Trendikäs värivalikoima vuodelle 2019 – mikä toimii, mikä pysyy?

Mutta rehellisesti! Meillä ei ole kristallipalloa täällä Freshideen -toimituksessa, emmekä voi ennustaa lähitulevaisuutta. Seuraamme kuitenkin jo olemassa olevia suuntauksia talosuunnittelussa ja voimme sanoa, mitkä sisustustrendit jatkuvat. Haluatko varmasti myös tietää, mikä värivalikoima hallitsee sisustusta ensi vuonna? Vaikka paljon muotia ja muotoilua muuttuu nopeasti, tässä artikkelissa yritämme antaa sinulle käsityksen kuudesta trendikkäästä värivalikoimasta, jotka näkyvät kaikkialla vuonna 2019. Tässä esitetyt väriyhdistelmät tulevat pian vallitsemaan monissa taloissa ja määrittävät elämisen tunteen. Vähän sen jälkeen syvänmeren sininen on julistettu Vuoden väreksi 2018, amerikkalainen yritys Sherwin-Williams esittelee Colormix-ennusteensa vuodelle 2019.

On suositeltavaa seurata väritrendejä ja olla aina ajan tasalla.

Trendikäs värivalikoima 2019

Tässä on ilo esitellä kuusi ainutlaatuista värivalikoimaa, joiden pitäisi toimia inspiraationa seuraavan vuoden trendikkääseen huoneeseesi. Nämä ovat voittaneet ja haluavat kertoa meille, miltä moderni sisustus näyttää vuonna 2019. Jokainen paletti herättää tietyn tunnelman ja sillä on henkilökohtainen luonne.

Se on itse asiassa viileä sekoitus vahvoja aksenttivärejä ja monipuolisia neutraaleja. Nämä ovat upeita yhdistelmiä ja tuovat jokaisen huoneen ulkoasun uudelle tasolle. Aiotko maalata huoneesi seinät uudelleen kotona pian? Sitten trendikkäät väripaletit auttavat sinua valitsemaan juuri seinävärin, joka on erittäin suosittu vuonna 2019.

Tämä tummansininen luo huoneeseen syvyyttä ja tuo pienen draaman.

Moderni huoneen trendikäs väripaletti tummansininen

  • Tummansiniset ja kullankeltaiset sävyt valloittavat sisustuksen trendikkäänä värivalikoimana

Tämä väriyhdistelmä on ehdottomasti ilmeikäs, varsinkin kun tummista kaappeista ja messinkikehyksistä tuli keittiön trendi aiemmin tänä vuonna. Tämä runsas rohkea paletti on täynnä värejä, jotka sisältävät mystisen. Tämän vuoksi ne levittävät kummallisen tunteen valtameren näkymättömille syvyyksille ja täällä hallitseville yötaivaan taivaallisille väreille. Lisäksi puupintojen pehmeät kultaiset vivahteet yrittävät tasapainottaa katseenvangitsijaa. Voit myös tuntea näiden värien dramaattisen vaikutuksen sisustukseen?

Yhdistelmä syvän sinisistä ja kullankeltaisista vivahteista tuo myös tietyn annoksen mystiikkaa sisätiloihin.

Trendikäs värivalikoima syvän sininen kullankeltainen vivahteita tuo mystiikkaa sisustukseen

Tällainen värikäs sekoitus stimuloi aisteja.

Värikäs värisekoitus vihreä punainen keltainen sävyt trendikäs väripaletti stimuloi aisteja

  • Trendikäs väripaletti, joka on vahva yhdistelmä vihreitä, punaisia ​​ja keltaisia ​​sävyjä

Hyvät minimalismin fanit, aikanne näyttää olevan täällä lopussa. Nyt suurin väritehoste on päivän järjestys! Katso yllä oleva kuva nähdäksesi itse. Meillä on hauskoja, joskus vaaleita ja tummia tulosteita, jotka levittävät onnellista asennetta elämään. Erittäin tyydyttyneet sävyt ovat yksinkertaisesti vastustamattomia. Älä siis pelkää käyttää vahvoja värejä talon suunnittelussa. Tämä värikäs paletti punaisia ​​sekoitettuna rehevään vihreään, aurinkoiseen keltaiseen ja siniseen näyttää todella vaikuttavalta. Tämä paletti käsittelee odottamattomia, rohkeita värejä sisätiloissa varauksetta. Lopputulos on varmasti ainutlaatuinen.

