Mitkä huonekasvit tunnetaan onnen hurmaa?

Voitko kuvitella tyylikkään sisustuksen ilman huonekasveja? Se ei ole mitään uutta, kukkivat kasvit ovat jo pitkään olleet erottamaton osa jokaista kotia. Ne piristävät neljää seinäämme ja tuovat niihin luonnollisen kosketuksen. Haluamme käyttää sitä yksittäisten huoneiden sisustamiseen ja tuomaan niihin lisää raikkautta ja väriä. Sisäkasvien esteettinen toiminta on vertaansa vailla. Mutta näillä luonnonkauneuksilla on myös monia käytännön etuja. Ne puhdistavat ilmaa ja luovat paremman sisäilman. Mutta tiesitkö, että sisäkasvien joukossa on myös niitä, jotka tuovat meille enemmän onnea ja vaurautta? Nämä eivät vain näytä upeilta kauniiden kukkien tai rehevien vihreiden lehtien ansiosta. He voivat muuttaa rakkauttasi tai perhe -elämääsi paljon tuomalla sinulle onnea, terveyttä ja vaurautta. Seuraavissa kahdessa artikkelissa haluamme raportoida, mitkä huonekasvit katsotaan onnekasiksi. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkasti neljää kukkivaa huonekasvia onnen hurmaa.

 Sisäkasvit kauniilla kukilla koristavat kotimme ja tuovat meille enemmän henkilökohtaista onnea jokapäiväisessä elämässä.

Huonekasvit onnea Anthurium punaiset kukat kiiltävät vihreät lehdet

Usko tai epäile, huonekasvit ovat eläviä olentoja, jotka ympäröivät meitä kaikkialla jokapäiväisessä elämässä. Omassa kodissasi he ovat todellisia monipuolisia ihmisiä, jotka vaikuttavat meihin luonnollisella viehätyksellään ja luovat hyvän ilmapiirin sisätiloihin. Esimerkiksi ilman huonekasveja, jotka kukkivat, mikä tahansa huone näyttäisi paljaalta ja elottomalta.

Monet niistä ovat vaatimattomia eivätkä vaadi paljon huoltoa. Mutta jos pidät hyvää huolta vihreistä kämppäkavereistasi, saatat yllättyä heidän reaktiostaan. Huonekasvit arvostavat vaivaa ja huolenpitoa. He kiittävät sinua tästä upeilla, joskus tuoksuvilla kukilla ja rehevällä vehreydellä. Miksi meidän pitäisi sitten kieltää, että joitain sisäkasveja pidetään onnen hurmauksina omissa neljässä seinässäsi? Alta löydät neljä suosikkiamme kukkivista huonekasveista, joita voit tuoda uudella onnella, paljon vaurautta ja menestystä elämässä.

Afrikkalaiset orvokit kukkivat myös talvella ja ovat todellinen ilo silmille ja sielulle.

Sisäkasvit onnekkaana afrikkalaiset violetit, pienet siniset kukat, ovat todellinen katseenvangitsija

  • Huonekasvit onnea varten: afrikkalaiset orvokit (Saintpaulia Ionantha)

Afrikkalainen violetti (Saintpaulia Ionantha) on ollut yksi suosituista sisäkasveista jo vuosia, mikä esittelee meille todellisen värinäytelmän melkein ympäri vuoden. Sitä kutsutaan edelleen kukoistavaksi ihmeeksi ikkunalaudalla ja tunnetaan myös nimellä Afrikkalainen violetti. Tämä kauneus tuli meille Tansanian Usambara -vuorilta ja pysyi täällä pitkään. Siellä nämä kukat kasvavat villissä luonnossa, mieluummin kotona. Kaikki tämän afrikkalaisen orvokkivalikoiman hybridit ovat kauniita. Niille on ominaista herkät valkoisen, vaaleanpunaisen, sinisen ja violetin kukat. Nämä voivat olla yksivärisiä tai monivärisiä ja näyttää vaatimattomasti kasvin ikivihreiden, samettisten ja mehevien lehtien läpi. Seuraava video näyttää nämä luonnon kauneudet läheltä:

Afrikkalaisen violetin uskotaan pystyvän luomaan rauhallisen ja tasapainoisen ilmapiirin kotiin. Siellä asuvat ihmiset ovat luotettavia ja tahdikkaita. Heidän perhe -elämässään ei ole riitaa tai konflikteja. On kuitenkin suositeltavaa piilottaa kukka uteliailta katseilta. Vaikka afrikkalainen violetti kukoistaa ikkunalaudalla, voit sijoittaa sen valoverhon taakse, jotta se ei ole havaittavissa. Myös tämä huonekasvi voi parantaa lasten terveyttä.

