Taiteellinen puutarhan sisustus kalliiden korjausten sijaan: 7 yksinkertaista ideaa

Puolet kesästä on jo ohi. Mutta toivottavasti meillä on vielä mukavia lämpimiä päiviä edessä, joista nautimme täysillä. Kaunis, moderni ja vaikuttava puutarhan sisustus on erittäin hyödyllinen tässä. Samaan aikaan tarvitsemme yksinkertaisia ​​ideoita tähän aikaan vuodesta: Emme halua tuhlata niin kauan aikaa tinkimiseen ja asentamiseen! Loppujen lopuksi meillä on vain muutama viikko aikaa nauttia lämpimästä vuodenajasta.

Taiteellinen puutarhan koristelu on erittäin suosittua tähän aikaan vuodesta. Se voi muuttaa tunnelman yksinkertaisin keinoin ja edistää suurta nautintoa.

Teollinen tyyli takapihalle: jalo ja käytännöllinen idea

kivipuutarha takapihalla

Puutarhan sisustus teollisessa tyylissä: toiminnallisia esineitä, joilla on koristeellinen vaikutus

Teollisen puutarhan koristelu mahdollistaa olemassa olevien materiaalien ja vanhojen esineiden käytön. Voit myös käyttää vanhoista muunnoksista ja korjauksista jääneitä materiaaleja. Tyypillinen teollistyylinen projekti olisi rakennuspalikoista ja paksusta puulevystä valmistettu penkki.

Valaistukseen voit käyttää vanhoja lamppuja tai kattokruunuja sisätiloista. Maalaa tai maalaa ne uudelleen. Vinkkimme: Käytä kirkasta väriä luodaksesi upean aksentin!

Loppujen lopuksi kunnostetut metallituolit ovat toimivia ja toimivat myös upeina koristeina. Riippumatta siitä, onko ne maalattu neutraalilla vai räikeällä värillä, ne kirjoittavat hyvin teolliseen tyyliin.

Vanhat tuolit voisivat löytää paljon uutta käyttöä puutarhassa

vanhasta tuolista tulee istutin

Se, mitä et voi käyttää sisällä, voi saada uuden elämän ulkona

Jatketaan hieman aiheesta “toiminnalliset huonekalut ja esineet, joilla on taiteellisia vaikutuksia”!

Kaikki vanhat lisävarusteet tai huonekalut, jotka eivät ole enää uusimpia, voivat löytää uuden käyttötarkoituksen uudella maalikerroksella ja luovalla sijoittelulla puutarhan suunnittelussa teollisessa tyylissä. Jaa nämä järkevästi, jotta luodaan uusia rentoutumis- ja viihdealueita tai käteviä säilytys- ja säilytysalueita.

Jos eri kohteiden tyyli poikkeaa liikaa, tee jotain yhtenäistääksesi kokonaiskuvaa. Voit esimerkiksi sisustaa huonekalut maalilla, tekstiileillä tai samanvärisillä koristetyynyillä. Voit ryhmitellä ne sävyn, muodon tai materiaalin mukaan.

Tai toimi vain sekoitusperiaatteen mukaisesti ja kuuntele sisäisiä tunteitasi!

Mitä mieltä olet puutarhan aidan uudesta väristä??

maalaus punaisella loistava idea

Uudista olemassa olevat vanhat rakenteet

Vanhentunut puutarha -aita, halkeamia ja täysin rikkoutuneita kiviä puutarhapoluilla, ruostuneet metalliovet tai -palkit – tiedätkö jotain sellaista puutarhassa? Voit tietysti nyt kunnostaa kaiken kokonaan. Mutta jos et halua sitä, voit käyttää näitä vikoja taiteellisten tehosteiden luomiseen. Voit nyt piilottaa rikkoutuneet alueet taiteellisella sisustuksella. Tällaisia ​​ovat kukkaruukut tai roikkuvat korit. Jos päätät korjata aidan tai lattian tiettyjä paikkoja, voit valita uuden materiaalin tai värin. Tämä voi luoda leikkisiä kontrasteja, jotka piristävät upeasti puutarhasi sisustusta. Lattian tai aidan rikkoutuneet alueet voidaan silti piilottaa uusilla huonekaluilla. Sijoita penkit, tuolit, pöydät ja valaistus niin, että ne palvelevat sinua hyvin, mutta samalla piilottavat puutteet ja puutteet puutarhassa tai ohjaavat huomion pois.

Istutuskoneilla ja korotetuilla vuoteilla voit luoda paljon upeita kulmia puutarhaan

uusi ilme istutuskoneilla

Koristeellinen puutarhan suunnittelu kasvisäiliöillä

On monia kasveja, joita voit käyttää myös puutarhassa juhannuksena. Ne toimivat loistavana koristeena. Erityisesti kiipeily- ja roikkuvat kasvit vaikuttavat taiteellisesti. Voit käyttää sitä piilottaaksesi aidan tai ulkoseinän rikkoutuneet alueet.

