Pääsiäiskoristeet ulkona tai miten sisustaa ulkoalue pääsiäisenä

Tyypillisesti saksalaista on, että et vain koristele omaa kotiasi pääsiäisenä, vaan myös koristat ulkoilua pääsiäisenä. Näin siirrät juhlatunnelman sisältä ulos ja päinvastoin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse rajoittaa koristeellisia taitojasi ja luovia taitojasi koristamalla vain sisätiloissa. Voit myös yrittää luoda kauniita pääsiäiskoristeita ulkona ja näyttää ne taitavasti etuoven edessä, verannalla tai katetulla terassilla! Pääsiäiskoristeet ulkokäyttöön kaunistavat varmasti puutarhaasi! Älä siis unohda koristella pääsiäispensasta värillisillä munilla ja ripustaa pääsiäisen seppele etuovellesi! Tyypillisiä pääsiäissymboleja – munia, pääsiäispupuja ja värikkäitä kevätkukkia – ei myöskään pitäisi puuttua ulkopuolelta. Haluamme auttaa sinua mielenkiintoisilla pääsiäiskoriste -ideoilla ulkoalueelle, jotta voit juhlia festivaalia erittäin miellyttävässä ilmapiirissä ystävien ja sukulaisten kanssa. Pysy kuulolla ja inspiroidu!

 Tervetuloa kevät ja pääsiäinen ulos keltaisilla narsissilla ja paljon tuoretta vihreää!

Kevään koristelu Pääsiäiskoriste narsissien ulkopuolelle

  • Tarvitset katseenvangitsijan pääsiäiskoristeeseen ulkotiloihin!

Suunnitellessaan pääsiäiskoristeitaan ulkona monet talon ja puutarhan omistajat valitsevat värikkään pääsiäispensan katseenvangitsijaksi. Tämä johtuu siitä, että se on erittäin helppo hallita. Tätä varten sinun on valittava puutarhassa matala hedelmäpuu, joka kukkii parhaillaan, ja koristele se kirkkaanvärisillä munilla.

Useimmissa tapauksissa nämä ovat puhallettuja munia, jotka on värjätty ja sidottu pensaaseen jousella. Voit tietysti ostaa myös koristeellisia muovimunia, jotka sopivat täydellisesti tähän ideaan. Molemmissa tapauksissa pääset pääsiäiskoristeillasi WOW -vaikutelmaan ulkokäyttöön.

 Kauniisti sisustettu pääsiäispensas luo WOW -vaikutelman.

Pääsiäiskoriste pääsiäispensan ulkopuolelle värillisillä munilla

Värillinen tai maalattu pääsiäismuna on pääsiäisen ikuinen symboli, minkä vuoksi sen ei pitäisi puuttua ulkona olevista pääsiäiskoristeista. Suuressa kukkaruukussa voit luoda todellisen katseenvangitsijan sammalta, paperinvihreitä ja kauniita muovimunia, jotka koristavat sisäänkäyntiäsi päiviksi ja toivottavat kaikki vieraat tervetulleiksi. Seuraavassa kuvassa näkyy tämän hieronnan tulos. Kuten huomaat, luovuudellasi ja mielikuvituksellasi ei ole rajoja, joten voit mennä töihin rohkeasti ja optimistisesti.

Erityinen pääsiäispensas on ehdottomasti katseenvangitsija kynnyksellä.

Pääsiäiskoristeet ulkoiluun tekevät pääsiäispensaan kukkaruukkuun

Joskus pienet yksityiskohdat ovat erityisen tärkeitä, me kaikki tiedämme tämän omasta kokemuksestamme. Seuraava ajatuksemme havainnollistaa juuri sanottua erityisen hyvin. Voit nostaa pääsiäisen oven sisustuksen uudelle tasolle upealla pääsiäiskranssilla. Jos teet sen itse tai ostat sen, tällainen seppele houkuttelee nopeasti ohikulkijoiden ja kaikkien vieraidesi ulkonäön ja ilmaisee selvästi: Pian vietetään pääsiäistä!

Koristele etuovesi kauniilla pääsiäiskranssilla!

Pääsiäiskoriste ulko -ovelle

Ilmeisesti tähän seppeleen olisi sisällytettävä pääsiäissymbolit ja täydennettävä sitä kauniilla kukilla ja raikkaalla vihreällä. Haluatko tehdä oman pääsiäisen seppeleen? Ei hätää, liitteenä olevassa videossa näytetään, miten se tehdään!

Alla olevasta kuvagalleriastamme näet lisää ideoita upeista pääsiäiskoristeista ulkona, mikä voi myös olla erittäin hyödyllistä sinulle ja varmasti toimia inspiraation lähteenä luovuudelle. Löydät roikkuvat pääsiäismunat, kauniisti järjestetyt pääsiäiskorit, jotka koristavat ulkoaluetta, oviseppeleet ja kukkakimput, jotka välittömästi houkuttelevat silmiä. Pääsiäispuput seisovat nurmikolla ja houkuttelevat lapset etsimään munia. Pääsiäiskoristeet ulkona voivat olla niin mielikuvituksellisia!

