Pääsiäiskoriste 2021: Lomat tulevat olemaan niin kauniita

Oven seppeleet, pääsiäiskimput, pöytäkoristeet ja pienet lahjat, pääsiäinen tarjoaa niin paljon luovuuden mahdollisuuksia, että on vaikea päättää. Tämä artikkeli esittelee pienen valikoiman houkuttelevia sisustusvinkkejä ja auttaa tekemään pääsiäisen 2021 tuoreen kevätjuhlan.

Pääsiäisen viettäminen perheen kanssa on loistava tapa toivottaa kevät tervetulleeksi

Pääsiäiskoriste 2021 Lomat tulevat olemaan niin kauniita

Pääsiäiskoriste 2021

Pääsiäiskoriste 2021 Pääsiäispuun juhlapäivästä tulee niin kaunis

5 vinkkiä kauniisti katettuun pöytään

Värikäs, luonnonsävyinen tai jalo hopea ja kulta – pääsiäispöydän koristeet ovat monipuolisia. Levitä pääsiäispöydälle ja asuntoon huolellisesti valitut pääsiäistuotteet, kuten kanit, Lasista valmistetut pääsiäismunat, kananmunateline ja pääsiäisen ikkunakoristeet siihen tiettyyn asiaan. Huolellisesti valitut pääsiäistuotteet voidaan lisätä mihin tahansa seuraavista ideoista:

 1. Pellavainen pöytäliina korostaa jokaista pöytää. Se rypistyy tyylikkäästi, jolloin pöytäliina näyttää tyylikkäältä ja laadukkaalta. Pellavapöytäliinat näyttävät erityisen hyviltä yhdessä pehmeiden luonnollisten sävyjen kanssa. Harmaa ja sammalvihreä, beige, valkoinen ja sininen ovat ihania kumppaneita luonnollisella sohvapöydällä. Tällainen pöytä on täydennetty käsintehdyillä saviastioilla.
 2. Herkät ruusun ja valkoiset värit lumovat pääsiäispöydän lempeässä, iloisessa pöydässä. Valkoinen posliini ja yksittäiset kultaiset kohokohdat, kuten kullanväriset munat, kultaiset kynttilät tai kultakuvioiset lautasliinat tekevät pöydästä vielä juhlavamman. Muutama kirsikankukka oksat korkeassa lasimaljakasissa tekevät katseesta katseenvangitsijan.

Pääsiäiskoriste 2021 Lomat ovat niin kauniita DIY -pöytäkoristeita

 1. Vuoden 2021 Pantone -värit ovat ”Ulitmate Grey” ja “Illuminating Yellow”. Jos haluat esitellä itsesi supermodernilla tavalla, voit luottaa tähän väriyhdistelmään. Keltainen pöytäliina tarjoaa iloisen, raikkaan ympäristön, harmaat astiat ja valkoharmaat lautasliinat, joissa on hopeiset lautasliinat, tekevät pöydästä ystävällisemmän. Jos lisätään tummanharmaita lisävarusteita, pöytä näyttää arvokkaammalta. Mitä ei saisi puuttua, ovat hellästi orastavat kirsikankukan oksat tai rehevä kimppu valkoisia tai keltaisia ​​tulppaaneja.
 2. Sekoita ja sovita: Pääsiäispöytä näyttää erityisen ylelliseltä, kun hyvin erilaiset asetelmat perustuvat sekoitusperiaatteeseen & Ottelun voi koota. Tässä barokkiastioita voidaan yhdistää graafisesti kuvioituun posliiniin. Sopiva värikoodi on esimerkiksi valkokulta-musta. Tuore kukkakimppu, joka nojaa rehevästi maljakon reunojen yli, viimeistelee kauniin pöydän.
 3. Skandinaavinen pääsiäistyö beigeissä, valkoisissa ja pastelliväreissä (esim. Vaaleanpunainen, aprikoosi, minttu). Pohjoismaiset kuviot munissa ja posliinissa tai pöytäliinassa luovat tyypillisen pohjoismaisen vaikutelman. Myös muiden pöytäkoristeiden on oltava luonnonmateriaaleja, kuten puuta tai olkea, jolloin pöytä näyttää rennolta, kutsuvalta ja ihanan kauniilta.

Pääsiäiskoriste 2021 Lomat ovat niin kauniita DIY -pääsiäiskrantoja

5 vinkkiä tuoreeseen koristeluun

Pääsiäisen pöydän koristeet ovat todella täydellisiä vain silloin, kun niitä rikastavat tuoreet kukat ja asetelmat. Kukkia ei voi koskaan olla tarpeeksi. Mutta pääsiäisenä on erityisen mukavaa hyödyntää täysillä.

