Onko sinulla kotona eksoottisia kasveja – poikkeuksellinen kukkakoriste

eksoottiset kasvit deco tich korut värikäs oranssi

Eksoottisia kasveja kotona – 12 trooppista keskipistettä eksoottisella vihreällä

Mitä tekisit, jos ostaisit suuren trooppisen lehden? Minä sanon sinulle: koristele sillä! Nämä kestävät jopa 10 viikkoa. Haluatko sinäkin saavuttaa sen? Tämän päivän artikkelissa opit, kuinka tämä voi toimia erittäin hyvin myös sinulle.

Ja kyllä, voit tehdä sen itse! Et tarvitse kukkakauppaa tähän!

Trooppiset lehdet ja kukat

Aloitamme muutamalla yksinkertaisella järjestelyllä, jotka sisältävät joitain lehtiä ja kukkia. Alla olevassa kuvassa näkyy koristelu ikkunanlehdellä! (Monstera deliciosa). Tässä on kyse yksinkertaisesta lausunnosta ja syvästä vaikutelmasta.

Nauti trooppisen luonnon maagisesta kauneudesta

eksoottiset kasvit monstera koristelu koti vihreä tuore

Mielenkiintoinen nimi, eikö? Tänään kuulet myös muutamia muita vastaavia asioita. Olet varmasti nähnyt joitain näistä kasveista, mutta et muista niiden nimiä.

Alla näemme kuningas Protean nöyrän kauneuden nykyaikaisessa valkoisessa maljakossa. [mukaan CB2]

Alkuperäinen maljakko sopii täydellisesti sen kanssa

eksoottiset kasvit valkoinen maljakko koristelu koti vihreä tuore

Henkilökohtaisesti olen rakastunut alla olevien helikonioiden järjestelyyn. Mustien maljakoiden ja samanvärisen tuolin yhdistelmä kiehtoo minua! Mielestäni paras yksivärinen tausta vihreälle on löytynyt täältä. [mukaan Herra Mitchell]

Kukkien koristelu toimistossa – tuore idea

eksoottiset kasvit monstera koristelu kotitoimisto vihreä tuore

Voit käyttää valkoista anthuriumia antaaksesi huoneelle eksoottista tunnelmaa olematta liian tunkeileva. Mielestäni tämän kuvan yhdistelmä muiden kirkkaiden värien esineiden kanssa on täysin onnistunut. Alla oleva kuva on peräisin CB2. Siellä näet kuinka täydellisesti rungot sopivat huoneeseen hienovaraisilla väritehosteilla. Tässä tapauksessa se on punainen kovakuoriainen ja keltainen pallo.

Kiinnitä huomiota pieniin yksityiskohtiin

eksoottisten kasvien koristelu koti keittiö vihreä tuore

Korkea maljakko ja terävät vihreät lehdet. Tämä on suunnittelun lopullinen täydellisyys! Tämä pätee erityisesti suuriin pöytiin erityisen leveissä huoneissa, kuten tämä. Huomaatko, miten järjestelyt erottuvat alla? Tämä toimii jopa huoneessa, josta on näkymä vielä rehevään vehreyteen.

Suunnittele täydellisyyttä erinomaisesti!

eksoottiset kasvit ruokailutila maljakko sisustus koti vihreä tuore

Alla olevat kukat ja maljakot muodostavat järjestelyn, joka voisi kilpailla taideinstallaation kanssa. Huomaa, kuinka säteilevät värit ja dramaattiset lehdet edustavat modernin kauneuden eloisaa, hassua luonnetta parhaimmillaan. [Thirdstonen mukaan]

Oletko taiteen ystävä?

eksoottiset kasvit ruokailutila maljakko sisustus koti vihreä tuoretta puuta pöytä

Eksoottiset järjestelyt

Artikkelin viimeisessä osassa tarkastellaan joitain eksoottisia järjestelyjä, jotka luovat dekadentin tunnelman. Eri vihanneslajikkeet tulevat pelastamaan.

Esimerkkinä voit ottaa tämän yrityksen trooppisen sydämen Rannikolta rannikolle kukkia nimetä. Se sisältää Birds of Paradise, Anthuriums, Protea, Ireland Bell ja Dendrobium Orchids. Tarkkaile huolellisesti, kuinka lehtien ja kukkien korkeudet vaihtelevat houkuttelevimmissa trooppisissa järjestelyissä.

Vahvat, vilkkaat värit lisäävät tunnelmaa ja raikkautta jokapäiväiseen elämääsi

eksoottisten kasvien koristelu koti trooppinen värikäs

Älä pelkää laittaa pieniä maljakoita keskikappaleen ympärille. [Arthouse Designin mukaan]

Koristele juhlasi eksoottisilla kukilla

eksoottiset kasvit deco tich korut häät vihreä tuore

Et voi mennä pieleen tähtikellojen kanssa … Tämä pätee erityisesti silmiinpistävään vaaleanpunaiseen lajikkeeseen, jonka näet alla olevasta kuvasta. Liljoilla voit luoda upean painopisteen kustannustehokkaasti ja silmiinpistävästi. Allergikoiden on kuitenkin oltava varovaisia ​​tämän kanssa! [mukaan Suuri muotoilu]

Onko sinulla kukkia toimistossa? miksi ei?

eksoottiset kasvit monstera deco zatelier toimisto vihreä tuore

Järjestelysi ei tarvitse olla korkea voidaksesi antaa vahvan lausunnon. Alla näemme nykyaikaisen maljakon trooppisista kukista. Kimppu sisältää Proteasin, joka sopii yrityksen pöytään CB2 tuoda.

Koristele ruokailutila! Kukat ovat aina tervetulleita

eksoottiset kasvit ruokailutila maljakko sisustus koti vihreä tuore pöytä

Ei voi kieltää ilmavien kasvien kasvavaa suosiota. He saavat ruokansa ilmasta ja siksi maa on tarpeeton. Toisin kuin monet uskovat, nämä kasvit tarvitsevat vettä. Silti ne vaativat vähän huoltoa ja pysyvät kauniina ja modernina pitkään.

Ilmavat kasvit – ne eivät tarvitse maaperää ja hyvin vähän hoitoa

eksoottisten kasvien koristelu koti trooppinen värikäs vihreä punainen

Lopuksi pääsemme taidokkaaseen hoitoon. Täällä oksat, vihreä ja kivet saavuttavat upean vuorovaikutuksen. Se on upea Articulture -luomus. Haluatko luoda omanlaisensa tällaisen teoksen? Ilmakasvi on täydellinen tällaisen rohkean hahmon saavuttamiseksi, et löydä sitä?

Et tarvitse kukkakauppaa! Voit myös luoda niin kauniin luomuksen trooppisista kasveista yksin

eksoottisten kasvien koristelu koti trooppinen itämainen

Ajatukseni koristamisesta trooppisilla kasveilla oli jo täysin muuttunut tänään lueteltujen kuvien ensimmäisen katselun jälkeen. Toivottavasti olet ollut myös motivoitunut saavuttamaan tällaisen vihreän kauneuden kotona. Pidä hauskaa sen kanssa!