Saunalla kotona pysyt kunnossa ja terveenä!

Jos haluat löytää sisäisen tasapainosi ja pysyä kunnossa ja terveenä, voit tehdä jotain hyvää kehollesi ja sielullesi. Kun sinulla on sauna kotona, saavutat pian tavoitteesi. Siellä voit sammua täysin häiriöttömästi muutaman tunnin ajan ja hemmotella itseäsi todellisella hyvänolon kokemuksella. Kotisauna antaa sinulle täydellisen mahdollisuuden saunaan kotona ajan ja vapaa -ajan jälkeen. Kaikille saunan ystäville se on oma wellness -keidas, jossa voit nauttia 15 minuutin höyryävästä nautinnosta jokaisen stressaavan työpäivän jälkeen. Hiljainen sauna kotona on monia myönteisiä terveydelle. Se saa verenkierron käyntiin ja samalla tuo kehon ja sielun harmoniaan. Höyrysauna puhdistaa, hoitaa ja rentouttaa. Tämä saa sinut tuntemaan olosi terveeksi ja hyvällä tuulella. Vähennät stressiä onnistuneesti ja suhtaudut myönteisesti ympäröivään maailmaan. Jos kotisauna olisi sinullekin jotain, voit selvittää sen seuraavilla riveillä.

 Saunaan! Tällä tavalla voit paeta tavallista arjen stressiä lyhyeksi ajaksi!

Sauna kotona Ota saunan kiviseinä, puiset penkit lasiseinän takana, tyylikäs muotoilu

Koska on täysin mahdotonta käsitellä kaikkea kotisaunasta yhdessä artikkelissa, keskitymme tänään vain sen positiivisiin terveysvaikutuksiin. Selitämme myös, kuka ei saa mennä saunaan. Seuraavassa kotisaunoja käsittelevässä artikkelissa kerromme saunojen historiasta, saunatyypeistä, höyrysaunan säännöistä ja paljon muuta.

Pidä siitä kiinni!

 Hyvinvoinnin keidas omissa neljässä seinässäsi!

Saunan moderni muotoilu puusta, erittäin kutsuva, todellinen hyvinvoinnin keidas

Sauna kotona ja sen positiiviset vaikutukset kehoon ja sieluun

Sauna -asiantuntijat ja kaikki saunan ystävät arvostavat saunan etuja kotona. Ensinnäkin on korostettava, että nautit saunomisesta kotona joko yksin tai rakkaidesi kanssa. Vältä joka tapauksessa kauhistuttavia hintoja ja muita ihmisiä ympärilläsi, kuten julkisessa saunassa. Voit myös mennä kotisaunaan oman harkintasi mukaan ja vapaa -ajan mukaan. Mutta ennen kaikkea kotisaunan positiiviset vaikutukset terveyteesi. Tiivistämme nämä lyhyesti sinulle:

 Saunassa hikoilu on terveellistä!

Saunan klassinen muotoilu puisista kylpypyyhkeistä hikoilee terveellisesti

 1) Jokainen saunakäynti vahvistaa immuunijärjestelmää

Saunan tulee kestää 15–30 minuuttia. Hän sulkee hikoilun kuumassa puisessa huoneessa ja jäähtyy sitten suihkussa. Tämä menettely vahvistaa ja kouluttaa immuunijärjestelmääsi. Tämä parantaa yleistä terveyttäsi ja saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja pysymään kunnossa.

Jokainen saunafani tuntee olonsa kotoisaksi täällä!

Sauna kotona sauna lisävarusteet hyvä valaistus kutsuva ilmapiiri tuntuu hyvältä

 2) Miten estää mahdolliset vilustumiset

Saunan korkeat lämpötilat eivät anna bakteereille ja viruksille mahdollisuutta. Siksi saunominen on erityisen hyödyllistä talvikuukausina. Lisäksi kaikkien on tärkeää torjua virusten hyökkäyksiä myös koronapandemian aikana. Voit ennaltaehkäistä vilustumista ja virusinfektioita käymällä säännöllisesti saunassa. Lääkärien mukaan kehon lämpötila nousee saunassa siellä vallitsevan kuivan kuumuuden vuoksi. Tämä kuitenkin muuttaa positiivisesti kehon puolustusmekanismeja muodostamalla enemmän tappajasoluja vereen. Esimerkiksi lisääntynyt interferonitiitterien määrä veressä lisää kehon puolustuskykyä ja ehkäisee infektioita.

Kotisaunan korkea lämpötila tappaa viruksia ja bakteereja.

Sauna kotona terve sauna kotona Virukset ja bakteerit tappavat korkeita lämpötiloja

3) Verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat

Jos haluat pysyä terveenä monta vuotta tai laihtua terveellisesti, sinulla on varaa käydä saunassa säännöllisesti. Hikoilu saunassa ja jäähtyminen sen jälkeen saa verenkierron käyntiin. Sydän- ja verisuonijärjestelmä stimuloituu, myös verenpaine ja kehosi saa paremmin happea. Se myös parantaa aineenvaihduntaa, jotta voit laihtua muutaman kilon terveellä tavalla.

