Sisustuselementtejä kunsthaus-artes.de – Tuo 90 -luku olohuoneeseesi!

kauniit gerber -kukat harmaa tausta kukka maljakot keraaminen

 Koriste-elementtejä osoitteesta kunsthaus-artes.de

Rullaluistimet, Discman, matkapuhelimet ja World Wide Webin leviäminen, korokenkien ja kellopohjien elvyttäminen, hip-hop, eurodance ja poikabändit, viisinumeroiset postinumerot tai Kohlin aikakauden loppu-kaikki tämä ja paljon muuta oli 90 -luku. Kuten edellisinä vuosikymmeninä, myös 1990 -luvulle oli ominaista erityiset asumis- ja sisustustrendit sekä omat taiteelliset taipumuksensa.

Huonekalut, värit ja tarvikkeet – 90 -luvun elävä tyyli

Sisäänrakennettu puinen vaatekaappi klassinen sisustusidea koriste-elementtejä kunsthausista

Kutsuva, luova ja mukava – tällaisen 90 -luvun elämäntyylin pitäisi olla. 80 -luvun neonvärit ja kirkkaat sohvat ja matot on korvattu ystävällisillä, mutta hienovaraisemmilla väreillä ja tyylikkäillä kuvioilla. Suuret ja raskaat sisäänrakennetut huonekalut, jotka on valmistettu vaaleasta puusta, antiikkihuonekalut ja maalaistyylinen sisustus olivat hallitsevia asuntotrendejä. Tämä yhdistettiin myös usein maalaismaisiin rauta- tai kromikalusteisiin.

Yksi 90 -luvun tärkeimmistä väreistä oli sininen

sininen sohva värikkäillä tyynyillä ja sohvapöydän koriste -elementeillä

Olipa seinämaali tai koriste -esineitä ja asusteita, sininen oli edustettuna kaikkialla, ja sitä täydensi usein voimakas punainen tai keltainen. Selkeät linjat ja muodot luonnehtivat modernia asuinympäristöä.

Taide ja koristeet

Keittiön sisustuselementtejä osoitteesta kunsthaus-artes.de

90 -luvun taiteelle on ominaista sosiaalisesti kriittiset ilmaisumuotot sekä digitaalisen median ja multimediaesitysten käyttö. Erityisesti vaikuttivat lukuisat taidenäyttelyt, kuten documenta IX ja X tai Young British Artists -taiteilijaryhmän tunne. Edustajiensa, kuten Damien Hirstin ja Sarah Lucasin, lisäksi itävaltalainen taiteilija Peter Kogler teki itselleen nimen.

Erityinen suuntaus oli myös minimalismi

modernit mustavalkoiset kylpyhuoneen sisustuselementit kunsthaus-artes.de-sivustolta

 Eri taiteilijoiden teokset kuuluivat kokonaan mottoon ”vähemmän on enemmän”. Tämä periaate koski myös saksalaisten olohuoneiden sisustusta. Tässäkin hallitsevat värit olivat sininen, punainen ja keltainen. Muuten monimutkaisuus ja yksilöllisyys olivat päivän järjestys. Sopivia kuvia, veistoksia ja asusteita ovat esimerkiksi kunsthaus-artes.de-sivuston koriste-elementit.

Vintage -sisustus – tyypillinen 90 -luvun asumismalleille

deco-elementit kunsthaus-artes.de valkoisesta vintage-koristeesta

Jos sinulla on rohkeutta käyttää värejä, aseta sopivat aksentit ja sano kyllä ​​selkeille viivoille ja muodoille – 90 -luvun palaaminen olohuoneeseesi on niin helppoa!

Mukava maalaistyylinen nojatuoli

vintage -sisustus, mukaan lukien tekstuurit, tyynyt nojatuolin harmaat ja valkoiset kalusteet

Kuva “Nimetön pää” (1995)

sisustuselementtejä kunsthaus-artes.de vanhanaikaisista taidemaalauksista

Kuva “Filosofit II” (1958), Joan Miró

koriste-elementit vanhasta tyylistä olohuoneesta kunsthaus artes

Kuva “Silta” (1920 -luku)

sisustuselementtejä kunsthaus artes de vanhanaikaisesta taiteesta