Uudet huipputekniset gadgetit – alkuvuodesta 2019

Tällä sivustolla yritämme pitää sinut ajan tasalla korkean teknologian laitteiden uusista sukupolvista. Tässä on 5 uutista, jotka löysimme ja kokosimme sinulle helmikuun alussa.

Nykyaikaisten laitteiden lisäksi näissä kengissä on myös yleinen muotoilu

hohto lenkkarit gadgetit innovaatio mustavalkoinen

Glow -lenkkarit

Tässä esitettyjen korkean teknologian gadgetien ensimmäinen tuote on faneille Hölkkä ja juoksu modernilla tyylillä. Erittäin innovatiivinen kuituteknologia mahdollisti kenkien hehkumisen pimeässä. Voit kytkeä valon päälle tai pois päältä painikkeella. Tätä varten sinulla on kuusi erilaista erittäin modernia sävyä saatavilla yhdessä ja samassa parissa.

Tämä tekee niistä melko universaaleja eri asuihin. Suunniteltu ikivihreiksi, voit pysyä modernina pitkään.

Glow -lenkkariin on saatavana useita värejä

hohtavat lenkkarit eri väreissä punainen ja violetti

Switch Pod – vakaa ja joustava samanaikaisesti

swith podilla kolme eri asentoa

Vaihda Pod

Erityisen suosittuja ja hyödyllisiä ovat korkean teknologian gadgetit, joiden avulla upeita videoita voidaan kuvata entistä helpommin. SwitchPod on yksi tällainen keksintö. Voit muuttaa kameran yhdellä liikkeellä. Sitä voidaan pitää vain toisella kädellä tai asettaa pöydälle. Tämä kamera on taitettuna erittäin ergonominen, ja sitä voidaan helposti kuljettaa laukussa tai repussa. Tai voit vain ripustaa ne johonkin. Filigraanisesta ulkoasusta huolimatta tämä kamera on erittäin kestävä ja sen murtaminen on erittäin vaikeaa. Myös videotallenteesi ovat erittäin korkealaatuisia.

Vaihda pod – joten voit helposti kuvata yhdellä kädellä

ergonomiset ideat älykkäät gadgetit

Suosikkimme pienten droonien joukossa

Mikro -drone upouusi 2019

Micro Drone 4.0

Tässä on uusin dronejen maailma. Tämä malli mahtuu taskuun ja sitä voidaan helposti kuljettaa paikasta toiseen. Voit kuitenkin käyttää sitä upeiden panoraamakuvien ottamiseen. Vernon Kershwell on Micro Drone 4.0: n suunnittelijan nimi. Tämä on tämän tuotteen neljäs optimoitu versio, jota on myyty yli 30 000 kertaa ympäri maailmaa. Saavuttaako Micro Drone koskaan tavoitteen luoda tyylikkäin pieni drone? Luulemme niin. Monet anturit ja helppo työskentely niiden kanssa vaikuttavat tähän!

Monitoimilaturit ovat suosittuja laitteita

laturi sekä kevyet hienot gadgetit

uudet vempaimet ja laturi

DualFuel – sähköinen sytytin ja laturi yhdessä!

Tämä universaali laturi voi pelastaa sinut monissa tilanteissa. Sen avulla voit ladata matkapuhelimen lisäksi myös muita elektronisia laitteita. Siksi se on yksi suosituimmista ja mielenkiintoisimmista korkean teknologian laitteista, jotka olemme löytäneet sinulle tähän mennessä tänä vuonna. Siinä on erittäin yleinen ja houkutteleva muotoilu, ja se voi toimia myös kevyempänä. Tämä on siis kaikkien aikojen suosikkimme matkoilla!

Pikku Sofia – Sofian pikkusisko, joka tapasi myös kerran rouva Merkelin

pienet sofia -älylaitteet

Pikku Sofia

Isompi Sofia on ihmisen kaltainen robotti, joka tulee älykkäämmäksi kommunikoidessaan ihmisten kanssa. Hän on YK: n innovaatio -ohjelman voittaja. Pikku Sophia on jo kommunikoinut poliitikkojen ja tähtien kanssa, mukaan lukien Angela Merkel. Nyt meillä on pienempi versio siitä – Pikku Sofia. Molemmat versiot hankkivat tietoa hyvin nopeasti ja auttavat siten muita ihmisiä laajentamaan tietämystään.

älykkäät drone -diy -gadgetit

Aerowood -modulaarinen puinen drone

Tekniikan kehityksestä huolimatta ihmiset rakastavat silti tehdä paljon asioita itse. Aerowood -keksintö antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa drone itse erilaisista puumoduuleista. Tulos on yllättävän hyvä – yksi innovatiivisimmista minidrooniversioista, joita meillä on tähän mennessä ollut markkinoilla.