Riidat ovat harvinaisuus perheessä, jossa tämä kaunis huonekasvi kukkii.

Huonekasvit onnea afrikkalaiset violetit, vaaleanpunaiset kukat houkuttelevat katseita

Lisävinkki:  Ole kuitenkin varovainen afrikkalaisten violettien leviämisen kanssa. Se saattaa kuulostaa ennakkoluulolta, mutta uskotaan, että liian monet violetit voivat poistaa miehiä perheestä.

 Yksilehti on varmasti yksi suosituimmista huonekasveista onnekkaana.

Sisäkasvit onnen charmina Yksilehden hoito kotona Valkoiset kukat ja vehreät lehdet ovat rakastuneita

  • Sisäkasvit onnen charmina: yksilehtinen (Spathiphyllum wallisii)

Yksilehti (Spathiphyllum wallisii) on kotoisin Etelä -Amerikan trooppisista alueista. Euroopassa tunnetaan noin 50 erilaista Spathiphyllum -lajia, jotka tunnetaan myös nimillä lehtilippu, tuppilehti tai rauhanlilja. Yksittäiselle lehdelle tyypillisiä ovat sen kiiltävät vihreät lehdet, jotka kasvavat jopa 25 cm pitkiksi. Kun kasvi kukkii, ne kontrastivat hienosti kermanvalkoisten kukkien kanssa. Tätä luonnollista eleganssia voi ihailla kesäkuusta syyskuuhun. Kotona yksittäinen lehti voi kukkia jopa talvikuukausina. Valkoiset Spathiphyllum -kukat ovat erittäin houkuttelevia. Ne ovat todellinen katseenvangitsija jokaisessa kodissa. Lisäksi niiden pitäisi tuoda onnea talon asukkaille.

Yksittäinen lehti tunnetaan tässä maassa myös nimellä lehtilippu, tuppilehti tai rauhanlilja.

Sisäkasvit onnekkaana yksilehtinen tai rauhan lilja valkoiset kukat vihreät pitkänomaiset lehdet

Spatiphyllum, joka tunnetaan myös naisten onnena, suojaa naisia ​​yksinäisyydeltä ja auttaa heitä perustamaan oman perheensä ja saamaan monia lapsia. Nämä ominaisuudet eivät koske vain yksittäisen lehden kukinta -aikaa, joten sinun on huolehdittava näistä huonekasveista oikein ympäri vuoden onnen charmina. Legendan mukaan naiset, jotka kasvattavat tätä kukkaa kotonaan, ovat onnellisia hyvin nopeasti. On myös tärkeää, että sinkuilla on tämä onnekas huonekasvi kotona. Jos nainen on edelleen yksin, hän löytää sielunkumppaninsa nopeasti. Jos pari haluaa saada lapsen, he tekevät sen hyvin lyhyessä ajassa.

 Anthurium on erittäin suosittu meillä ja se on yksi kauneimmista huonekasveista onnekkaana.

Huonekasvit onnekkaana Anthurium suosittu onnekas kukka näyttäviä punaisia ​​kukkia

  • Flamingokukka (anthurium) tuo sinulle henkilökohtaista onnea

 

Flamingokukka on alun perin peräisin Etelä- ja Keski -Amerikan trooppisista metsistä, mutta se on yksi suosituimmista sisäkasveistamme onnen hurmaa. Täällä Saksassa on monia anthurium -hybridejä, jotka kilpailevat keskenään määrittääkseen, mikä kukka on kauniimpi. Anthurium saavuttaa keskimäärin 60 cm korkeuden. Kauniit kukat ovat hyvin erilaisia ​​kuin flamingokukan vihreät lehdet. Kukat ovat soikeita, munanmuotoisia tai sydämenmuotoisia ja niiden värit vaihtelevat valkoisesta vaaleanpunaiseen veripunaiseen. Jotkut ovat jopa pilkkuja ja niissä on huomattava kaltevuus. Upeasti kukkiva anthurium tuo eksoottisen tunnelman kotiisi. Täältä voit selvittää, kuinka hoitaa tätä kauneutta oikein

Kansankielessä flamingokukkaa kutsutaan myös urospuoliseksi anthurium -kukkaksi. Joissakin kulttuureissa sitä pidetään myös maskuliinisen voiman symbolina. Tällä huonekasvilla sanotaan olevan maagisia ominaisuuksia. Sen uskotaan tuovan kotiin rauhaa ja hyvinvointia. Mutta vain siellä, missä flamingokukka kasvaa.