Tarkista lämpimien sävyjen kuviot, jotka säteilevät mukavuutta.

Tuore vihreä ruoho tropiikista

  • Trooppinen vihreä ja vaaleanpunainen luovat silmiinpistävän väripaletin

Huomio kukkien ystävät! Tässä on loistava tapa esitellä pakkomielteesi vihreisiin huonekasveihin. Lisää yksinkertaisesti paljon vihreää neljään seinään ja yhdistä mykistettyihin väreihin, esimerkiksi luonnon innoittamiin neutraaleihin, pehmeiden vaaleanpunaisten, keltaisten ja syvän vihreiden kukkien kanssa. Tämä trendikäs väripaletti antaa jokaisen huoneen loistaa.

Jos luotat näihin neutraaleihin väreihin, voit luoda klassisen muotoilun.

Neutraali väripaletti, klassinen ilme

  • Neutraalit värit ja luonne ovat palanneet trendiin vuonna 2019

Neutraalit värit eivät mene pois muodista, ne pysyvät vuonna 2019! Uusimmat neutraalit ovat salaperäisessä, sameassa taupe -väripaletissa, jossa on hienovaraisia ​​violetteja vivahteita, jotka antavat näille sävyille todella viettelevän luonteen. Nämä värit voisivat kertoa vanhoja tarinoita, jotka ovat innoittaneet Afrikan kulttuurista rikkautta. Jos sinulla on vielä epäilyksiä tämän väripaletin käytöstä omassa sisustuksessasi tai ei, sanomme sen selvästi. Kyllä, nämä neutraalit ovat edelleen suosittuja vuonna 2019.

Näyttääkö unelmahuoneesi samalta? Minun myös!

Trendikäs väripaletti, vaimeat pastellivärit

  • Vaimennetut ja miellyttävät pastellivärit pysyvät myös trendikkäinä vuonna 2019

Pastellisävyistä on jo tullut klassikko sisustuksessa. Purppuraisen ja bluesin ilmavat sävyt pysyvät myös vuonna 2019, ja niiden taustalla on rohkeampia sävyjä. Ilman lisäkäsittelyä ne antavat koko huoneelle lumoavan tunnelman. Sisustusasiantuntijoiden mukaan tämä on nyökkäys vuosisadan puolivälin tyyliin ja nostalgiaan. Nyt on aika katsoa taaksepäin ja katsoa eteenpäin. Hyvin sanottu, eikö??

 Tämä maanläheisten sävyjen olohuone säteilee paljon lämpöä.

Tyylikkäät olohuoneen maanläheiset sävyt säteilevät paljon lämpöä

  • Luonnolliset maan sävyt eivät mene pois muodista

Luonnolliset värisävyt säilyvät erittäin trendikkäinä myös ensi vuonna. Eklektinen on pelin nimi täällä. Luonnollinen maanruskea sekoittuu harmaisiin ja valkoisiin sävyihin, ja tuloksena oleva värivalikoima herättää välittömästi kaikkien huomion. Siellä on pääasiassa käsintehtyjä matkamuistoja ja erityisiä matkamuistoja, jotka täydentävät koko kuvaa. Tämä sopii erityisesti kaikille matkailuharrastajille. Tämä trendikäs väripaletti on saanut inspiraationsa halusta tutustua luontoon ja tuoda erämaan henki neljään seinäämme. Tämä lämmin maan sävyjen paletti on klassinen, eikä sen odoteta koskaan menevän muodista.

Nyt tiedät, mitkä värit pysyvät trendikkäinä ensi vuonna. Mikä värivalikoima on jo valloittanut sydämesi?

Lähde: Sherwin-Williams

 Luonnollinen maanruskea näyttää hyvältä missä tahansa.

Luonnon maan ruskea aavikko näyttää hyvältä

Ruohonvihreä kuin tropiikista ja herkkä vaaleanpunainen levittävät romanttista tunnelmaa sisätiloihin.

Tarkastetut kuviot, lämmin väripaletti säteilevät mukavuutta

 Värikkäät mandalakuviot tekevät suuren paluun.

Värikkäät mandalakuviot tekevät suuren paluun

 Trooppiset kukkakuviot eivät saisi puuttua sisustuksesta ensi vuonna.

Käytä trooppisia vihreitä kukkakuvioita kaikkialla sisätiloissa

Takaisin kulttuurin juurille! Luonnolliset ja maanläheiset värit ovat palanneet!

Käsin kudottu kangas, maanläheinen ruskea, erittäin lämmin ja kodikas