 1. Ensimmäiset kevään merkit ovat kevätsipulit, kuten tulppaanit tai rypäleen hyasintit, ja hedelmäpuut, kuten kirsikka ja omenapuut. Kevään kukkijat ovat siksi ihanteellisia kumppaneita pääsiäiskimpussa. Ne voidaan levittää useille maljakoille pääsiäispöydällä tai koristeena missä tahansa asunnossa. Ovat mukava yhdistelmä Rypäleen hyasintista tehdyt järjestelyt, Narsissit, ranunculus ja tulppaanit, herkkä gypsophila muodostavat kauniin kehyksen.
 2. Tulppaanit ovat kevään lopullisia julistajia. Kaksinkertaisista tulppaaneista valmistetut tulppaanikimput näyttävät erityisen reheviltä. Freesiat pitkillä kukkapenkkeillään tekevät kimpusta vieläkin leikkisämmän ja keväisemmän.
 3. Jotta pääsiäiskoriste saadaan nopeasti pöydälle, puutarhasta voidaan leikata muutamia kauniita oksia. Suihkutettuna kulta- tai valkolakalla yhdessä yksittäisten tuoreiden kukkien kanssa saadaan aikaan juhlalliset pääsiäisjärjestelyt. Luonnolliset oksat ilman ylimääräistä maalia näyttävät myös hyvältä. Entä jos esität yhden kirsikkahaara jalo maljakko? Se ei vaadi paljon koristelua. Jos haluat silti antaa sille pääsiäisen, voit kiinnittää muutamia kotitekoisia paperista tehtyjä munia.

Pääsiäiskoriste 2021 Lomat ovat niin kauniita DIY -pääsiäiskoristeita

 1. Käytännöllisesti ajatellut pääsiäiskoristeet: avattu ja huuhdeltu muna voidaan istuttaa krassilla, ruohosipulilla tai persiljalla hieman maaperän kanssa. Hyvin ajoissa ennen pääsiäistä kylvetyt munat tarjoavat herkullisen aamiaisen pääsiäissunnuntaina. Sitten ne jaetaan munakupissa koristeena pöydälle ja jokainen voi käyttää niitä haluamallaan tavalla.
 2. Pääsiäiskukkien klassikko ovat forsythian oksat, jotka on koristeltu käsin värjätyillä pääsiäismunilla. Nämä voivat olla värikkäitä tai värillisiä värimallin perusteella. Mukava kontrasti sopii forsysthien -kukkien keltainen väri tyylikäs sininen ja valkoiset aksentit. Vinkki: Kukat kestävät pidempään, jos oksat asetetaan kuumaan veteen noin 15 minuutiksi ennen koristamista. Sitten maljakko täytetään kokonaan raikkaalla, kylmällä vedellä. Kimppu tulee sijoittaa mahdollisimman kauas lämmönlähteistä, kuten pattereista tai savupiippuista.

Pääsiäiskoriste 2021 Lomat DIY -paperimunat ovat niin kauniita

Tee se itse: Luovat pääsiäiskoristeet helpoksi

DIY -liike on tulossa yhä suositummaksi. Käsityöt ja käsityöt kotona ovat raivoa. Et tarvitse paljon kokemusta pääsiäiskoristeista. 4 vinkkiämme sopivat myös aloittelijoille.

 1. Rikkoutuneista munista tehdyt minimaljakset voidaan muuttaa söpöksi koristeeksi. Neljä tai viisi tyhjää, puhdistettua munaa kiinnitetään löysästi paksulle oksalle tai kuorenpalalle kuumalla liimalla. Kevään kukat, kuten pienet rypäleen hyasintit tai lyhyet valkoiset tulppaanit, asetetaan minimaljakoihin.
 2. Jos asioiden on tapahduttava nopeasti, et enää tarvitse ruiskumaalia missään värissä ja mustavalkoista kynää. Puhalletut munat voidaan vetää shashlik -tikulle ja suihkuttaa kätevästi. Kun maali on kuivunut, yksinkertaisia ​​motiiveja tai jänteitä, pisteitä tai hyvää pääsiäistä terveisiä voidaan käyttää kalligrafiassa kosketuskynillä. Tietenkin kaikki toimii myös ilman ruiskumaalia. Nyt sinun tarvitsee vain kiinnittää tikku, jossa on naru, muniin ja pääsiäiskoristeet ovat valmiita.
 3. Jotta voisit helposti tehdä itse seppeleen pääsiäiseksi, koivun oksista tehty löysä seppele on välttämätön. Esimerkiksi vihreä nauha vedetään löysästi sen päälle. Siellä on myös erikokoisia puhallettuja munia (viiriäisen munia ja kananmunia). Ne voidaan järjestää kuumaliimapistoolilla yhdessä huomaamattomien puukukkien tai puisten perhosten ja koristeellisten sammalien kanssa seppeleen.

Pääsiäiskoriste 2021 Lomat ovat niin kauniita DIY pääsiäispupu

 1. Aloittelijat voivat myös valmistaa säkkikangasta ja filigraanipitsistä valmistettuja pöytäjalkoja ja pöytämattoja. Tarvitset neulan ja langan tai kuumaliiman ja sakset. Säkkikangas leikataan halutun kokoiseksi ja filigraanikärki kiinnitetään reunaa pitkin kuumaliimalla. Kärki voi osoittaa sisään- tai ulospäin. Jos haluat olla erittäin tarkka ja harjoittaa neulaa ja lankaa, ompele pitsi käsin. Lyhdyt, jotka on koristeltu kapealla pitsistä ja säkkikankaasta, ovat mukavia.

Kuva 1: unsplash.com © vapaavarastot (CC0 Creative Commons)