 Kirkkaat pääsiäispuput seisovat nurmikolla ja tekevät puutarhasta vielä houkuttelevamman.

Pääsiäiskoriste pääsiäispupuille kirkkaat värit vihreä ruoho

  • Mitkä värit hallitsevat pääsiäiskoristeita ulkona tänä vuonna??

Värit ja niiden vaikutus ovat ensiarvoisen tärkeitä kaikissa koristeissa. Esimerkiksi pääsiäisen pöydän koristeluun äskettäin esitettyjen ideoiden tapauksessa vallitsevat pehmeät pastellisävyt. Ulkoisen pääsiäiskoristeeksi suosittelemme kirkkaita värejä, jotka ovat tänä vuonna erittäin trendikkäitä. Ensimmäinen suosikeistamme on ultravioletti, vuoden trendiväri. Tässä silmiinpistävässä sävyssä pääsiäispuput voivat olla kotiovellasi tai ehkä suurin osa pääsiäiskorin kananmunista. Mutta jos pidät täysin luonnollisesta violetista sävystä, koristele ulkoalueesi violetilla tulppaanilla, mikä tuo lisäannoksen hienostuneisuutta pääsiäiskoristeisiisi.

Violetit tulppaanit koristavat violetille pöydälle asetettua pääsiäiskoria – niin kaunis pääsiäiskoriste ulkona!

Violetit tulppaanit pääsiäiskori

 Ultraviolettipääsiäispuput kutsuvat vieraat pääsiäisjuhliin!

Pääsiäiskoriste pääsiäispupuille ultraviolettivärisenä

Muut kirkkaat värit, kuten oranssi ja ruohonvihreä ovat tervetulleita kaikkiin pääsiäiskoristeisiin ulkona! Vihreässä on lukuisia sävyjä ja siitä tulee aina raikkautta. Valitsemasi sävy riippuu ensisijaisesti henkilökohtaisesta tyylistäsi ja yksilöllisestä maustasi. Yksi asia on kuitenkin varma: vihreän voi yhdistää erinomaisesti valkoiseen, ja pääsiäiskoristeesi tämän värin kanssa on aina turvassa!

Valkoiset orvokit ja tuoreet vihreät

Koristele ulkoalueesi juuri poimituilla kevään kukilla omasta puutarhasta! Näin voit tuoda luonnon loiston parrasvaloihin. Upeat kukka -asetelmat maljakoissa, kukkivien oksien seppeleet ja ensimmäiset narsissit, hyasintit, tulppaanit ja orvokit ruukuissa tai suoraan puutarhan sängyssä saavat sinut ja vieraasi tunnelmaan! Epäilemättä voit todella juhlia värikkäässä ilmapiirissä! Voit siis viettää pääsiäistä ulkona, kun on hyvä sää!

 Freshideenin toimittaja toivottaa hyvää pääsiäistä!

Tämä on täydellinen tilaisuus esitellä oranssinväristen tulppaanien kauneutta.

Pääsiäiskoristeet ulkoiluun

Tällä kukka -asetelmalla luonnon värit tulevat valokeilaan

Pääsiäiskoriste kaunis kukka -asetelma ulkona

Juhli pääsiäistä kukkivan wisterian alla!

Pääsiäiskoristeita ulkoiluun

 Näinä viikkoina se on kirjava sisältä ja ulkoa!

koristella pääsiäiskasveja

 Violetit ja vaaleanpunaiset pääsiäispuput kynnyksellä ovat houkuttelevia ja kutsuvia.

Pääsiäispupu etuovi Pääsiäiskoriste

 Kirkkaat pääsiäismunat voidaan ripustaa mihin tahansa, eikä niiden kanssa voi mennä vikaan!

Pääsiäiskoristeet kirkkaiden pääsiäismunien ripustamiseen ulkona

Kuka sanoi, pastelliväreillä ja yksinkertaisella pääsiäiskoristeella ulkona ei ole kysyntää tänä vuonna?

 Puinen penkki pääsiäiskori koristetyyny kevään kukkia

 Maalaismaisen tyylin ystäville!

Pääsiäiskoristeita ulkopuolelle maalaismaiseen tyyliin

Näytä tyylisi ja makuasi koristelemalla sisäänkäynti -alueesi pääsiäisenä!

Tyylikkäät pääsiäiskoristeet ulkopuolisille ideoille

Yksinkertainen mutta tyylikäs!

Talon sisäänkäynti Pääsiäiskoriste ulkona

Kutsu ystäviä ja sukulaisia ​​ja vietä ihana pääsiäisloma yhdessä!

Pääsiäisen oven seppeleen kevätkoriste