Kun käyt saunassa, voit sulattaa ylimääräiset kilot pois.

Sauna kylpyhuoneessa Kylpyamme vasemmalla Suihku oikealla saunassa käydessä Anna kilojen sulaa pois ja laihtua terveellisesti

4) Saunalla on huomattava positiivinen vaikutus ihoon

Erityisesti naiset arvostavat saunakäyntien positiivista vaikutusta ihoon. Lämmön vuoksi iho saa enemmän verta ja myös paremmin happea. Seuraavan jäähdytyksen aikana verisuonet supistuvat jälleen. Tämän prosessin ansiosta iho näyttää raikkaammalta, puhtaammalta, kauniimmalta ja terveemmältä. Jokainen, jolla on kuiva iho, voi tuntea eron jokaisen saunan jälkeen. Iho tulee sileäksi, pehmeäksi ja joustavaksi höyrysaunan korkean kosteuden ansiosta. Jokainen nainen taistelee ryppyjä ja muita ihon varhaisominaisuuksia vastaan. Lyhyesti sanottuna, säännölliset saunakäynnit nuorentavat ja parantavat ihon väriä.

 Ei ole ongelma yhdistää hyvinvointi ja hyvinvointi saunan kasvojen ihon kosmeettiseen hoitoon.

Sauna kylpyhuoneessa Hyvinvointi hyvinvointi Kasvojen ihon kosmeettinen hoito

Kuka pärjäisi mieluummin ilman saunaa??

Nyt tiedät saunan edut kotona. Tavalliset saunat eivät kuitenkaan ole terveellisiä kaikille. Seuraavien ryhmien tulisi välttää saunomista:

  • Jos sinulla on jo akuutti sairaus, esimerkiksi vilustuminen, tulehdus, avoimet haavat tai muut vammat, sinun tulee välttää saunaa. Korkeat lämpötilat ja liiallinen kosteus voivat pahentaa tilannetta.
  • Jos sinulla on krooninen sairaus, kuten sepelvaltimotauti, korkea verenpaine, astma, munuaissairaus, kilpirauhasen liikatoiminta tai sydänkohtaus, sinun on keskusteltava lääkärisi kanssa uudelleen ennen saunomista. Yleensä lääkärit neuvovat sairaita ihmisiä olemaan käymättä saunassa!

On suositeltavaa kysyä neuvoa lääkäriltäsi ennen saunomista.

Sauna Pieni kotisauna Ota terve sauna kotona ennen saunomista

  • Periaatteessa odottavat äidit saavat käyttää saunaa 12. ja 30. raskausviikon välillä, jos heillä ei ole komplikaatioita. Mutta jos sinulla on huimausta ja verenkierto -ongelmia, sinulla ei ole höyrysaunassa mitään tekemistä. Neuvomme on: keskustele asiasta gynekologisi kanssa, koska jokainen tapaus on erilainen.
  • Saksan saunaliiton mukaan lapset saavat käyttää saunaa vain kolmen vuoden iästä lähtien, jos he ovat terveitä. Muita ikärajoituksia ei ole, mutta lapset ja vanhukset tarvitsevat ehdottomasti lääkärin vihreää valoa ennen saunomista. Muuten heidän olisi pitänyt luopua saunasta!

 Uskalla mennä saunaan pään yli, on kohtuutonta!

Saunan klassinen muotoiluikkuna, ensin lääkärin neuvoja ja sitten kotisaunaan

Kotisauna voi olla erittäin hyödyllinen terveydellesi, jos noudatat yllä esitettyjä tietoja etkä kiirehdi päänsä kanssa saunomiseen kotona. Saunassa sinun täytyy tuntea olosi hyväksi, puhdistaa kehosi ja puhdistaa itsesi. Koska terveytemme ja sisäinen tasapaino ovat tärkeimpiä!

 Tuntuu uudestisyntyneeltä jokaisen saunan jälkeen.

Harkitse saunan terveyshyötyjä, jotta olisit uudestisyntynyt saunan jälkeen

Sauna kotona on terveellistä ….

Sauna puusta, klassinen muotoilu Saunominen kotona on terveellistä

… ja sen pitäisi olla hauskaa myös sinulle!

Sauna Kotona saunominen Hyödyt terveydellesi ovat hauskoja

Retrotyylinen sauna kotona vaaleasta puusta, pyyhkeet, kylpyammeet, ikkuna

Sauna kotona pienessä tilassa lasiseinän takana, puupenkit

Sauna kotona sen vieressä olevan lasiseinän takana, suihku, kylpyhuone retro -tyyliin