Ulko -olohuone – tämä on kesän uusin elävä suuntaus

Kuten jo tiedät, löydät verkkosivustoltamme lukuisia ideoita omaan kotiin. Usein katsomme myös ulos ja keskitymme puutarhan suunnitteluun. Tänään haluamme näyttää teille jotain hyvin erityistä näiden kahden alueen välillä. Ei ole mikään salaisuus, että uusi elävä suuntaus on jo vakiinnuttanut asemansa, eli eläminen ulkona. Yhä useammat ihmiset yrittävät siirtää asuintilaa ulos. Näin syntyi uusin elävä suuntaus, ulko-olohuone. Tämä vastaa tarkasti nykyajan ihmisten tarpeita viettää mahdollisimman paljon aikaa raikkaassa ilmassa ja tuntea luonto läheltä. Voit siis rakentaa pieniä rauhan ja rentoutumisen keitaita parvekkeille, kattoterasseille tai suoraan taloon. Kauniilla säällä voit viettää suurimman osan kesästä siellä ja nauttia näkymistä puutarhaan tai ympäröivälle alueelle. Jos haluat myös ulko-olohuoneen, lue eteenpäin! Tärkein asia seuraa!

 Ulko-olohuone on paikka rentoutumiseen.

Ulko-olohuone, kattoon ulottuva lasiseinä, mukavat istuimet

Sisätilojen mukavuutta ei todellakaan kannata jättää väliin.

Ulko-olohuone katon alla terassin yläpuolella, paljon mukavuutta, mukavat istuimet, tilava sisustus

Ulko-olohuone edustaa modernia siirtymää sisä- ja ulkotilojen välillä

Moderni ulko-olohuone on ilmeisesti olohuoneen tyylinen laajennus ja tarjoaa saumattoman siirtymisen sisä- ja ulkotilojen välillä. Tämä on mukava paikka tuntea olonsa hyväksi. Siellä et menetä sisätilojen mukavuutta ollenkaan. Ulko-olohuone on sisustettu siten, että voit nauttia korkeimmasta mukavuudesta. Tietenkin istuinalue ei saisi puuttua, vaikka se olisi sijoitettu katon alle tai lasiseinien taakse. Täällä voit järjestää pieniä juhlia perheenjäsenten ja ystävien kanssa lämpiminä päivinä. Viileät yöt on kuitenkin varattu viihtyisille kokoontumisille. Siksi voit myös suunnitella ulkokeittiön ja suunnitella ulkoruokailutilan. Rentouttavat iltapäivät uima-altaan äärellä voidaan yhdistää täydelliseen rentoutumiseen ulko-olohuoneessa. Mahdollisuuksia sisä- ja ulkokäyttöön on lukuisia. Tavoite on aina sama, nimittäin olla pysymättä suljettuna neljän seinän välissä, vaan viettää paljon miellyttäviä tunteja ulkona tinkimättä asumismukavuudesta.

 Oleskelualue uima -altaan äärellä, yksi katon alla! Voitko pyytää jotain muuta??

Ulko-olohuone katettu kuisti istuinalue suunnittelu mukava rottinki

Näkymä takapihan vihreydestä ulottuu horisonttiin!

Ulko-olohuoneen tyylikäs sisustus tyylikäs keittiö edelleen näkymät takapihalle horisonttiin

 Tarkistuslista kodikkaan ulko-olohuoneen suunnitteluun

Ennen kuin luet kodikkaan ulko-olohuoneen tarkistuslistan, korosta: Kaikki on täällä mahdollista! Älä unohda, että voit luoda viihtyisän asuintilan avoimelle terassillesi tai suurkaupunkiin kattoterassille. Olisi parasta, jos sinulla on suuri puutarha ja sinulla on talon laajennus tai pergola. Kaikki on tärkeää, oikean paikan valinnasta sisustukseen, valaistukseen ja vehreyteen. Siksi on otettava huomioon useita asioita ennen kuin ryhdyt töihin. Olemme tiivistäneet sinulle tärkeimmät asiat.

Siirtymässä sisä- ja ulkopuolelle ei ole mitään kynnyksiä, mutta molemmat istuinalueet ovat hyvin erillään toisistaan

Ulko-olohuone, kynnysvapaa siirtyminen selkeästi määriteltyjen vyöhykkeiden sisä- ja ulkotilojen välillä valaiseva seinälyhty

 1) Määritä selkeästi istuinalue

Sinun tulisi rajata ulko-olohuoneesi kuin hyvinvointisaari. Siksi sinun on määriteltävä alue hyvin ja rajattava se muista alueista. Voit saavuttaa tämän esimerkiksi sopivalla matolla ja oikeilla lounge -huonekaluilla. Useimmissa tapauksissa riittää mukava sohva ja kaksi nojatuolia. Tee olosi mukavaksi täällä ja levitä muutama heitotyyny ja pehmeä pehmustettu pussi tänne ja tänne! Tämä oleskelualue voidaan sijoittaa myös takan eteen, jos haluat viipyä ulkona olohuoneessa viileinä iltoina.

Tämä parveke muuttuu rentoutumisalueeksi yksinkertaisilla huonekaluilla ja matoilla.

