Tyylikkäät pääsiäiskoristeet pastelliväreissä – puristinen, tyylikäs ja iloinen

Suosittu pääsiäinen on vasta neljän viikon kuluttua, mutta se jo kiinnostaa mieltämme. Siksi valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Ne vaihtelevat pääsiäiskoristeista sisällä ja ulkona pääsiäisbrunssin resepteihin ja lahjoihin rakkaillemme. Verkkosivuiltamme löydät lukuisia vinkkejä tähän ja saat paljon inspiraatiota festivaaliin. Tänään haluamme vain keskittyä pääsiäiskoristeiden uusimpaan trendiin. Juhlakorut eivät välttämättä ole kaikissa mahdollisissa väreissä vuonna 2020. Ennen kaikkea sen on näytettävä puristiselta ja tyylikkäältä ja luotava iloinen tunnelma. Tästä syystä pastellisävyisistä pääsiäiskoristeista on tulossa yhä suositumpia ja ne saavat keveyden ja ylellisen ilmeen. Pastelliväriset pääsiäiskoristeet tuovat pöydälle lämpimän tunteen ja voivat vain ihailla. Seuraavassa saat selville, mitä voi olla pastellina pääsiäisenä 2020!

 Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä – purismi ja keveys hallitsevat tänä vuonna

Pääsiäiskoriste pastelliväreissä kaksi pääsiäismunan kukkasäiliötä taivaansinisessä, istutettu vihreillä yrteillä ja ruoholla

  • Näin tyylikkäät munat näyttävät pääsiäiskoristeessa pastelliväreissä

Vaaleanpunainen ja vaalean violetti, taivaansininen ja pehmeä keltainen yhdistetään pääväriksi valkoisella. Tämä on ehdoton trendi värillisille munille tänä vuonna. Nämä koristavat juhlallisesti sisustetun pöydän ja hehkuvat eleganssia ja tyyliä.

Voit hieman täydentää valittua värimaailmaa ja myös värjätä munia pastellivihreäksi tai vaaleanpunaiseksi tai ostaa ne. Voit myös käyttää sopivia keraamisia tai posliiniastioita ja tehdä suuria järjestelyjä. Näistä tulee varmasti katseenvangitsija pääsiäispöydässäsi. Pastelliväriset munat voidaan esittää pienissä kulhoissa tai munakuppeissa. Ne sopivat myös roikkumaan kukkiviin oksiin, jotka olet jo järjestänyt maljakkoon. Lisäksi voit sitoa kauniin pääsiäiskranssin pastellisävyisillä puhallettuilla munilla ja koristaa sillä juhlapöydän tai etuoven. Lyhyesti sanottuna, ideoita tyylikkäästä pastellisävyisestä pääsiäiskoristeesta on loputtomasti!

 Pääsiäismunat voidaan värjätä ja näyttää oman maun mukaan.

Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä Pääsiäismunat vaaleansinisellä kuviolla kukkivilla oksilla

Pastelliväriset pääsiäiskoristeet ovat puristisia ja tyylikkäitä.

Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä, puristiset ja tyylikkäät pääsiäismunat pastelliväreissä pienissä metallikulhoissa

Värikäs pääsiäiskruunu, joka on valmistettu pastellisävyisistä puhalletusta munasta, voi myös koristaa etuovesi!

Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä Pääsiäiskruunu puhalletusta munasta pastelliväreissä. Sisustus sisä- ja ulkotiloihin

  • Kukat ja Co. pääsiäiskoristeisiin pastelliväreissä

Ei vain pääsiäismunia voi värjätä pastellisävyinä. Jos haluat pysyä uskollisena trendikkäälle värimaailmalle ja saavuttaa ylellisen ilmeen pääsiäispöydälläsi, tarvitset upeita pastellisävyisiä kukka -asetelmia. Tämä sisältää tuoreita, varhaisia ​​kukintoja, jotka avaavat kevään ja pääsiäisen. Tyylikäs pääsiäiskoriste pastelliväreissä olisi mahdotonta kuvitella ilman tulppaaneja, eikö? Nämä kauniit kevätkukat ihastuttavat meidät herkällä värimaailmallaan ja luonnollisuudellaan. He leikkaavat pääsiäisenä hienon hahmon valkoiseen posliinimaljakkoon ja voivat täydellisesti koristaa minkä tahansa pöydän. Tulppaanien lisäksi tyylikkäät narsissit ovat suosittuja myös pääsiäisenä. Nämä ovat luonnollisesti valkoisia tai keltaisia, ja ne voidaan yhdistää täydellisesti pääsiäismuniin.