Erityisen laajalle levinnyt ja erittäin helppo toteuttaa ajatus on aidan maustaminen samanmuotoisilla ja -kokoisilla, mutta eri värisillä puutarhan istutuskoneilla. Voit myös sijoittaa nämä niin, että niistä muodostuu mielenkiintoinen hahmo.

Jätä puutarhassa tilaa taiteelle

perhonen loistava puutarhan suunnittelu

Jaa erilaisia ​​taide -esineitä puutarhassa

Mielenkiintoisia esineitä, jotka näyttävät taideteoksilta, löytyy usein kirpputoreilta tai jopa omasta kellarista. Metallista, puusta tai kivestä valmistetut esineet soveltuvat hyvin ulkokäyttöön. Tietenkin jotkut niistä on maalattava, lakattava tai maustettava jollakin muulla tavalla. Tämä lisää entisestään heidän taiteellista arvoaan.

Lähde siis metsästämään tällaisia ​​taide -esineitä, jaa ne puutarhaan ja vietä loppukesä tyylikkäässä ympäristössä. Värilliset eläinhahmot ovat erityisen suosittuja taide -esineitä. Tulet heti piristämään vieraitasi yllätysvaikutuksella.

pieniä linnutaloja aidalle

Koristeelliset linnutalot

Haluaisitko muuttaa puutarhan eläinystävällisempään paikkaan? Koristeelliset linnutalot olisivat loistava tapa tehdä tämä. Jos valitset mielenkiintoisen suunnittelun, jatkat puutarhan koristeellisen ulkonäön lisäämistä.

Peilit, peilitehosteet ja kirkkaat värit

Tämän artikkelin viimeisessä kohdassa tarkastellaan peilejä ja valotehosteita, jotka luovat puutarhaan mystisen ilmapiirin. Voit tuoda esiin mielenkiintoisia esineitä käyttämällä peili- tai peilipintoja. Näitä käytetään usein puutarhan taideinstallaatioissa ja tämä luo mielenkiintoisen psykologisen vaikutuksen. Haluamme myös kiinnittää huomionne mahdollisuuteen käyttää hopeaa ja muita kirkkaita värejä. Yöllä ne toimivat maagisina puutarhakoristeina, jotka tekevät ulkoalueesta erityisen jännittävän paikan.

Taiteellinen puutarhan sisustus voi siirtää ulkoalueen monimutkaiset korjaukset hyvin kauas taaksepäin. Tämän avulla voit piilottaa monia rikkoutuneita tai ei enää havaittavia alueita. Vaikka se ei onnistukaan täysin, katse on ainakin häirinnyt heitä suuresti. Tai ne eivät enää näytä niin itsepäisiltä: taiteellisessa ympäristössä jopa vähemmän täydellisillä esineillä on usein erityisen suuri sisäinen arvo.

häkki-käytännöllinen ja koristeellinen puutarhassa

puutarhaideoita taiteellisella suunnittelulla

vanha-tuoli-tulee-istuttaja vanhasta tuolista uuteen

renkaiden loppumisesta tulee suuri projekti

kukkaruukut vihreä muotoilu

kukkaruukut-juuri maalatun puutarhan edessä

the-aid-voi myös lumoaa-sen karkea ulkonäkö

DIY -puutarhaideoita DIY -puutarhaideoiden lisäksi niin luovia asioita Luovia DIY -projekteja

DIY vihreät kasvit loistava koristelu

DIY -taidetta puutarhaan

diy -kivihahmo ja kasvit sisätiloissa

yksinkertainen puupöytä puutarhaan

lasipöytä tiiliseinän edessä

uusi puinen tuoli

puutarhaideoita goottilainen peili

Puutarhaideoita peileillä

puutarhaideoita upeilla peileillä

puutarhaprojekti vanhalta pöydältä

Kaunista puutarha -aita kukkaruukkuilla

vihreät pensaat aidan edessä

muotoilu laudoilla kulmaan

kaareva sisäpiha

vihreä sisustus piilotettu puuttuu varastaa aidan

puinen ovi istutuskoneilla

teollinen DIY -penkki puutarhaan

teollinen suuri keinu

teollinen ja hyväpalkkainen

teollinen ja hyväpalkkainen 2

häkki käytännöllinen ja koristeellinen puutarhassa

pieni kylvökone peilillä julkisivuun

jossa-peili-puutarha-näyttää-paljon-enemmän-viehättävä

istuta karkea lauta

istuimet diy

istuimet julkisivun edessä

näin peilit tulevat käyttöön

peilejä käytetään myös jaloissa puutarhoissa

kivipuutarha takapihalla

säteilevä sisustus puutarhassa

suuri ja hyödyllinen säilytystilaa puutarhaan

hieno projekti puutarhaan