Trend Smart Home: Suojaustekniikka kotiisi

Älykäs koti – nykyinen elävä suuntaus

Jos haluat keskittyä kodin sisustamisen ja suunnittelun nykyisiin suuntauksiin, et varmasti kiinnitä huomiota vain oman neljän seinän ulkonäköön. Modulaaristen huonekalujen, minimalismin ja harmaiden, kultaisten ja metallisten värien lisäksi toinen elävä suuntaus on ollut nousussa useiden vuosien ajan: älykkäästä asumisesta tulee yhä tärkeämpää. Smart Home on hyvässä vauhdissa, kehittyä kohti massamarkkinoita: Yougovin edustavassa kyselyssä kaksi kolmasosaa noin 2 000 vastaajasta harkitsee kodin varustamista älykkäällä tekniikalla.

Keskitys älykkään kodin suosituimpiin alueisiin on kuitenkin muuttunut. Vaikka älykäs viihde -elektroniikka oli aiemmin erityisen tärkeää kuluttajille, kodin älykkäät turvatekniikat, kuten liiketunnistimet, ovat nyt taistelleet tiensä kolmannelta sijalta ensimmäiselle sijalle.

Turvallisuutta älykkään elämän kautta

Tämän kehityksen perusteella käy selväksi, että omien neljän seinän turvallisuus on myös tärkeä elävä suuntaus tällä hetkellä. Ei ihme: murtovarkauksien määrä on Raportti poliisin rikostiedoista 2016 Vaikka se on laskenut, se pysyy korkeana. Jos haluat todella tuntea olosi kotoisaksi omissa neljässä seinässäsi, paitsi kauniit ja modernit kalusteet tai mukava ja älykäs viihdetekniikka ovat tärkeitä, mutta myös oman kodin turvallisuus.

huoneisto 1851201960720

Minimalistinen sisustus on tällä hetkellä muodissa. Mutta väreillä ja muodoilla ei ole osuutta elämään. Älykäs turvatekniikka on myös ollut erittäin suosittua jo jonkin aikaa. Kuva: pixabay.com © Pexels (CC0 1.0)

Älykkään kodin turvallisuuden ansiosta sinulla on kuitenkin mahdollisuus estää ja tunkeutua sisään lisää turvallisuutta neljän seinän sisällä välittää. Jopa turvatekniikka, joka tekee ovet tai ikkunat ylitsepääsemättömiksi murtovarkaille viideksi minuutiksi, voi olla suuri apu riippumatta siitä, ovatko ne nykyaikaisia ​​lukitusjärjestelmiä, videovalvontaa, hälytysjärjestelmiä, ajastimia, korkealaatuisia lukkoja ja turvatankoja tai liiketunnistimia, vaihtoehdot murtovarkaiden pitämiseksi loitolla ovat hyvin erilaisia. Älykäs turvatekniikka menee kuitenkin pidemmälle eikä ainoastaan ​​suojaa kotiasi mahdolliselta tunkeutumiselta, vaan tarjoaa myös palosuojauksen – esimerkiksi palo- ja lämpöhälytysten avulla. Erityisen käytännöllinen: Älykkäät turvatekniikat mahdollistavat kotisi seurannan sovelluksen avulla ollessasi poissa ja ryhdy toimiin vaaran sattuessa.

Turvallisuuden ja estetiikan yhdistäminen: hienoja ideoita

Jos omien neljän seinän ei pitäisi vain tarjota turvallisuutta vaan myös näyttää kauniilta, sinulla on lukuisia vaihtoehtoja turvallisuuden ja esteettisyyden yhdistämiseksi. Tässä näytämme sinulle pari hienoa esimerkkiä.

Ulkovalaisimet liiketunnistimilla

lamput 798976960720

Kuva: pixabay.com © Letiha (CC0 1.0)

Ensimmäinen mahdollisuus murtosuojaukseen ovat Liiketunnistimella varustetut ulkovalot. Kauniilla seinä- tai lattiavalaisimilla voit saada puutarhan ja talon ajotien loistamaan ja luoda kodikkaan tunnelman, mutta myös pelotella kutsumattomia vieraita.

Turvalliset ja modernit ovet

arkkitehtuuri 1836564960720

Kuva: pixabay.com © Pexels (CC0 1.0)

Jos murtovaras onnistuu pääsemään etuovelle, on tärkeää, että hänet estetään murtautumasta sinne viimeistään. Onneksi modernit talonovet on jo varustettu nykyaikaisella turvatekniikalla: vakaa, kestävä materiaali ja korkealaatuiset lukot ja turvapultit auttavat suojaamaan omia neljää seinääsi. Mutta ei siinä kaikki: modernit ovet voidaan nyt varustaa myös käytännöllisellä sormenjälkijärjestelmällä, jotta etuovet voivat avata vain henkilöt, joiden sormenjäljet ​​on tallennettu.

Turvallisuuden lisäksi modernit etuovet tarjoavat myös upeita malleja, jotka tekevät talosta katseenvangitsijan. Riippumatta siitä, onko kyseessä lasitetut sivupaneelit, kukkakuviot tai epätavalliset värit ja moderni, mutta turvallinen ovi, oma koti on maustettu ja siitä tulee todellinen katseenvangitsija.

Älykkäät kaihtimet älykkäillä säätimillä

kaihtimet 792635960720

Kuva: pixabay.com © yeniguel (CC0 1.0)

Jos olet liikkeellä, älykäs sokeanohjaus voi myös olla hyödyllinen – koska se edistää myös oman neljän seinän turvallisuutta antamalla vaikutelman, että joku on aina kotona. Koska kaihtimet liikkuvat ylös tai alas epäsäännöllisin väliajoin ja ovat kiinni mekaanisena suojana murtovarkailta. Älykkäällä ohjauksella varustetut kaihtimet eivät kuitenkaan ainoastaan ​​suojaa murtautumiselta, vaan myös edistävät energiatehokkuutta ja tarjoavat valoa tai varjoa tarpeen mukaan. Tällä tavalla ne auttavat luomaan hyvän olon. Lisäksi kaihtimet näyttävät tyylikkäiltä ja voivat piristää neljää seinääsi: Entä esimerkiksi kaihtimet trendikkäissä harmaissa sävyissä? Jos olet hieman rohkeampi, voit myös valita vahvemman värin – kaihtimista tulee asunnossa keltaisia ​​tai punaisia ​​väriroiskeita ja ne sopivat silti hienostuneiden minimalististen kalusteiden kanssa.

Mukavuutta ja turvallisuutta valonlähteiden kautta

valo 465350960720

Kuva: pixabay.com © stevepb (CC0 1.0)

Älykäs koti vaikuttaa myös merkittävästi omien neljän seinän turvallisuuteen sisätilojen valaistuksessa. Älykkään läsnäolosimulaation avulla voit tehdä murtovarkaiden elämästä vaikeaa ollessasi poissa. Esimerkiksi valo voidaan kytkeä automaattisesti päälle tai pois tai himmentää vuorokaudenajan ja valon esiintymisen mukaan. Mutta tietysti valo takaa myös enemmän asumismukavuutta ja kodikkaan ilmapiirin. Vinkki: Jaa useita pieniä lamppuja huoneeseen, se näyttää kodikkaammalta kuin yksi kattolamppu! Lisäksi epäsuora valo on tällä hetkellä erittäin suosittu. Voit myös asettaa tiettyjä aksentteja ja kohokohtia tunnelmavalaistuksella, mieluiten pisteillä. Voit esimerkiksi korostaa näyttelyn tai hyllyn visuaalisesti.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80