Minimalistisesti sisustettu pieni huoneisto erottuu keltaisilla aksentteillaan

Kuten me kaikki tiedämme, tilan puute on erittäin vakava ongelma nyky -yhteiskunnassamme. Varsinkin suurissa kaupungeissa asuntotilanne ei näytä hyvältä. Monissa tapauksissa sinun on oltava tyytyväinen pieneen asuintilaan ja yritettävä hyödyntää sitä. Tästä syystä fiksut ideat pienten asuntojen sisustamiseen ovat aina tervetulleita. Olemme käsitelleet tätä aihetta jo vuosia, minkä vuoksi löydät lukuisia artikkeleita aiheesta verkkosivustollamme. Haluamme vaikuttaa tähän vaatimattomasti tänään ja esitellä teille pienen, minimalistisen huoneiston. Sen erikoisuus on, että muotoilu on murtautunut minimalistiseen tyyliin kirkkaan keltaisilla visuaalisilla aksentteilla. Tämä tekee pienestä huoneistosta erittäin kodikkaan ja kutsuvan samanaikaisesti.

Katsaus pieneen asuntoon. Vähemmän on enemmän täällä.

Pieni huoneisto minimalistinen keltainen aksentti erittäin silmiinpistävää

  • Jokainen pieni asunto vaatii fiksun huonesuunnittelun

Kyllä, juuri sitä ajattelemme. Mutta tämän pienen, minimalistisen huoneiston sisustus on ensisijaisesti visuaalinen aksentti ja ensiluokkainen suunnittelijaratkaisu. Huoneisto sijaitsee Vilamourassa, Portugalissa, ja sen on hiljattain remontoinut suunnittelutoimisto Corpo Atelier.

Yritys on erikoistunut moderniin sisustukseen ja on nyt tunnettu siitä, että sen sisustussuunnittelijat luovat aina jotain ainutlaatuista, joka on arkkitehtuurin ja taiteen välissä. Myös tässä pienessä huoneistossa Portugalissa arkkitehtuurin ja veistoksen raja on melkein poistettu. Valkoisessa olohuoneessa kolme erilaista keltaista esinettä sijoitettiin yksitellen. Tässä tunnelmassa jokainen havainto on täysin uusi. Tässä huoneen rajat ja keltaisten esineiden sijainti liittyvät väistämättä toisiinsa.

 Huoneen konsepti on melko minimalistinen.

Pieni huoneisto minimalistinen huonekonsepti keltaisia ​​aksentteja

 Vihreät kasvit ja keltaiset aksentit murtautuvat minimalistiseen tyyliin.

Pieni huoneisto minimalistinen sisustus keltainen aksentti vihreät kasvit

Pieni huoneisto tekee vaikutuksen selkeillä muodoillaan ja vain kahden värin – lumivalkoisen ja aurinkoisen keltaisen – käytöllä. Kalusteet ovat moderneja ja käytännöllisiä. Tarkemmin tarkasteltuna huonekalujen muodot voivat muistuttaa klassisten arkkitehtonisten elementtien abstraktioita. Täällä on esimerkiksi arkkitehti, kaatunut pylväs ja jalusta, jotka hehkuvat kirkkaan keltaisina. Nämä elementit on järjestetty palapeliksi, mutta erotettu toisistaan. Ne ovat havaittavissa vain, kun ne on yhdistetty henkisesti. Tässä tapauksessa ne herättävät muiston erityisestä veistoksellisesta kappaleesta, joka sopii enemmän näyttelytilaan. Tai ehkä näillä keltaisilla huoneen elementeillä on vain objektiivinen arvo huonekaluina, jotka on tehty muiden pienempien esineiden säilyttämiseen. Mitä tarkoitat?

 Pienet yksityiskohdat sisustuksessa, jotka ovat ilmeisesti hyvin harkittuja.

Pieni huoneisto minimalistinen huonekonsepti muutamia huonekaluja keltaisia ​​aksentteja

Muutama temppu tuovat raikkaan ilmeen minimalistiseen sisustukseen.

Pieni huoneisto, jossa on minimalistiset huonekalut, senkki ja raikasta ilmaa

  • Pieneen huoneistoon mahtuu vain muutama huonekalu

Pieneen huoneeseen mahtuu rajallisen tilan vuoksi vain muutama huonekalu. Sinulla on esimerkiksi mukava sohva, tuoli ja pieni keltainen sivupöytä sekä kirjoituspöytä, joka erottaa makuu- ja oleskelutilat. Ikkunan sijaan makuuhuoneessa on suuri lasiseinä, josta on panoraamanäkymät kaupunkiin, ja suuri sänky sen vieressä.

Sängyn viereen on suunniteltu aurinkoinen lukukulma.

Pieni huoneisto suunniteltu lasiseinä aurinkoinen lukualue

Huonekomponenttien järjestely voitaisiin yksinkertaisesti perustella naiivina yrityksenä luoda tilahierarkia seinättömään huoneistoon. Näin ei ole tässä tapauksessa. Tavoitteena on erottaa alueet tiettyyn kotikäyttöön ja määritellä ne yksilöllisesti. Sisääntulo, keskeinen olohuone ja makuuhuone, josta on panoraamanäköala, ovat hyvin erillään toisistaan. Ei ole aivan selvää, onko tämä huonesuunnittelu tarkka. Voisi ajatella, että täällä on todellakin toinen mahdollisuus sisustaa pieni asunto eri tavalla. Kyllä, mutta tämä on moderni tila filosofoimiseen. Asukkailla on mahdollisuus saada uutta elämänkokemusta täällä. Tässä suhteessa minimalistinen sisustus on täysin sen arvoista.

Pieni huoneisto, jossa on taiteellinen tunne ja huomiota yksityiskohtiin.

Pieni huoneisto minimalistinen sisustus keltainen aksentti taiteellinen tunne huomiota yksityiskohtiin

Nyt kutsumme sinut katsomaan tätä pientä asuntoa tarkemmin. Uppoudu minimalismiin ja tee vaikutelma kirkkaan keltaisilla visuaalisilla aksentteilla. Toivottavasti pidät tästä sisustuksesta yhtä paljon kuin me!

 Ennen huonekalujen tuontia ….

Pienen huoneiston minimalistinen huonekonsepti keltaisia ​​aksentteja

 … huone näytti hieman paljaalta.

Pienen huoneiston minimalistinen huonekonsepti näyttää hieman paljaalta

Lopputulos on enemmän kuin tyydyttävä, eikö??

Pieni huoneisto minimalistinen huonekonsepti keltainen aksentti tyydyttävä lopputulos