Stiman korotettu sänky – tyylikkäitä puutarhasuunnitteluideoita

korotettu sänky stima koristelu tyylikäs

STIMA korotettu sänky – käytännöllinen koriste puutarhaasi

Että STIMA korotettu sänky on melko uusi tuote markkinoilla. Se on korotettu sänky, joka takaa polvien ja jalkojen vapauden, suojaa etanoilta ja on ekologinen. STIMA -korotetut vuoteet on valmistettu korkealaatuisesta Douglas -kuusesta, joka on ekologista materiaalia.

Douglas -kuusi on havupuu. Tuotteen rakentamiseen käytetään vain Schwarzwaldin Douglas -kuusen puuta. Se kaadetaan 1000 metrin korkeudessa talvella ja on erittäin kestävä. Puun käyttö korotetun sängyn rakennusmateriaalina on ollut erittäin suosittua jo vuosia. Muoviin ja metalliin verrattuna puu on hengittävä ja takaa paremman maapallon ilmaston. Löydät valtavan määrän muotoja ja värejä, ja toisin kuin kivet, se vie hyvin vähän tilaa. Se kiinnittyy kauniisti jokaiseen puutarhan suunnitteluun. Korotetulle sängylle on ominaista sen yksinkertainen rakenne. Perusta laitetaan toisiinsa. Lisäksi sinun on liitettävä se myyräverkkoon. Yksittäiset elementit kootaan yhteen ja kiinnitetään sitten alaspäin. Kalvo kiinnitetään yläreunaan pidikkeillä nylonnauhalla. Ja siinä kaikki!!!

Integroi korotettu sänky puutarhaan!

stima kuusikulmion sänky puutarha

Mitä tarvitset STIMA -korotetun sängyn rakentamiseen?

– 1 x vesivaaka

– 1 x akkuruuvimeisseli

– 1 x vasara

– 1 x Torx -insertti

1 x nitoja ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut pidikkeet

Miksi sinun pitäisi integroida STIMA -korotettu sänky? Tiesitkö, että rakennuskorkeus lämmittää maapalloa nopeammin ja valon esiintyminen on parempaa? Lisäksi korotetut vuoteet saavat puutarhan näyttämään järjestetyltä ja hyvin hoidetulta. Lopuksi, älä unohda, että kasvit tuntuvat paremmilta.

Kiinnostavan muodonsa vuoksi STIMA -korotetut sängyt voivat istua tärkeimpinä toimijoina puutarhan keskellä ja herättää huomiota runsaalla istutuksella. Katso malleja ja ennen kaikkea pidä hauskaa puutarhanhoidossa!

Cubus malli

stima korotettu sänky malli cubus

Klassinen malli

stima korotettu sänky malli klassikko

Soikea malli

stima korotettu sänky malli soikea

Trio malli

stima korotettu sängyn malli trio

Mukavuusmalli

stima kohotettu sängyn malli mukavuutta

Stima korotettu sängyn malli Canto

stima korotettu sänky malli canto

Comfort-U malli

stima korotettu sänky mukavuus u

Malli Cor

stima korotettu sänky malli cor

Malli kasa

stima korotettu sänky malli flor