Tee maaseudun syksyn koristeita itse – alkuperäisiä ja ajankohtaisia ​​ideoita

Syksy on kaunein maassa. Mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta viettää tätä upeaa kautta siellä. Jokainen voi kuitenkin levittää maaseudun tunnelmaa sisätiloihinsa. Jokainen voi tehdä yksinkertaisen maaseudun syksyn koristeen itse, jonka näytämme alla. Jotkut ideat voidaan toteuttaa jopa lastesi kanssa. Voit tuoda onnistuneesti ja turvallisesti syksyisen maaseudun tunnelman mihin tahansa asuntoon.

Riippumatta siitä, käytätkö oikeita syksyn lehtiä vai paperia, tämä lasikoriste näyttää hyvältä

lasi kääritty syksyn lehtiin

Upeat lasit lehtikuvioin

Lasi, hienot kivet, kynttilät ja paperi ovat kaikki mitä tarvitset tähän tyylikkääseen projektiin. Leikkaa paperiarkin keskelle syksyinen aihe. Suosituimmat ovat syksyn lehdet. Kääri se lasin ympärille ja kiinnitä syksyn lehdet kauniilla nauhalla.

Vaikutus olisi loistava, jos paperi valitaan syksyn väreissä.

Tämä neulotusta langasta ja syksyn väreistä valmistettu syksyn sisustus on yksinkertainen ja tehokas

tee palloista langan syksyn koristeita itse

Neulelangan pallo

Miksi emme tee upeita syksyn koristeita neulelangasta illalla? Tällainen sisustus on erittäin tehokas ja voidaan helposti tehdä eri syksyn sävyissä. Pallot ovat hyvin yksinkertainen idea. Ne ovat myös hienoja ripustaa eri paikkoihin kodin ympärillä.

Tee kodista viihtyisä vieraille tällä jo viileämmällä kaudella

liitutaululle, jossa on viesti

Osoita iloa ja vieraanvaraisuutta suurella motolla

Jotta voit todella nauttia syksystä, sinun on vastustettava kauden nostalgista tunnelmaa. Vintage -liitutaulut tai mustat levyt ovat täydellisiä tähän tarkoitukseen. “Tervetuloa syksy” on yleinen viesti, mutta voit myös keksiä oman. Jos luet tällaisen lauseen, tunnet itsesi myös tervetulleeksi vieraana.

Tämä on yksi monista yksinkertaisista syksyn ideoista ovikoristeisiin

Tee pöllön silmät syksyn koristeluun itse

Tee oviseppele kankaasta

Upea oviseppele voidaan tehdä myös yksinkertaisista vanhoista kankaista. Juuri nämä levittävät huoneeseen erittäin kaunista syksyn tunnelmaa. Internetistä löydät monia ideoita, jotka ovat yksinkertaisia ​​toteuttaa, mutta todella alkuperäisiä. Pöllö -aihe olisi erittäin sopiva maaseudun tunnelmaan. Voit myös tehdä tämän syksyn sisustuksen itse lasten kanssa.

tammenterhon värinen

Kirkkaasti maalatut tammenterhot

Kerää tammenterhoja ja maalaa ne eri sävyillä. Tavalliset akryylimaalit ovat hienoja tähän projektiin. Sisustusstrategiat näiden luonnon lahjojen kanssa ovat erilaisia. Lasimaljakassa ne olisivat loistava pöytäkoriste.

Vintage -tunnelma sopii hyvin syksyyn

puuseppele monia erilaisia ​​kuvioita

Tee vintage -syksyn koristeet itse

Tässä kuvassa näet upean syksyisen oven seppeleen, joka on valmistettu kokonaan koivusta. Pesty valkoinen väri antoi myös vintage-ilmeen. Syksyisten aiheiden tinkiminen puusta ja vintage -tyyliin on tällä hetkellä erittäin ajankohtaista, ja voit myös käyttää sitä levittämään viehättävän maaseudun tunnelman tunnelmaan.

Tällaisilla käsineillä levität onnellista tunnelmaa syksyllä kotona ja kadulla

käsin tehdyt syksyiset käsineet

Syksyn käsineet

Myöhään syksyllä sinun on käytettävä ajoittain käsineitä. Tee se tyylillä! Valitse käsineet syksyisistä vivahteista ja anna heille upeita viestejä, jotka vastaavat vuodenaikaa.

Voit myös tehdä jotain syksyistä jäljellä olevista materiaaleista

kuva-painikkeilla-kurpitsa-kotitekoinen sisustus-ideoita

Taidetta kierrätysmateriaaleista

Kuvakehys, kangastausta ja hieno käsityöidea, kuten tämä, kuvan painikkeilla. Se riittää kutsumaan syksyn kotiisi maaseudun tyyliin. Tämä on vain yksi esimerkki kierrätysmateriaaleista. Jos teet tällaisia ​​maaseudun syksyn koristeita itse lastesi kanssa, sillä on myös kasvatuksellinen vaikutus. Opit säästämään kankaita ja löytämään kauneuden kaikessa.

Hieno viini ja viinirypäleet ovat myös upeita koristeita

viiniä ja viinirypäleitä syksyn koristeina

Kaunis sisustus syksyn tuotteista

Viinirypäleet, päärynät ja muut syksyyn tyypilliset hedelmät olisivat myös loistava sisustus kaupungin asunnolle. Sinulla on heti tyylikäs, maaseudun ilmapiiri.

Tällaisilla sisustusideoilla voit myös näyttää korkean tyylisi ja hyvän makuasi hyvin yksinkertaisella tavalla.

takka seppele syksy koristelu

Seppeleitä takan ääressä

Koristeelliset seppeleet voivat sisustaa takan tai minkä tahansa muun sisustuksen keskeisen elementin. Valitse maaseudun aiheita levittääksesi tunnelmaa. Takan seppeleet voidaan tehdä eri materiaaleista. Jopa yksinkertaiset ideat näyttävät jaloilta, jos ne vastaavat huoneen suunnittelua ja sisustusta.

Maaseudun tunnelmaan suosittelemme joko kierrätysmateriaaleja tai luonnon aiheita.

Neulottu sisustus on erittäin suosittu syksyllä

neulottu koriste

Neulottu koriste

Voit myös tehdä neulottuja syksyn koristeita itse. Suosittelemme tätä kauden myöhemmässä vaiheessa, kun siellä on jo talvista. Neulottua koristetta käytetään usein vanhojen astioiden mukauttamiseen kauden tunnelmaan. Esimerkiksi tämä antaa kuvan kulhoille aivan oman luonteensa. Voit myös maustaa maljakoita, karhuja ja jopa pieniä huonekaluja neulotulla kankaalla.

Lueteltujen syksyn koristeluideoiden lisäksi meillä on muita yksinkertaisia ​​ideoita alla. Voit myös tehdä nämä kaikki itse. Tai ehkä näiden kuvien innoittamana saat selville jotain muuta?

 pieniä tukkeja kuvioilla

tammenterho kultaisissa kulhoissa

tee tammenterho nauhoilla syksyn koristeluun itse

syksyn värit-koriste-ideoita

yksinkertainen sisustus luonnon lahjoista

neulottuja koristeita eri väreissä