Vaalea puu tuo sisustukseen enemmän luonnollisuutta

Luonnonmateriaalit ovat olleet jo vuosia erittäin suosittuja sisustussuunnittelussa ja muodostavat trendin kohti enemmän luonnollisuutta omissa neljässä seinässäsi. Tässä suhteessa vaalea puu on erityisen kysytty ja suosittu nykyaikaisissa asumiskonsepteissa, koska se tuo voimakkaan luonnollisen viehätyksen ja tekee jokaisesta sisustuksesta kirkkaamman ja kutsuvamman. Hyvä puoli siinä on kuitenkin se, että vaalea puu sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Halusitpa suunnitella kotisi maalaistyyliin tai mieluummin trendikästä Scandi -tyyliä, vaalealla puulla olet aina voittajapuolella. Se voidaan myös yhdistää hyvin tumman puun kanssa. Mitä tulee huoneen väreihin, sinulla on myös useita vaihtoehtoja tässä tapauksessa. Se riippuu itse asiassa siitä, oletko kontrasteissa vai haluatko saavuttaa yhtenäisen, kirkkaan ja täysin luonnollisen ilmeen. Seuraavassa käytämme lukuisia esimerkkejä näyttääksemme, kuinka voit käyttää vaaleaa puuta sisätiloissa.

Vaalea puu lisää luonnollisuutta sisätiloissa.

Vaalea puu sisätiloissa ruokasali keittiö ruokapöytä tuolit keittiö saaren lattia erittäin kodikas huoneilmapiiri

 Sen avulla voit luoda kodikkaan ja luonnollisen näköisen kodin.

Vaalea puu sisätiloissa kodikas kodin lattia, joka on valmistettu vaaleasta puusta ja paljon luonnonvaloa

Vaalea puu – mitä puulajeja sisältyy?

Ensinnäkin on oltava selvää, että vaaleaa puuta ei voida saada jokaisesta puusta. On olemassa joitakin tyypillisiä vaaleita puulajeja, mutta ne eroavat toisistaan ​​melko paljon. Haluamme esitellä ne sinulle lyhyesti.

  • pyökki on epäilemättä yksi suosituimmista vaaleista puulajeista paitsi Saksassa, myös koko maailmassa. Vaaleassa pyökissä on punertava sävy, mikä tekee siitä vieläkin mielenkiintoisemman. Pyökki on myös vankka, mutta helppo käsitellä, joten se on ihanteellinen huonekalujen valmistukseen.
  • Tammi on ominaista pitkä kestävyys ja kestävyys. Vaalea tammi on kestävää ja säänkestävää. Se on myös kotoisin Saksasta ja ehdoton klassikko saksalaisten huonekalupuiden joukossa. Valmistamme korkealaatuisia massiivipuukalusteita tästä kevyestä ja kestävästä puulajista.

 Kevyestä puusta valmistetut huonekalut ovat kestäviä.

Vaalea puu sisätiloissa ruokasali ruokapöydän tuolit vaaleat puulajit kestävät

 Puun syyt lisäävät lattian luonnollisen viehätyksen.

Vaaleaa puuta makuuhuoneen sisätiloissa Suuri kulmaikkuna Lattia on valmistettu vaaleasta puurakeesta

  • leuka on myös kotona Saksassa ja sitä käytetään myös paljon huonekalujen rakentamisessa. Kevyt mänty on halpaa, kevyttä ja joustavaa. Se voi kuitenkin värjäytyä, jos se altistuu voimakkaalle auringonvalolle. Kirkas aurinko kirkastaa mäntyä.
  • vaahtera on vaalea väri, joka vaihtelee lähes puhtaasta valkoisesta vaaleanruskeaan punertavan harmaan sävyyn. On olemassa eurooppalaista, amerikkalaista ja kanadalaista vaahterapuuta, joten sen väri liittyy vahvasti alkuperämaahan. Vaahtera on yksi keskikovista koviin vaaleisiin puulajeihin, ja sille on ominaista korkea lujuus. Lisäksi vaahtera on erityisen säänkestävä, minkä vuoksi tämä vaalea puulaji sopii ulkokalusteiden valmistukseen. Koska vaahtera on joustavaa, sitä käytetään sisätiloissa lattiapäällysteisiin ja portaisiin.

Lattiassa käytetään usein vaaleaa puuta.

Vaalea puu sisätiloissa ruokasali tyylikkäät puukalusteet vaaleat puulattiat

 Vaaleasta puusta valmistettu lipasto on olohuoneen kohokohta.

