Sisustusideoita kanerva – Tuo syksy kotiin tämän herkän mielialantekijän avulla!

Kanerva on ehdottomasti yksi syksyn kauneimmista sanomalehdistä. Kun näet sen herkät violetit, valkoiset ja vaaleanpunaiset kukat puutarhoissa ja kukkakaupassa, tiedät, että syksy on melkein täällä. Se on myös mukavaa näin, koska silloin on oikea aika sisustaa talo ja parveke syksyn kukilla ja luonnonlahjoilla. Kolmannen kauden upeat värit ja tuoksut lumovat meidät joka kerta uudestaan ​​ja saavat meidät miellyttämään vuoden mukavinta aikaa. Katso alta, kuinka voit sisustaa kotisi kanervaan ja anna itsesi inspiroida upeista ja hyvin yksinkertaisista sisustusideoista.

Kanerva värikkäänä koristeena sisälle ja ulos

kanerva korissa syksyn koristelu

Kanerva – herkkä kauneus, jolla on suuri parantava voima

Tarkemmin sanottuna tämä kaunis kasvi kuuluu kanervaperheeseen (Ericaceae), jolla on itse asiassa yli 800 eri lajia. Suurin osa heistä on kotoisin Etelä -Afrikasta ja Lähi -idästä. Mutta jotkut tuntevat olonsa kotoisaksi kanssamme myös Pohjois -Euroopassa.

Kaksi tunnetuinta lajia, jotka tunnemme, ovat Erica gracilis (kellokantta) ja Calluna vulgaris (tavallinen kanerva). Toinen on se, jonka tunnet Lüneburgin nummen viehättävistä maisemista. Se alkaa kukkia jo loppukesällä ja kiehtoo katsojan filigraanisilla violetinvärisillä kukilla, jotka muuttavat koko alueen satumaiseksi maaksi.

Kansanlääketieteessä kanervaa on aina pidetty erityisen tehokkaana lääkekasvina. Kanerva -infuusioilla ja teillä sanotaan olevan hyvä vaikutus tulehdukseen erityisesti virtsateissä, munuaisissa ja virtsarakossa. Lisäksi kasvin sanotaan sopivan hyvin kihtiin ja reumaan sekä auttavan yskää ja hengitysteiden limaa vastaan.

Merkittävä, koristeellinen kasvi

tee syksyn koristeita kanervaan itse

Tunnelmallinen syksyn koristelu kanervalla

Heatherilla on parantavan voimansa lisäksi ennen kaikkea ainutlaatuinen, koristeellinen lahjakkuus. Värikäs, helppohoitoinen ja kestävä, sopii monenlaisiin sisustusideoihin sekä sisällä että ulkona terassilla tai parvekkeella. Kukkaruukkuihin tai nostalgisiin tinakauhoihin istutettu kasvi voidaan yhdistää muihin koriste -elementteihin, kuten kurpitsat, krysanteemit, astrit, syksyn lehdet ja marjat. Pieni sammal ja kudotut korit viimeistelevät järjestelyn ja luovat täydellisen syksyn tunnelman.

Tuoksukynttilät, joissa on syksyn tuoksuja, antavat sen tietyn asian

kaunis syksyinen pöytäkoriste kanerva -karhunvatukoilla

Upea koriste -duo syksyyn

kurpitsa kanerva maalaismainen syksyn koristelu

Pienet koriste -omenat ja sisalnauha ovat onnistunut lisä kanervaisen syksyn koristeluun

syksy koristelu kukkaruukut kanerva

Kanerva syksyn pöytäkoristeeksi

Olitpa päivittäinen ateria tai mukava tilaisuus, voit helposti yhdistää kanerva kauniisiin pöytäkoristeisiisi. Voit kääriä istutetut kukkaruukut eri kankailla ja materiaaleilla. Esimerkiksi säkkikangas on hyvä valinta maalaismaisiin pöytäkoristeisiin. Juuttilanka tai pitsinauhat sopivat myös täydellisesti tähän.