Ulko-olohuone ja parveke yksinkertaisilla huonekaluilla muuttavat matot rentoutumisalueeksi

 2) Muuta ulko-olohuone todelliseksi rentoutumisalueeksi

Mieti tarkkaan, mitä tarvitset mukavan istuimen lisäksi ulkona olohuoneessasi. Ennen kaikkea tämän tilan on tarjottava sinulle rentoutumista ja rauhaa. Siksi vihreät ruukkukasvit eivät ole paikallaan. Ne mahdollistavat saumattoman siirtymisen ulkoalueelle, jossa on paljon vihreää. Lisäksi ulkotilojen suunnitteluun on sisällytettävä joitain käytännön näkökohtia. Esimerkiksi minkä materiaalin valitset lattialle? Puu, betoni vai lattialaatat? Haluatko jättää seinät paljaiksi vai koristatko ne mieluummin valokuvilla ja maalauksilla? Voit tehdä tämän ulko-olohuoneessa samalla tyylillä kuin sisustuksessasi. Koska nämä pienet yksityiskohdat hämärtävät sisä- ja ulkopuolen välisen eron.

 Pienet yksityiskohdat, kuten seinämaalaus tai vastaava matto, vaikuttavat paljon huoneiden henkilökohtaiseen suunnitteluun.

Ulkoilma-olohuoneen seinämaalaukset, jotka sopivat mattoihin, luovat kodikkaan ilmapiirin kauniilla näkymällä vehreyteen

Kattoon ulottuvat lasiseinät tuovat runsaasti päivänvaloa ulkoilutilaan.

Ulko-olohuoneen lattiasta kattoon ulottuvat lasiseinät mukavat sohvat puiset pöytätuolit

3) Valaistus-, vehreys- ja yksityisyysnäytöt ulko-olohuoneessa

Usein sanotaan, että paras aika ulkona alkaa vasta auringonlaskun jälkeen. Tämä on varmasti totta, ja siksi tarvitset myös sopivan valaistuksen ulko-olohuoneeseen. On parasta yhdistää eri valonlähteitä, kuten pöytä- ja lattiavalaisimet, sisäänrakennetut LED-lamput tai kohdevalot. Romanttiset joukossanne voivat valita keiju- ja lyhdyt. Nämä kodin tarvikkeet tekevät suuren sisäänkäynnin täällä!

 Vaaleat valkoiset verhot ovat täydellinen aurinkosuoja.

Ulko-olohuone Rentoutumisalue Mukavat valkoiset huonekalut Vaaleat valkoiset verhot Aurinkosuoja

Sisäänrakennettu kattovalaistus sopii täydellisesti tähän anteliaaseen suunnittelukonseptiin.

Ulko-olohuone, tilava huonekonsepti, sisäänrakennettu kattovalaistus, kodikas tunnelma

 Ulko-olohuoneessa on oltava riittävästi valoa päivällä ja yöllä.

Ulko-olohuone, sisäänrakennettu kattovalaistus, paljon valoa päivän aikana, lisää näköalaa merelle

Haluaisimme keskustella lyhyesti kahdesta seikasta, jotka tuovat yksilöllisen kosketuksen jokaiseen ulko-olohuoneeseen. Kyse on istutuksesta tässä huoneessa. Kuten edellä mainittiin, vihreät ruukkukasvit ovat välttämättömiä ulkotiloissa. Mutta jos sinulla on siihen varaa, voit harkita myös pystysuoraa puutarhaa. Olemme jo julkaisseet useita artikkeleita sen eduista käytännössä ja esteettisesti. Tässä haluamme vain korostaa vihreän seinän yksityisyyden suojaa. Toisaalta tämä suojaa yksityisyyttäsi uteliailta katseilta ja voimakkailta auringonsäteiltä. Toisaalta se erottaa täydellisesti yksittäiset alueet toisistaan ​​keskeyttämättä siirtymistä luontoon.

 Unelma vihreästä keitaasta on ilmeisesti toteutunut täällä!

Ulko-olohuone, pystysuora puutarha vasemmalla, mukavat istuimet, katto korkeat lasiseinät, koira, tilava huonekonsepti

 Tyylikäs aurinkovarjo suojaa sinua kirkkaalta auringolta ulkona.

Ulko-olohuone saumaton siirtyminen päivänvarjon sisä- ja ulkopuolelta

Toivomme, että vinkkimme auttavat sinua suunnittelemaan unelmiesi olohuoneen ulkona. Vietä siellä miellyttäviä tunteja täynnä lepoa ja rentoutumista ja pysy terveenä!

 Kaikki eivät voi hemmotella itseään ylellisellä ulko-olohuoneella.

Ulko-olohuone, ylellinen huonekonsepti, harmaa sohvasetti, tummat lattiat

Ulkoilma-olohuoneen ylellinen huonekonsepti antelias muotoilu lattia harmaa mosaiikki lämmin puu värit paljon vihreää ulkopuolella

Ulko-olohuone ja parveke yksinkertaisilla huonekaluilla muuttavat matot rentoutumisalueeksi

Ulko-olohuone tilava huonekonsepti Silmiä hivelevä puinen sohvapöytä kaksi nojatuolia mukava sohva taustalla ruokapöytä monet tuolit

Ulko-olohuone korkeat lasiseinät mukavat istuimet lämpimät värit näkymä puutarhaan paljon vihreää ulkona

Ulko-olohuone kaunis sisustus sisä- ja ulkopuolella mukavat huonekalut houkutteleva huoneilmapiirin rentoutumisalue

Olohuoneen ulkoseinän siirtyminen katon pieniin puutarhan kohdevaloihin