Täydellinen paikkakortti häitä varten

Hääorganisaatio – vaikea ja aikaa vievä tehtävä, joka pitäisi viime kädessä suorittaa täydellisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Mitä tulee hääpaikkakortteihin, tarvitset selkeän käsityksen niistä ja paljon luovuutta. Nykyään yhä useammat vieraat pitävät näitä paikkakortteja erittäin tärkeinä, mikä takaa hyvän alun tapahtumalle. Jopa istuessasi vieraasi pitäisi tuntea kutsuva ja tyylikäs ilmapiiri. Seuraavissa kappaleissa opit kuinka voit saavuttaa tämän vaikutuksen erittäin helposti.

Edellisiin vuosiin verrattuna toimituksemme on ymmärrettävä, että nykyään luovien ideoiden määrä tyylikkäille paikkakorteille on lisääntynyt merkittävästi. Tietenkin on paljon uutisia ja ideoita, jotka ovat merkityksellisiä myös vuonna 2018.

Jos haluat säästää paikkakorttien kustannuksia, meillä on sinulle vinkki. Kutsu ystäväsi käsityökierrokselle ja tee paikkakortit itse makusi mukaan. Ennen kuin aloitat käsityöistunnon, meillä on sinulle luovia DIY -ideoita.

Luovat paikkakortit luovat kutsuvan ilmapiirin

koristeellinen kurpitsa hopeaa

Nimikortin suunnittelu

Ensimmäiseksi sinun tulee suunnitella huolellisesti pieni nimikortti jokaiselle vieraalle. Ole erittäin varovainen tässä vaiheessa ja kirjoita nimi oikein. Kortti on mahdollisesti tehtävä pahvista ja vaihtoehto on taitettu kortti, jolla on asianmukainen nimi. Fontti ja sen väri ovat erityisen tärkeitä.

Kirjoita nimet isoilla kirjaimilla ja tyylikkäällä fontilla. Värin valitset oman maun mukaan. Kultaista käsikirjoitusta pidetään yleisenä ideana tämän tyyppisille koristeille. Voit sijoittaa paikkakortin lautaselle niin, että se näkyy hyvin kaikille vieraille. Tällä tavoin parannat myös merkittävästi organisaatioprosessia.

Tee nimikortit erittäin huolellisesti

nimikortin luova koristelu

koriste

Kun mainoksen nimikortti on valmis, alkuperäinen koriste jää viimeiseksi vaiheeksi. Laaja valikoima ideoita auttaa sinua paljon. Paikkakorttitelineenä voit käyttää monia koriste -elementtejä, jotka luovat ainutlaatuisen ilmeen. Koristeellisia kurpitsia pidetään suosituimpina korttikoteloina. Nimikortit sijoitetaan sitten koriste -elementtiin. Koristeellinen kurpitsa voidaan suunnitella erilaisilla houkuttelevilla väreillä, kuten kullalla ja hopealla, ja sijoittaa huolellisesti levyn keskelle. Voit myös käyttää koristeellisia lautasliinoja lautasten sijasta.

Alkuperäiset paikkakortit koristeellisesta kurpitsasta

deco kurpitsa oranssi häät

Jos häät pidetään syksyllä tai talvella, voit myös tehdä kausiluonteisen luovan koristeen. Kauniit oranssit lehtimuodot kuuluvat syksyn sisustuselementteihin. Niiden etuna on, että näitä lehtimuotoja voidaan käyttää myös nimikortteina heti, kun nimi on riittävästi näkyvissä. Kävyt sopivat hyvin talvivaihtoehdoksi, koska nimikortti sopii täydellisesti tähän koriste -esineeseen. Värimaailmaa ei tässä tapauksessa tarvita.

Lehtimuotoja voidaan käyttää myös nimikortteina

lehtien muodot nimikorttina

Laaja valikoima luovia pöytätelineitä sisältää myös sitrushedelmiä, syksyn kukkia ja tummansinistä laventelia. Valitse koriste oman maun mukaan. Seuraava kuvagalleria koostuu tämän vuoden uusimmista ideoista. Vieritä alas ja nauti kauniista kuvista!

Kaunis paikkakortin tekeminen itse on hauskaa

houkuttelevat muodot

Kirjoita vieraiden nimet erittäin huolellisesti ja oikein

lehtien muodot nimillä

hienoja häät sisustuselementtejä  koristeellinen kurpitsa valkoisena  koristelu häät sisustus valkoinen häät koristeelliset kurpitsa häät tuore koristekortti häät sisustussuunnittelu häät sisustus muotoja häät sisustus nimikortti häät koristelu paikka kortti puun koristelu häät kurpitsa kultaa laventeli koristeena nimikortti  nimikortit violetit nimikortti paikkakortti nimikortit koristeena Aseta korttien koristelu paikkakorttiideoita kauniita lehtimuotoja paikkakortti kaunis kirjasin häät nimikortti männynkäpy koristelu häät levyn koristelu