Suunnittele puutarha tutustumaan paremmin naapuriperheeseen

suunnittelupuutarha istutettu etupiha

Vieraanvaraisuuden taidetta

Monet meistä asuvat yhteisöissä, joissa ihmisiä ohjaa aivan liian vähän ajatus upeasta yleisilmeestä puutarhoja ja taloja suunniteltaessa. Meillä on paljon yhteistä maantieteellisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti.

Harvat ovat niitä ihmisiä keskuudessamme, jotka ovat tunteneet naapurimme lapsuudesta lähtien.

Pikemminkin ne pysyvät vieraina meille ikuisesti. Yhteisön tunteen luomiseksi sinun on usein tultava yhteen naapureidesi kanssa, jotta voit tutustua toisiisi paremmin.

Voit tehdä sen näin Suunnittele puutarha, että naapuruston jäsenet sekoittuvat luonnollisesti. Tällä tavoin naapurusto kokoontuu paikkaan, jossa naapurit eivät vain asu yhdessä, vaan joissa he pitävät huolta toisistaan ​​ja huolehtivat toisistaan.

Seuraavassa on muutamia ideoita, jotka voivat sisältää jalkakäytävän, etupihan ja etuoven kannustaakseen enemmän seurusteluun naapureidesi kanssa.

Puutarhan suunnittelu ja kyky toimia paremmin naapureiden kanssa

puutarhan muotoinen talo asuinrakenne puut puut portaat talo

  1. Varjoja kävelytien yli

Harkitse puuta kävelytien vieressä, jotta se luo mukavan ilmapiirin ja on todella hauska paikka olla. Puut suojaavat sateelta ja auringolta, ja havaitaan 5–15 asteen lämpötilaeroja. Kaupungeissa puut auttavat rajoittamaan lämpösaaren vaikutusta ja luomaan hyvän yhteyden luontoon.

Monissa kaupungeissa on kuitenkin pysäköintipaikkoja koskevia rajoituksia, mutta useimmiten ne eivät vaikuta yksityisiin alueisiin.

Päivänkakkaran kauneus

puutarha-suunnittelu-talo-päivänkakkara-aita

  1. Rakenna pysäkki aidalle

Matalan aidan tai seinän sijoittaminen muutaman metrin päähän kävelytien reunasta tekee naapureista erittäin mielenkiintoisen ulkonäön. Tällaisten iloisten koiranputkien lisäksi muutkin kasvilajit, kuten Stachys byzantina, toimivat erittäin hyvin.

Luova kirjasto

puutarhan suunnittelu lasten talo metsässä

  1. Lisää pieni ilmainen kirjasto

Pienet ilmaiset kirjastot ovat aina hauskoja. Ystävät ja tuttavat voivat lukea kirjoja ja antaa ne takaisin.

Suppilon vaikutus

puutarha-suunnittelu-niitty-talon-kukkia

  1. Luota suppilovaikutukseen

Keskuspolun pidentäminen kotoasi voi näyttää kävijöille tien kotiin. Tässä tapauksessa laatoitetut portaat ulottuvat kaksi kertaa portin leveyttä. Samalla portaita voidaan käyttää rentoutumispaikkana. Täällä on paljon vettä ja tekstuuria, viheralue, joka vaatii hyvin vähän vettä. Ne ovat hyvin hoidettuja ja leikattuja niin, että naapurit kokevat avoimen näkymän.

Valaise tietä

puutarhan suunnittelu talon puut

  1. Valaistu polku

Tässä tapauksessa tässä ei ole esteitä. Se on ihana tapa toivottaa vierailijat kotiisi. Valo toimii tässä suhteessa varsinkin yöllä. Voidaan sanoa, että tämä on myös hyvin osoitettu pelote rikollisille.

Kun valaistat etupihaa, yritä poistaa valon ja varjon ympyrät. Nämä voivat olla hankalia etenkin vanhemmille vierailijoille. On luotava tasaisesti valaistu polku.

Yhdistä kauniit kasvit

puutarhan muotoiset kasvit talo / rakennus musta ovi

Värikäs taikuus

puutarhan suunnittelu värikkäitä kukkia

  1. Luo kiinnostusta kasvien kautta

Millaisen kokemuksen haluaisit saada ystävillesi ja naapureillesi pihalla? Entä kasvien mallit, joissa on runsaasti tekstuuria ja jotka määräävät puutarhan ilmapiirin? Harkitse istutuslajeja, jotka tulevat alueeltasi, jolla olet. Tällä tavoin puutarha voi paremmin tunkeutua alueesi erityispiirteisiin. Ensinnäkin tunnet olosi enemmän “kotona” ja osallistut myös sen kestävään kehitykseen.

Istu ulkona ja rentoudu

muoto puutarha talo asuinpaikka puutarhakalusteet istutin

  1. Luo alue, joka sopii täydellisesti vapaa -aikaan

Nautitko vain seisoessasi kuistilla joskus ja katsomalla naapureita, jotka kävelevät ohi? Mutta ehkä sinulla ei ole ulko -ovea? Ei ongelmaa. Istuma -alue puutarhassa, ehkä keskellä suuria puita, olisi ihana paikka hengailla ystävien ja tuttavien kanssa.

Luonnon kanssa tekemisissä

puutarhan muotoinen terassi puulattiapöytä

  1. Tee tilaa kokoontumisille

Kuistisi pitäisi sopia hyvin sosiaaliseen toimintaan. Mitä mukavammat ihmiset tuntevat, sitä suurempi mahdollisuus heillä on kanssasi pidempään. Jos sinulla on esteetön näkymä, myös keskustelusi on paljon parempi. Juomat ja ruoat sisältävät pöydät ovat toinen mukavuuden takaava elementti.

Pieni joukko ihmisiä onnistuu luomaan mukavan ilmapiirin kotona tai ulkona. Sinulla on oltava tiettyjä ominaisuuksia voidaksesi houkutella ystäviä tai naapureita. Jotta he voisivat tuntea olonsa mukavaksi ja vierailla usein, ei kuitenkaan riitä olla vieraanvarainen. Sinun on tehtävä vähän enemmän, sinun on luotava ja sinulla on mielikuvitusta. Tältä osin toivomme, että muutamista ehdotuksistamme on sinulle hyötyä, jotta voit nauttia olostasi kotona ja mukavasti Suunnittele puutarha ja tulla paras naapuri.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80