Järjestä pieni ”puutarha” pieneen puulaatikkoon ja esittele se pääsiäispöydällä.

Pääsiäiskoriste pastelliväreissä keltaiset narsissimunat puulaatikossa, joka on järjestetty pieneen puutarhaan katseenvangitsijaksi

 Tuo iloinen muistiinpano pääsiäispöytään kukilla pehmeillä väreillä!

Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä Herkkien sävyjen kukat maljakoissa tuovat iloisen sävyn pääsiäispöytään

Koska luonto herää pitkästä talviunestaan ​​keväällä, se tarjoaa meille kauneimpia luomuksiaan eri väreissä ja muodoissa. Intohimoiset harrastajat ja sisustusystävät voivat hyötyä tästä. Ota pussy willow tai forsythia oksat ja luo suuri katseenvangitsija heidän kanssaan. Tai haluatko pysyä neutraaleissa väreissä ja luottaa valkoisiin kukkiin?

Yksinkertaista, luonnollista ja kaunista!

Pääsiäiskoriste pastelliväreissä valkoiset kukat niityltä lasissa katseenvangitsijana

 Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä maalaismaiseen tyyliin.

Pääsiäiskoriste pastelliväreissä maalaismaisessa pöydässä, joka on sisustettu maaseudun kastelukannulla oksilla ja pomponeilla

Voit myös valmistaa pääsiäisherkkuja pastelliväreissä, sillä ne voivat olla mukava osa pääsiäiskoristeita pastelliväreissä. Makkarat, kakut ja tortut pehmeissä väreissä ovat nyt suosittuja. Ja helppo valmistaa!

Pastelliväriset macaronit näyttävät herkullisilta!

Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä Pastellisävyiset makaronit näyttävät herkullisilta, valkoiset kukat koristeina valkoisissa astioissa

Pastellisävyinen pääsiäiskakku sopii koko trendikkään pääsiäiskoristeeseen 2020.

Pääsiäiskoriste pastelliväreillä kattaus Kakkukappaleita pastellitulppaanimehussa lasissa

Voit myös selata muita ihastuttavia pääsiäiskoriste -ideoita verkkosivustollamme. Esimerkiksi miten luovia käsityöideoita betonista tehtyihin pääsiäiskoristeisiin?

Löydät varmasti itsellesi sopivat korut. Kun sisustat kotiasi pääsiäisenä 2020, luota luonnollisuuteen ja keveyteen, etkä voi mennä pieleen!

Toivotamme onnea pääsiäiskoristeillesi pastelliväreillä ja hyvää joulua!

Pastelliväriset pääsiäismunat ovat pakollisia juhlapöydän koristeluissa tänä vuonna.

Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä Pääsiäismunat vaaleansinisellä ja vaaleanpunaisella valkoisilla pisteillä pehmeällä taustalla

Pääsiäiskoriste pastelliväreillä, pastellimunat, erilaiset pehmeät sävyt

Lisää ideoita pääsiäiskoristeisiin pastelliväreissä

Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä Herkkien sävyjen kukat maljakoissa tuovat iloisen sävyn pääsiäispöytään

Pääsiäiskoriste pastelliväreissä Pääsiäismunat pastellina kahdessa lasissa sammaltapipulia

Pääsiäiskoriste pastelliväreissä Pääsiäiskorin munat pastellinruskeissa kukissa

 Kadehdittava juhlapöytä pääsiäisenä 2020.

Pastelliväriset pääsiäiskoristeet Pastellimunat, jotka on asetettu vintage -kulhoon ja joissa on kukkakuvio

Pääsiäiskoristeet pastelliväreissä, sytytetyt pastellisävyiset kynttilät herkkien kukkien väliin