Pääsiäiskoristeet puusta: Nämä puiset koriste -esineet kaunistavat juhlasi

Puusta tehdyt pääsiäiskoristeet – modernit ajatukset!

Ostatko vai teetkö mieluummin pääsiäiskoristeet itse? Riippumatta siitä, miten vastaat tähän kysymykseen, voit oppia paljon tämän päivän viestistä täällä. Näytämme sinulle upeita koruja puusta tehtyihin pääsiäiskoristeisiin. Toiveestasi, ajastasi ja omasta luovuudestasi riippuen voit etsiä vastaavia vinkkejä Internetistä, ostaa pääsiäiskoristeita tai tehdä käsityötä itse.

Pääsiäiskoriste puusta

Pääsiäiskoristeet puusta

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäiskoriste puusta Frohe Ostrern Pääsiäiskoriste

Pääsiäismunat puusta

Internetistä löydät suuren määrän taiteellisesti suunniteltuja puisia pääsiäismunia. Voit käyttää sitä rikastamaan olemassa olevaa sisustusta kotona. Pääsiäismunat sopivat erinomaisesti ikkunan ja pöydän koristeluun. Voit jättää nämä todelliseen väriin, mutta sinun on vältettävä rikkoutumisen vaaraa. Ne ovat edelleen ympäristöystävällinen ratkaisu, koska niitä voidaan käyttää yhä uudelleen.

Puiset pääsiäismunat järjestetty poikasten tapaan

Pääsiäiskoriste puusta Koriste -esineet Pääsiäiskoriste -ideat Pääsiäismunat poikasen puu

Muut puiset pääsiäiskoristeet katkaistaan

Et voi vain ripustaa pääsiäismunia. On olemassa useita muita vastaavia lukuja. Pääsiäispuput ja pienet kanat sekä muut aiheeseen liittyvät ideat ovat vallitsevia.

Maalaa puupaneelit pääsiäispupun siluetilla

Pääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste -ideoita maalattu pupun siluetti

Pääsiäiskoriste -ideoita itsellesi – anna itsesi inspiroida! 

Pääsiäiskoriste puusta Koriste -esineet Pääsiäiskoriste -ideat Pääsiäispupu tasainen

Raidat ja kuviot

the Pääsiäiskoriste puusta on usein melko tyylikäs ja jopa ylellinen. Se näyttää hieman tasokkaammalta ja ammattimaisemmalta. On monia esimerkkejä puisista pääsiäiskoristeista, joita voidaan pitää suunnittelijana.

Kuvioidut puukappaleet pääsiäiseksi

Pääsiäiskoriste puusta pääsiäispupu valkoisena vaaleanpunaisena

Esimerkkejä tästä ovat pääsiäismunat, jotka on koristeltu runsailla kuvioilla ja raidoilla. Näillä voit sisustaa hienostuneen tunnelman rikkaasti ja tyylikkäästi.

Tyylikäs puinen hahmo, jossa on pilkku kuvio ja ruskea rusetti

Pääsiäiskoriste puusta pääsiäispupu jousella

Tasaiset siluetit tyypillisillä symboleilla

DIY -aloittelijat voivat tehdä ensimmäiset yritykset puisilla pääsiäiskoristeilla hieman helpommaksi. Sen sijaan, että luot soikean kolmiulotteisen munahahmon, voit työskennellä yksinkertaisilla litteillä puukappaleilla. Käytä tätä luodaksesi tyypillisen hahmon siluetin samalla periaatteella kuin leikkaamalla se paperiarkista.

Voit myös tehdä koristeelliset syömäpuikot pääsiäiseksi itse

Pääsiäiskoriste puisista osthase -syömäpuikoista

Veistetty koriste

Tarjolla on myös paljon veistettyjä reliefejä tai muita pääsiäiskoristeita. Se näyttää hieman retroilta ja sopii erityisesti ihmisille, jotka pitävät tästä tyylistä. Katso seuraavat mukavat esimerkit!

Pienet mestariteokset puusta

Pääsiäiskoriste puusta Koriste -esineet Pääsiäiskoriste -ideat Pääsiäismunat puu tasainen

Yksilölliset kappaleet

Aloita pääsiäinen pienillä lahjoilla. Jaa pääsiäismunia tai muita juhlallisia puisia esineitä, joihin on kirjoitettu ihmisten nimet. Kuinka pidät ideasta? Loistava. Tai? Tämän pitäisi olla todella mukava juhla! Hyvää pääsiäistä myös meiltä!

Pääsiäispupu lähettää terveisiä

Pääsiäiskoristeet puusta Koriste -esineet, joissa on nimet, tarjosivat pääsiäiskoristeita

Pääsiäiskoristeet yksilöllisellä otteella

Pääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste -ideoita roikkuu pääsiäispupujaPääsiäinen koristelu puusta puinen pallosormus Pääsiäismunien kukat

Alkuperäinen puusta valmistettu kananmunateline

Pääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste -ideoita munanpidike Pääsiäiskoriste puusta Koriste -esineet Pääsiäiskoriste -ideat Munanpidike pupun puu

Puusta valmistetut pääsiäiskoristeet myös puutarhaan

Pääsiäiskoriste puusta Koriste -esineet Pääsiäiskoriste -ideoita Pupu sydämelläPääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste -ideoita PääsiäispupuPääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste puutarha Pääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoristepuutarha Pääsiäispupu Pääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste -ideoita maalattu pääsiäispupuPääsiäiskoriste puusta Koriste -esineet Pääsiäiskoriste -ideat Pääsiäispuput puunvalkoinen Pääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste -ideoita Pääsiäispupu vaaleanpunainen Pääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste -ideoita Pääsiäiskruunu puinen pupu pinkkiPääsiäiskoriste puusta koristeltuista artikkeleista Pääsiäiskoriste -ideoita tipun keltainenPääsiäiskoriste puusta Pääsiäismuna puinen hylly Pääsiäinen koristeideoitaPääsiäiskoriste puusta Pääsiäispuput Pääsiäiskoristepuutarha Pääsiäiskoriste puusta eri kokoisia pääsiäispupuja Pääsiäiskoriste puusta pääsiäisen seppeleen porkkana