Vaaleaa puuta sisätiloissa Vaaleasta puusta valmistettu lipasto korostaa olohuonetta

  • koivu väri on kellertävän valkoinen-punertava. Tällä vaalealla puulla on yksi haitta – se tummuu nopeasti. Muuten se kestää kosteutta ja sitä voidaan käyttää myös kylpyhuoneessa. Koivua käytetään edelleen massiivipuukalusteissa ja sisätilojen lattioissa.
  • Kuusi on vaaleaa puuta, joka tummuu nopeasti. Siinä on erottuva rakenne ja hieno rake, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Kuusi on kevyttä, pehmeää, joustavaa ja sen kanssa on helppo työskennellä. Siitä valmistetaan skandinaaviseen tyyliin kalustettuja huonekaluja, jotka vaikuttavat yksinkertaisella muotoilullaan ja suorilla linjoillaan.

Vaalea puu on saumattomasti skandinaaviseen huoneeseen.

Vaaleaa puuta sisätiloissa ruokasali ruokapöytä tuolit penkki seinään vaaleilla puulla verhottu riippuvalaisimet

 Tee olosi mukavaksi kotona!

Vaaleaa puuta sisätiloissa Skandinaavinen huonesuunnittelu Luonnollisuus Mukavuus ja paljon päivänvaloa

Vaalea puu tekee jokaisesta huoneesta ystävällisemmän ja luonnollisemman

Kaikilla edellä mainituilla vaaleilla puulajeilla on laaja käyttöalue sisätiloissa. Vaaleaa puuta voidaan käyttää erilaisissa suunnittelutyyleissä. Se sopii yhtä hyvin moderniin kuin perinteisiin sisustustyyleihin. Voitko esimerkiksi kuvitella maalaistyylisen huvilan, jossa ei ole vaaleita puukalusteita? Scandi-tyylinen huoneisto ei olisi täydellinen ilman vaaleita puukalusteita. Vaalea puu ei ainoastaan ​​tuo raikasta sisustusta sisustukseen, vaan se antaa kotiisi myös modernin ilmeen, joka tekee siitä lämpimän ja kutsuvan. Sen luonnollinen viehätys voidaan tuntea kaikkialla ympärillämme. Jos sisätiloissa on vaaleaa puuta, siellä on luonnollinen, iloinen huoneilmapiiri!

Vaalea puu tekee kodistasi lämpimän ja kutsuvan.

Vaalea puu kutsuvan makuuhuoneen sisätiloissa yöpöytä yöpöytä valkoinen lamppu kirkkaat tekstuurit

 Vaaleasta puusta ja marmoripinnalla valmistettu keittiösaari näyttää ihastuttavalta!

Vaaleaa puuta sisätilojen keittiön saaren lautasessa valkoisesta marmorista riippuvalaisimista, ensiluokkaista muotoilua

Missä voit käyttää vaaleaa puuta sisätiloissa?

Yksi vaalean puun käytön eduista on sen monipuolisuus. Sitä voidaan todella käyttää mihin tahansa ja mihin tahansa kotiin. Lattiat, katot, huonekalut, ovet ja kaapit ovat hienoja tapoja sisällyttää vaalea puu kotiisi. Valkoisten seinien tapaan vaalea puu sopii melkein mihin tahansa. Tämä tietysti tekee sekoitus- ja otteluvaihtoehdoistasi melko helppoja. Lisäksi vaaleanvärinen puu luo sisätiloihin iloisen tunteen luonnollisen kauneutensa vuoksi. Se tekee siitä loistavan valinnan Lattian päällysteet kodissasi, koska se saa huoneesi näyttämään kevyiltä ja ilmavilta. Erityisesti kylmillä vuoristoalueilla katot on perinteisesti verhottu vaalealla puulla. Tämä on kädet alas loistava tapa saavuttaa puun ulkonäkö. Toisin sanoen sisätiloissa on vaaleaa puuta lattiasta kattoon! Kuinka haluaisit tällaisen kodikkaan maalaistalon?

 Vaaleaa puuta lattiasta kattoon!

Sisätiloissa vaaleaa puuta. Ensiluokkainen huonesuunnittelu. Luonnollisuus ja mukavuus. Puu lattiasta kattoon

Kokopuinen puu näyttää tällä hetkellä erittäin trendikkäältä!

Vaalea puu sisätiloissa Harmaa sävy, kokonaispuinen ulkonäkö on tällä hetkellä erittäin muodissa

 Tässä maalaistyylisessä makuuhuoneessa katto on verhoiltu vaalealla puulla

Vaaleaa puuta sisätilojen makuuhuoneessa maalaistyylisessä huoneessa, jossa on puulla päällystetty katto

Kun kirjoitamme vaaleasta puusta sisätiloissa, emme voi tehdä sitä ollenkaan Huonekalut vaaleista puulajeista sivuuttaa. Tämä on toinen tapa tuoda vaaleaa puuta kotiisi ja säilyttää luonnollinen, ilmava tilan tunne. Lisäksi huoneesi näyttää ajattomalta ja voi aina olla trendikäs. Vaaleasta puusta valmistetut huonekalut sopivat täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Esimerkiksi ruokapöytä ja tuolit ovat loistava hahmo ruokasalissa, keittiön saarella ja lastenhuoneen kalusteissa. Puhumattakaan sängystä, lipastosta ja kaapista mielenkiintoisiin huonetarvikkeisiin, jotka on valmistettu vaaleasta puusta. Sama koskee olohuonetta, jossa vaalea puu luo todellisen tunteen sisätiloissa. Kuvaesimerkimme voivat varmasti vakuuttaa sinut tästä!

