Sisustusideoita – koristele talosi rannan vieressä!

deco -ideoita talo vintage valkoinen tiili tyyny ikkuna

Sisustusideoita – tuoreet sisustuselementit luovat kesän tunteen

Pariskunta Kaliforniasta on vaihtanut stressaavan elämänsä kaupungin laitamilla mukavaan, huolettomaan elämään veden äärellä. He sisustivat rantatalonsa ja nyt se on heidän pysyvä kotinsa, jossa he toivottavat ystävät ja sukulaiset tervetulleiksi ympäri vuoden.

Beach Haven

Rento ja hauska on täydellinen kuvaus tälle uusitulle, vintage-ihastuttavalle kaksikerroksiselle talolle rannikolla, jossa avoimet ikkunat päästävät raikkaan merituulen ja hollantilainen ovi toivottaa vieraat tervetulleiksi kaikkina vuodenaikoina. Jalkakäytävä on kaikki, mikä erottaa talon rannasta. Mustat markiisit ja rullaverhot antavat vuonna 1921 rakennetulle loma -asunnolle hyvän ilmeen.

Avoimet ikkunat tuovat raikasta merituulta

deco -ideat talo vintage valkoinen tiili tyyny olohuone

Mukava

Pariskunta näki suuria mahdollisuuksia tässä 1900 -luvun alun rakennuksessa. Alkuperäiset vaatekaapit ja kattopalkit olivat erittäin hyvässä kunnossa. Talon asukkaat ovat kunnostaneet lattiat ja tehneet puutöitä raikastamaankseen osan täältä valkoisella ja tummansinisellä maalilla.

Ostokset lähikaupassasi antavat kotillesi paikallisen ilmeen

deco -ideat talo vintage valkoinen puinen pöytätyyny kukkiaLuonnollinen neutraali

Neutraaleilla väreillä seinillä ja lattioilla on helppo muuttaa olohuoneen ulkoasua sekä käyttää ajattomia kuvioita, kuten raitoja ja muita yksityiskohtia – esimerkiksi mustavalkoinen kangassohva. Ostokset lähikaupassasi antavat kotillesi paikallisen ilmeen. Löydät paljon sisustustasi kadun varrella olevista kaupoista – se on erittäin käytännöllistä! Näin Kalifornian asukkaat tekivät!

Punaiset aksentit tuovat kutsuvan lämpimän tunteen

deco -ideat talo vintage valkoinen nojatuolityynyt kukat ottomaanit

Koristelu kaikkina vuodenaikoina

Elämäntapa lähellä rantaa tarkoittaa läheistä yhteyttä sisä- ja ulkotilojen välillä, mikä tarkoittaa, että sisätilojen on oltava yhtä kestäviä kuin ulkoa. Täällä sinun on käytettävä kaikkina vuodenaikoina sopivia kankaita, puukalusteita ja mattoja, jotka kestävät raskasta liikennettä. Pariskunta kalkitti myös tiiliseinän, jotta se ja koko tunnelma saisivat raikkaan ilmeen.

Tekstuurit, kuten kulunut puinen pöytä ja korituolit, antavat lämpimän tervetulotunnelman ruokasalissa

deco -ideoita talo vuosikerta valkoinen ruokailutila pajuhuonekalutPienet yksityiskohdat ovat tärkeitä

Tekstuurit, kuten kulunut puinen pöytä, korituolit ja kudotut kaihtimet, antavat lämpimän tervetulotunnelman ruokasalissa. Vaaleanharmaa väri korostaa tuoretta valkoista puupaneelia.

Kaapit on maalattu vaaleanvihreiksi, jotta ne saisivat jonkin verran kontrastia valkoisten ja harmaiden seinien kanssa

deco -ideat talossa vintage valkoiset ruokailutilatNäytä posliinimallistot

Pariskunnan ruokasalin kaappeilla on kaksi tehtävää – ne näyttävät posliinipalvelunsa ja vieraat voivat auttaa itseään täällä keskustelun aikana. Kaapit on maalattu vaaleanvihreiksi kontrastin aikaansaamiseksi valkoisten ja harmaiden seinien kanssa.

Punainen ja valkoinen raidallinen matto ja keittiöpyyhkeet tuovat viehätystä keittiöön

deco -ideat talo vintage valkoinen ruokailutila keittiöKannustava keittiö

Tässä pienessä keittiössä uudet putket on peitetty uudella verhouksella. Tässä olevat lisävarusteet osoittavat, että ulkonäkö keittiössä voi olla kaunis myös ilman merkittävää uudelleensuunnittelua. Punainen ja valkoinen raidallinen matto ja keittiöpyyhkeet tuovat viehätystä keittiöön, samoin kuin kannujen ja kasvien sijoittelu ikkunassa.

Valkoinen ja tummansininen ovat kaappien ja pintojen hallitsevat värit

deco -ideat talo vintage valkoinen keittiö sähkölaitteetIkuinen kauneus

Valkoinen ja tummansininen ovat keittiön kaapien ja pintojen hallitsevia värejä, ne kestävät hyvin kosteutta ja suolaista ilmaa. Pariskunta käytti myös mustaa vuolukiveä työtasoille optimaalisen ilmeen saamiseksi.

Rantamuistivalokuvat täydentävät valtameren teemaa

deco -ideoita talo vuosikerta valkoinen seinä kuvakehys puu valokuvaSeinät luonteeltaan

Helmi -sivuseinät, höyhenpeitot ja “hieman kitisevät” lattiat ovat kaikki alkuperäisiä. Rantamuistivalokuvat täydentävät valtameren teemaa.

Lämmin punainen aksentti toistuu makuuhuoneessa

deco -ideoita talo vintage makuuhuone kori laatikko sänky tyyny

     Mukava unelma

Yläkerran makuuhuoneessa on paneeliseinät ja -katot, raidalliset matot ja liinavaatteet. Kulmassa on antiikkinen rintakehä, joka on mukava katseenvangitsija mustana.

Antiikkilaatikko on mukava katseenvangitsija mustana

deco -ideat talo vintage makuuhuoneen lipasto puu

      Upean näköinen

Ikkunalauta on mukava ja käytännöllinen samanaikaisesti, ja se tarjoaa myös upeat näkymät siniselle merelle ja sen valkoisille aalloille.

Upealla näköalalla merelle

deco -ideoita talo vintage valkoinen nojatuolityyny ottomaanien