Valkoisen kanervan kukat leikkaavat hienon hahmon täällä

valkoinen kanerva pöytäkoriste maalaismainen

Voit myös käyttää säkkikangasta tai juuttia vaikuttavaan kattaukseen maalaistyyliin

tyylikäs herst -pöydän koristelu kanervalla

Kasvin oksia voidaan käyttää myös hyvin omaperäisesti koristettaessa syksyllä. Erittäin suosittu ja erittäin helppo sisustusidea kanervaan ovat DIY -lyhdyt. Tarvitset vain runsaasti leikattuja kanervan oksia, tyhjän muurauspurkin, teekynttilän, joustavan nauhan, sakset ja narun haluamallasi tavalla. Venytä kuminauha tyhjän lasin ympärille ja työnnä kanervan oksat peräkkäin, kunnes koko lasi on kauniisti reunustettu sen kanssa. Sido sitten valittu johto sen ympärille ja leikkaa kuminauha. Lämpökynttilä ja valmis!

Täydellinen tunnelmantekijä hiljaisina syksyiltoina

kanerva -lyhdyt syksyllä

Voit myös koristella lautasliinat pienellä kanervalla. Upea koristekaali, joka on yksi kanervan parhaista koristeellisista kumppaneista, sopii hyvin sen kanssa. Luonnolliset materiaalit, kuten juutti, antavat koostumukselle ylimääräisen maaseudun. Voit myös rikastuttaa koko pöytäkoristeita koristekaali- ja kanerva -kukkaruukkuihin tai kukka -asetelmiin.

Pelaa taitavasti väreillä ja tekstuureilla

kanerva koristekaali syksy koristelu pöytä koristelu

Tällaista upeaa seppeleä ei voi vain asettaa pöydälle, vaan myös ripustaa seinälle

Tee kanerva -rosmariinin syksyn seppele itse

Heather ja syksyn häät

Häät värikkäällä syksyllä eivät ole vain romanttisia, vaan tarjoavat myös paljon sisustusideoita syksyn kukilla ja luonnonmateriaaleilla. Jokainen yksityiskohta voidaan suunnitella rakkaudella ja ilman paljon vaivaa. Esimerkiksi morsian syksyllä on iloinen kanerista ja ohdakkeista tehdystä upeasta morsiuskimppusta. Pari filigraanista valkoista ruusua ja marjaa ja upea violetti jousi kuuluvat sen kanssa. Erityisesti maaseudun tai boho -tyylisiin häihin tämä on erinomainen ja erittäin tehokas idea.

Tilava, lumivalkoinen mekko takaa täydellisen morsiamen asun

morsiamen kimppu kanerva häät syksy

Ohdake ja kanerva ovat myös erittäin suositeltavia häät nastat

häät kukat kanerva ohdake

Kanervaiset herkät mini -seppeleet lasilyhtyjen ympärillä tuovat vielä enemmän romanttista viehätystä

kauniita pöytäkoristeita hääsyksyn kanerva

Häätyylistä riippuen lautasliinat voidaan myös sisustaa vastaavasti

kanervapöydän koristeluideoita syksyllä

pöytäkoriste lautasliinat koristelu kanervalla

Luota tähän koristeelliseen monipuolisuuteen ja anna hänen tuoda syksy kotiisi taitavasti. Koristele pöytäsi, ikkunalaudasi tai lipasto, terassi tai parveke kanervalla monenlaisilla värisävyillä ja nauti tästä upeasta silmien juhlasta!

Todellinen värien juhla silmille ja mielelle

kanerva luuta kanerva syksy kasvi

Kurpitsat ja koristekaali sopivat aina hyvin sen kanssa

kanerva kurpitsa koristekaali syksy koristelu

Aivan kuten pienet marjat kaudella

Tee syksyn koristeet itse kanerva

Erican violetit kukat ovat erinomainen tasapaino messingille

kanerva vintage pöytäkoriste

Luonnonmateriaalit, kuten puu ja kivet, täydentävät kanervan luonnollista kauneutta

luonnonmateriaalien sisustusideoita kanerva

maalaismainen pöytäkoriste kanervalla

pöydän sisustusideoita kanerva

kauniita pöytäkoristeita kanerva- ja pajuilla

herkät lyhdyt pöydän koristeluun kanerva

Koristeellinen kaali kanerva syksy koristelu