 Vaalea ja tumma puu voidaan yhdistää taitavasti sisustukseen.

Vaalea puu sisätiloissa moderni olohuone vaalea ja tumma puu kaunis sisustus

 Vaalea puu kuuluu jokaiseen moderniin keittiöön.

Vaaleaa puuta sisätiloissa moderni keittiö Ylä- ja alakaapit Liesi pesuallas Näkymä ulkopuolelta paljon vihreää

 Lisäksi vaalea puu voidaan integroida saumattomasti tunnelmaan.

Vaalea puu sisätiloissa saumattomasti merkitsee itsensä moderniin elinympäristöön, ruokapöytä, tuolit

Sinulla on mahdollisuus saavuttaa yhtenäinen ulkonäkö puun kanssa.

Vaalea puu sisätiloissa yhtenäinen näyttää ruokasali puupanelointi seinät katto ranskalainen ikkuna näkymä takapihalle

 

Vanha nyrkkisääntö on: “Vain yksi puulaji per huone!”.

Vaalea puu sisätiloissa kaikkialla puu näyttää iso huone laaja ikkunat kaunis näkymä ulos

Mitkä värit sopivat vaalean puun sisustukseen?

Jos haluat sisustaa kotisi vaalealla puulla, sinulla on paljon tilaa yhdistelmille. Koska vaalea puu sopii melkein kaiken kanssa. Esimerkiksi kodikas tunnelma huoneissa, joissa sisustus on hallitseva, korostuu taitavalla värivalinnalla. Jos haluat sävy-sävy-yhdistelmän, valitse seinille pehmeät pastellivärit. Ne voivat olla vaalean beigejä, taivaansinisiä tai raikkaan pastellinvihreitä. Pieniä väriroiskeita voidaan lisätä voimakkaasti punaisena, bordeaux -värisenä tai violettina. Nämä eivät kuitenkaan saa häiritä vaaleaa värimaailmaa.

 Värien harmonia on erittäin tärkeä tässä makuuhuoneessa!

Vaaleaa puuta sisätilojen makuuhuoneessa maalaistyylisessä ensiluokkaisessa värien harmoniassa

 Vaalea puu voidaan myös yhdistää täydellisesti vaaleanharmaaseen.

Vaalea puu houkuttelevan olohuoneen sisustuksessa, vaaleanharmaat pehmustetut huonekalut

Mutta jos pidät neljän seinän värikontrasteista, voit valita esimerkiksi tummempia ruskeita sävyjä, kuten mokkaa. Nämä ovat optisessa kontrastissa vaalean puun kanssa, joten voit luoda upean kontrastiohjelman huoneeseen. Voit tietysti valita myös vaaleasta puusta valmistetut huonekalut tummista puulajeista valmistettujen huonekalujen kanssa ja sekoittaa ne. Tai lattia voi olla myös tummaa puuta. Ole kuitenkin varovainen tämän värimaailman kanssa, koska se ei aina tuota tyylikästä väritulosta. Joitakin sävyjä ei vain voi yhdistää toisiinsa. Silloin sinua voi häiritä näkyvä värisekoitus omassa kodissasi, koska tiedetään, että värin vaikutus mielialaamme on suuri!

 Jos pidät värikontrasteista ………..

Vaalea puu sisätiloissa tyylikäs keittiökeittiö saaren värin kontrastit valkoinen musta kulta aksentteja

Vaalea puu olohuoneen sisustuksessa on kontrastin musta kaapin musta seinäväri

Vaalea puu sisätiloissa valkoinen musta värikontrasti

Vaalea puu sisätiloissa ruokapöydän tuolit musta valkoinen väri kontrastit

 Raikas vihreä sopii täydellisesti sisustuksen vaalean puun kanssa!

Sisätiloissa vaaleaa puuta. Keittiönurkkaus. Moderni huonerakenne. Näkymä takapihalle. Paljon vihreitä puupalkkeja

Vaalea puu ja valkoinen muodostavat täydellisen väriparin!

Vaaleaa puuta sisätiloissa ruokasali tyylikkäät istuimet riippuvalaisimet kattopalkit

Vaalea puu sisätiloissa houkutteleva ruokasali tyylikkäät huonekalut pehmeä matto riippuvalaisin

Vaalea puu sisätiloissa ruokasali puukalusteet lattiaseinä katto vaalea puu

Vaalea puu sisätiloissa maa olohuone puiset palkit harmaa verhoillut huonekalut

 Haluatko lisätä ripauksen maalaismaista charmia kotiisi??

Vaalea puu sisätiloissa puinen katto lisää kodin tarvikkeita keittiö ruokailuhuone moderni kattokruunu