Kaikille muille seikkailumatkojen ystäville annamme itsellemme lyhyen tiedon tästä ainutlaatuisesta tulivuorimaisemasta. Fogo tarkoittaa tulisaarta, koska saari on tulivuori, jonka pinnan määrittää paikallinen tulivuori. Fogo on yksi neljästä Kap Verden saaresta Atlantilla, joka on kerännyt monia luonnonkauneuksia pienelle alueelle. Jos etsit todellista seikkailua vaikuttavien maisemien ja uskomattoman villieläinten keskellä, sinun täytyy vierailla tällä saarella. Täällä voit patikoida kohoavia kallioita pitkin ja tarkkailla majesteettisesti muotoiltuja rannikkomaisemia. Mutta ehkä haluat myös vierailla läheisissä kahviviljelmissä tai löytää endeemisiä kasveja itsellesi? Fogon saaren päivittäinen ohjelma sisältää myös monia kulttuuritapahtumia, jotka herättävät suurta kiinnostusta matkailijoiden keskuudessa. Tylsyys on tabu täällä ja jokainen lomasi päivä on täynnä uusia tapahtumia ja seikkailuja.

Tulivuoren purkautuessa siitä tulee vaarallinen.

Seikkailutulivuori Fogon saaren maisema

 Muuten maisema on rauhoittava ja houkutteleva.

Seikkailu maailmanlaajuisesti Fogon saaren maisema rauhallinen houkutteleva

 Täällä jokainen voi unohtaa arjen huolensa ja nauttia rauhasta

Seikkailumatkat maailmanlaajuisesti Intian valtamerellä ehdoton rauhallisuus

– Nauti Intian valtameren rantojen hiljaisuudesta

Jos et voi päättää upeiden rannikkomaisemien ja Unescon maailmanperintökohteiden välillä, miksi et yritä yhdistää näitä kahta? Se on mahdollista Sansibarissa. Tämä osavaltio kuuluu Tansaniaan Itä-Afrikassa ja sijaitsee suoraan Intian valtamerellä. Täältä löydät edelleen koskemattomia rantoja, vaikuttavaa kulttuuria, historiaa ja arkkitehtuuria sekä herkullista ruokaa.

Viehättävät rannat houkuttelevat seikkailunhaluisia turisteja

Viehättävät rannat houkuttelevat turisteja Sansibarin seikkailumatkalle

 Sansibarissa voit asua aivan rannalla ja ihailla Intian valtameriä tuntikausia

Seikkailu elää rannalla ihaillen Intian valtameret

– Etsitkö kulinaarisia seikkailuja lomallasi? Lennä sitten Japaniin tai Vietnamiin!

Monille matkailijoille syöminen ja juominen matkakohteessa on puhdas seikkailu, jos et tunne paikallista ruokaa. Mutta jos sinulla on tarpeeksi tietoa siitä ja tiedät tarkalleen, miltä ruokalaji maistuu, siitä voi tulla kulinaarinen nautinto. Tällaiset mahdollisuudet ovat sinulle avoinna, esimerkiksi japanilaisessa Osakan kaupungissa. Täällä voit maistaa ja oppia rakastamaan parhaita japanilaisia ​​erikoisuuksia – sushista yakitoriin ja okonomiyakiin. Japanin toiseksi suurin kaupunki tarjoaa vertaansa vailla olevan ruokailukokemuksen, joten se on pakollinen jokaiselle ruokailijalle!

 Kauko -itä odottaa vieraitaan!

Seikkailu ympäri maailmaa tutustumaan Osakaan

Pieni, kaoottinen ja silti viehättävä, näin voisi lyhyesti kuvata Hanoita. Matka Vietnamiin kannattaa kaikille maailmanmatkaajille, jotka haluavat tutustua uuteen maahan. Hanoin vanhastakaupungista tihkuu energiaa, kun mopot huikovat kapeiden katujen läpi, katukauppiaat myyvät tavaransa ja ihmisjoukot kerääntyvät kaduille. Tutustu dynaamiseen sekoitukseen kiinalaisia ​​ja ranskalaisia ​​vaikutteita ja mielettömän viileää paikallista kulttuuria. Puhumattakaan kulinaarisista houkutuksista paikan päällä. Mitä haluaisit paremmin – aasialainen miso -keitto tai nuudelit vietnamilaiseen tyyliin?

Nuudelit munalla valmistettiin vietnamilaisella tavalla

Nuudelit munalla valmistettiin vietnamilaisella tavalla

 Sinun täytyy kokeilla tyypillisiä vietnamilaisia ​​kevätrullia makea -hapan kastikkeella!

Seikkailu ympäri maailmaa Vietnamin kevätrullien makea ja hapan kastike

 Juominen kupin vietnamilaista kahvia lomamajoituksesi terassilla tekee varmasti hyvää.

Seikkailu maailmanlaajuisesti matkustaa kupillinen vietnamilaista kahvia

 Näkymä Osakan linnoitukselle

Seikkailunäkymä Osakan linnoitukselle

 Japani on erityisen kaunis keväällä, kun kirsikkapuut kukkivat.

Japani Osaka kevään kirsikkapuut kukkivat

Siellä voit tehdä pitkiä kävelyretkiä puistossa

Japani Osaka kevään kirsikkapuut kukkivat puistossa

Toivottavasti olemme jo herättäneet kiinnostuksenne seikkailumatkaa kohtaan. Haluamme vain lisätä yhden asian matkatietoihin ja päättää tämän päivän artikkelin.

“Missä tahansa matkustamme, etsimme sitä, mistä haaveilimme, ja löydämme silti vain itsemme” Günter Kunert, saksalainen kirjailija

Pidä tämä mielessä, jatka haaveilua ja matkustamista, pysy terveenä ja onnellisena!

 Tutki maailmaa ja pidä hauskaa sen tekemisessä!

Kysy maailmalta paljon, matkaseikkailukokemus hauskaa

 Äärimmäistä rakastavat yhdistävät seikkailun ja matkustamisen.

Turisti rakastaa äärimmäisen seikkailun ja matkustamisen yhdistämistä

 Minne seuraava matkasi on menossa?

Suunnittele matka Koe seikkailuja maailmanlaajuisesti Pidä hauskaa