Puutarhan rehevä yksityisyysnäyttö

Valaise puutarhan yksityisyysnäytöt. Istuta bambukäytävä

Tässä on 10 ideaa, jotka saavat ulkoalueesi näyttämään rehevältä ja täynnä kasveja

Hyvät suhteet naapureihin ovat avainasemassa kotona viihtyisän asumisen kannalta. Mutta se ei tarkoita, että sinun on vietettävä aikaa heidän kanssaan ulkotilassa. Voit tehdä sen, jos sinut kutsutaan.

Ja vaikka hyvät aidat auttavat luomaan hyviä ystävyyssuhteita, voit myös tehdä jotain ankaraa ulkona, jossa on paljon vaikeuksia.

Terassin, verannan tai koko pihan vihreä sisustus voi vaikuttaa paljon talosi havaintoon. Lisäksi yksityisen alueen ympäröiminen kasveilla ei tarkoita, että sinun on odotettava monta vuotta, jotta voit nauttia terassista rauhassa. Lisäksi kasvien sänkyjen tilan puute ei saa saada sinua heiluttamaan naapureita koko ajan.

Monet ihmiset valitsevat bambun yksityisen tilan kehystämisessä ja hyvästä syystä. Se kasvaa erittäin nopeasti kaikissa ilmasto -olosuhteissa. Toisiinsa kiinnitetyt 1–1,5 metriä korkeat kasvit suojaavat yksityisiltä alueilta. Ole varovainen: kasvi kasvaa niin nopeasti, että siitä voi tulla invasiivinen hyvin nopeasti.

Bambun istuttaminen korkeisiin vuoteisiin, joissa on juuriesteet, helpottaa juuren leikkaamista muutaman vuoden välein. Voit siis hallita kasvua.

Puutarhan rehevä yksityisyysnäyttö

valaistus kasvaa rehevä yksityisyys näytön puutarhassa

Korte voi myös edistää tehokasta ja nopeasti kasvavaa sateenvarjoa. Tämä tukeva ruokolaji laajenee nopeasti ja muodostaa tehokkaan esteen. Voit kehystää lasten tai lemmikkien leikkialueet, ja se toimii myös kuivassa ilmastossa.

Koristekasvien ryhmittely yhteen voi osoittautua pehmeäksi tapana suojata tilaa

valaise uima -allas moderni yksityisyysnäyttö puutarhassa koristekasveja

Etsi lajeja, jotka säilyttävät pystysuoran muodon kasvaessaan. Tässä esimerkissä päätettiin käyttää ruokoheinää. Tämä istutettiin uima -altaan ympärille.

Kun istutat koristekasveja, varmista, ettet ole valinnut invasiivista lajia.

Puutarhan rehevä yksityisyysnäyttö – ei tilaa sängyille?

kasvit värikkäitä kukkia valaisevat puutarhan yksityisyysnäyttöjä

Käytä kasvisäiliöitä luodaksesi herkullisesti siirretyn esteen koristekasveista ja hienoista kukista.

Aivan kuten kasvien kerroksittain, dramaattisten kukka -astioiden asettamisella tasaisille pinnoille on monia etuja

Istutuslattiapuu puu Valaise puutarhan yksityisyysnäyttö

Tämä mahdollistaa huoneen löysentämisen hieman ja pehmentää ilmapiiriä ja korostaa vehreää yksityisyyden suojaa puutarhassa..

Etsi jotain kasvisäiliön ulkopuolelta?

Valaise puutarhan nykyaikaiset yksityisyysnäytöt

 Harkitse pystysuoraa puutarhaa. Asenna yksi olemassa olevaan seinään tai anna sen toimia seinänä. Järjestä kasvit niin, että ne edustavat keskeistä osaa. Vaihtoehtoisesti voit sijoittaa ne satunnaisesti saadaksesi vähemmän muodollisen ilmeen.

Pystysuora puutarha, jossa on yrttejä, kuten laventeli ja rosmariini

Puutarhan rehevät yksityisyysnäytöt valaisevat kasvien maisemaa

Pystysuorassa puutarhassa, jossa on yrttejä, kuten laventelia ja rosmariinia, ei ole vain kaksitoimintoja illallisen aikaan, vaan se luo myös yksinäisyyden tunteen.

Luo reheviä portaita matalilla pensasaidoilla korotetuissa vuoteissa

valaise kasvien yksityisyysnäyttö puutarhan katossa puupaneeleja

Ristikot ovat toinen tapa pystysuoraan istutukseen, vaikka voi kestää monta vuotta, ennen kuin kiipeät korkealle ja täytät ne.

Monet ihmiset eivät pidä kaktuksia yksityisten alueiden aidan kasveina

valaise eksoottisia säänkestäviä yksityisyysnäyttöjä puutarhassa

Ne ovat kuitenkin loistava vaihtoehto puille alueilla, jotka tarvitsevat pystysuoraa suojaa. Sekoita kasveja arkkitehtonisiin yksityiskohtiin tai käytä tiheästi kasvavia lajeja luodaksesi elävän aidan.

Kuninkaallinen agave voi toimia tehokkaana esteenä alueilla, joilla on muutama näköala. Se voisi yhtä hyvin olla kaunis näkymä tai lasten leikkihuone.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80