Nykyiset trendit täydellisille kouluvaatteille

Lomat ovat ohi ja ensimmäinen koulupäivä on jo merkitty kalenteriin. Nyt kun toimituksemme on esittänyt informatiivisen valikoiman koulukäpyjä, haluamme ehdottaa muutamia ideoita ja vinkkejä vaatteista.

Ensimmäinen koulupäivä on hyvin erityinen päivä miljoonille lapsille. Monet kuvat on otettu opettajien, koulukavereiden ja myös vanhempien kanssa, ja ne säilyvät elinikäisenä muistona. Tätä varten sinun on noudatettava tiettyä pukukoodia, joka on ollut pakollinen ensimmäisenä koulupäivänä vuosikymmeniä. Seuraavissa kappaleissa haluamme esitellä hyödyllisen valikoiman asuja.

Hyvä uutinen on, että koululaisille ei ole asetettu pukeutumiskoodia. Tyyli riippuu tietysti paljon iästä, mutta muotivinkit ovat lähes samanlaisia ​​melkein kaikille ikäryhmille. Poikien välillä voidaan selvästi erottaa suuri samankaltaisuus. Ensimmäisen koulupäivän positiivisen ulkonäön klassikko on varmasti uusi valkoinen paita, joka voidaan yhdistää moniin lisävarusteisiin ja vaatteisiin. Farkut vai housut? Tämä kysymys herättää paljon keskustelua nykyään, koska farkut ovat virallisia vaatteita monissa maissa, mitä ei ollut vuosia sitten. Jos olet ostanut denimistä valmistetun paidan, on suositeltavaa yhdistää se farkkuihin.

Tärkeä asia oikeille vaatteille on sääolosuhteet. Syyskuussa lämpömittari laskee usein alle 15 asteen ensimmäisenä koulupäivänä. Tästä syystä voit saada tyylikkään takin pojallesi. Jos et löydä jotain sopivaa, voit helposti ottaa tyylikkään takin, koska terveys on aina etusijalla.

Yhdistä eri värit

täydellinen yhdistelmä denimistä

Jos ensimmäinen koulupäivä on aurinkoinen ja lämmin, lapsesi kannattaa käyttää pikeepaitaa farkkujen tai housujen kanssa. “Ralph Laurenin” tai “Lacosten” paidat ovat nykyään hyvin moderneja ja niitä pidetään kaikkialla yleisvaatteina, joita voidaan käyttää myös virallisissa tapahtumissa.

Väriyhdistelmiä pidetään erittäin vaikeina synkronoida ensimmäisenä koulupäivänä. Voit tietysti yhdistää koululaukun, laukun ja asun yhteen värivalikoimaan, mutta päivän suunnittelu täydellisesti maksaa paljon enemmän rahaa ja aikaa.

Pikeepaita on uusi trendi poikien keskuudessa

pikeepaita vaatteena

Vaatteet ovat tytöille paljon vaikeampia kuin pojille. Ensimmäinen asia, jota sinun pitäisi ajatella, on tyylikäs kampaus. Keskustele mahdollisista muunnelmista, jotka ovat mahdollisia lapsesi kanssa. Ehdota muutamia ideoita ja päätä yhdessä tietty.

Asu koostuu enimmäkseen kolmesta klassisesta osasta, kuten mekosta, lyhyestä takista ja sukkahousuista. Sukkahousujen värin tulisi yleensä olla neutraali, eli valkoinen. Yhdistä kengät ja mekko yhtenäiseen väriin ja lopputulos on varmasti upea. Lyö vetoa vaaleanpunaisesta, violetista, vaaleanpunaisesta ja myös sinisestä.

Valitse sopiva väri

pukeudu koulun ensimmäiseen päivään

Ensimmäinen koulupäivä on unohtumaton tapahtuma miljoonille lapsille joka vuosi, ja vinkkien avulla teet tästä päivästä entistä paremman ja nautittavamman lapsellesi. Tutustu ideoihimme ja kommentoi mahdollisia vaihtoehtoja lapsesi kanssa. Hauskaa selailua.

Ensimmäinen koulupäivä on unohtumaton muisto

vaatteita tytöille

Pidä hauskaa ja nauti

123

Farkut ja paita – klassikko

koulupäivän ensimmäinen päivä

ideoita vaatteisiin  ideoita vaatteisiin yhdistelmä-koululaukku-ja-asu    kauniita asuja