 Hibiscus -kukat ovat ainutlaatuisen kauniita. Useimmat niistä on väriltään valkoisia, keltaisia, oransseja tai punaisia.

Huonekasvit onnea Hibiscus kukka muotoinen kauniisti väriltään kylläinen oranssi

  • Koristeellinen hibiscus – suosituin kukkatyyppi kukkivien huonekasvien keskuudessa onnekkaana

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tänään keskitymme koristeelliseen hibiskiin, joka on myös yksi suosituimmista huonekasveista onnekkaana. Sitä kutsutaan usein myös ruusun vaahtokarkiksi, ja se menestyy paitsi sisätiloissa myös ulkona terassilla ja parvekkeella. Sen upeat vihreät ja kirkkaan punaiset kukat ovat todellinen katseenvangitsija kaikkialla, missä koristeellinen hibiscus kasvaa. Asianmukaisella hoidolla kasvi voi kasvaa jopa 3 metrin korkeuteen ja kiittää paljon herkkiä kukkia. Maailmassa tunnetaan tuhansia koriste -hibiscus -lajikkeita. Kukkien värivalikoima vaihtelee valkoisesta keltaiseen punaiseen.

On yli 200 hibiscus -lajia, jotka menestyvät myös ulkona lauhkeassa ilmastossa.

Sisäkasvit onnea hurmaa Hibiscus valkoinen kukka kukoistaa myös ulkona leuto ilmasto

Hibiscus uskotaan houkuttelevan intohimoista rakkautta. Tämä tulee salamasta kuin salama, kulkee nopeasti ja jättää syvät jäljet. Sen tulipunaiset kukat ovat hellävaraisesti muotoiltuja, mutta symboloivat intohimoista rakkautta. Väripsykologian mukaan punainen ei tarkoita pelkästään rakkautta vaan myös toimintaa. Tältä osin voidaan selittää myös koristeellisen hibiskin positiivinen ominaisuus. Tämä suosittu kukka täyttää ympäröivän ilmapiirin liikkeen energialla. Hibiscus tuhoaa negatiivisen energian ja muuttaa sen luovaksi. Ruusuhaukka voi myös tehdä jotain hyvää terveydellesi. Sillä voi olla myönteinen vaikutus energiaympäristöön, ja tästä syystä se voi olla suureksi avuksi ihmisille, joilla on sydän- ja verisuonitauteja.

 Tämä herkkä punainen kukka symboloi intohimoista rakkautta.

Sisäkasvit onnekkaana Hibiscus -herkkä punainen kukka symboloi intohimoista rakkautta

Nyt tiedät, mitkä neljä kukkivaa huonekasveja pidetään onnen hurmaa omissa seinissäsi. Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi. Voit itse arvioida, haluatko kasvattaa näitä huonekasveja myös kotona. Voit kuitenkin tuntea sen maagisen vaikutuksen henkilökohtaiseen elämääsi vain, jos huolehdit joistakin niistä kotona. Kannattaa ainakin yrittää, eikö?

 Afrikkalainen violetti yllättää meidät kukkien väreillä.

Sisäkasvit onnea hibiskille

 Se tarjoaa meille todellisen värinäyttelyn melkein ympäri vuoden.

Huonekasvit hibiscus

 Yksittäinen arkki tekee pisteitä tyylikkäällä ulkonäöltään.

Sisäkasvit onnen charmina Yksilehtinen tyylikäs ulkoasu suurille istutuskoneille

Viljele sisäkasveja onnekkaana ulkona puutarhassa

Flamingokukka näyttää aina upealta.

Sisäkasvit onnea flamingo kukka punaiset kukat upea näky

Ei vain punaisilla kukillaan, vaan myös silloin, kun ne on väriltään sininen.

Sisäkasvit onnekkaana Flamingokukka vaaleansinisillä kukilla

 Onko sinulla jo hibiscus kotona??

Huonekasvit onnea hibiscus herkkä vaaleanpunainen punainen kukka maaginen voima