Värikäs boho -tyylinen veranta voi olla suosikkipaikkasi kesällä

Kesällä haluamme viettää mahdollisimman kauan ulkona ja ladata akkuja. Ei ole väliä, haluatko uida puutarha -altaassa ja hengailla ystävien kanssa vai vetäytyä terassille ja nauttia muutaman tunnin rauhassa ja hiljaisuudessa, riippuu täysin sinusta. Loppujen lopuksi jokaisella on oma tapa rentoutua ja vähentää jokapäiväistä stressiä. Tänään haluamme antaa sinulle muutamia ideoita siitä, miten voit viettää vapaa -aikasi mukavasti kesällä. Miksi ei suunnitella boho -tyylistä kuistia? Toisaalta tämä ilmaisee vapaata henkeäsi ja epätavallista ajattelua. Toisaalta et tarvitse sitä paljon, koska sinulla on varmasti jo oikeat huonekalut ja sisustus tällaiseen huoneeseen kotona. Sinun tarvitsee vain käyttää luovuuttasi ja kääriä hihat ylös. Annamme sinulle hienoja suunnitteluideoita, voit itse päättää, mitkä toimivat sinulle ja mitkä eivät!

 Boho -tyylisen verannasi on oltava kutsuva ja erittäin viihtyisä.

Boho -tyylinen kuisti mukavat vanhat huonekalut rottinki nojatuoli

Mikä on Boho Style ja mistä se tulee?

 

Boho -tyyli tai boho -tyylikkyys on ollut takaisin trendissä vuosia. Se elää todellisen herätyksen erityisesti muodissa ja sisustuksessa, ja siksi siitä on tullut välttämätön osa jokapäiväistä elämäämme. Boho -tyylin juuret ulottuvat viime vuosisadan 60- ja 70 -luvuille, jolloin yhteiskunta koki muutoksen ja hipiliike muodostui.

Epätavallinen taiteellinen miljöö, erityisesti filosofit, runoilijat ja taidemaalarit, lyhyesti sanottuna niin kutsuttu Bohème, järjesti älyllisiä keskusteluja ja kapinoi jäykkää porvaristoa vastaan. Heidän epätavallinen ajattelunsa, vapaa henki ja elämän vahvistaminen olivat tämän uuden liikkeen painopiste, ja he halusivat alun perin inspiraatiotaan Böömin mustista, jotka tunnetaan iloisuudestaan ​​ja vapaudestaan. Siksi termi Boho Style tulee “Bohemianista”. Sana tarkoittaa ehdottomasti “epätavallista”, joka tarkoittaa “boheemia”. Tämä on ilmaus sisäisestä halusta saada lisää vapautta ja iloa arjessa.

 Boho -tyyli on ilmentymä sisäisestä halusta iloiseen elämään ja vapauteen.

Boho -tyylinen kuisti pieni alue riippumatossa macrame pyöreä matto kaksi valkoista ruukkua vihreitä kasveja

Mitä boho -tyyli tarkoittaa sisustuksessa?

Se, mikä alkoi 1970 -luvulla vapautumisena porvariston rajoitteista, on vakiinnuttanut asemansa sisustuksessa uutena elämänmuotona. Värikäs sekoitus huonekaluja, kankaita ja kuvioita luonnehtii sisätilojen boho -tyyliä. Kaikki on sallittua täällä, mikä luo kodikkaan, kutsuvan ja värikkään ilmapiirin. Tyyliyhdistelmä ei edes estä sinua, vaikka huonekalut ja tarvikkeet eivät mene hyvin yhteen. Tämä tarkoittaa, että ristiriidat ovat sallittuja sisätiloissa Boho -tyyliin. Voit laittaa vanhan pöydän modernin sohvan viereen tai tehdä värikkäitä kodin lisävarusteita itse. Esimerkiksi boho -tyyliset DIY -koriste -esineet ovat erityisen suosittuja. Näin voit ilmaista yksilöllisyyttäsi ja luovaa ajattelua ja luoda huoneeseen todella ainutlaatuisen ilmapiirin, jossa haluat viipyä ja josta et halua lähteä ollenkaan! Pian opit käyttämään näitä sisustus- ja suunnitteluperiaatteita boho -tyylisellä verannalla!

Voisit unohtaa ajan boho -tyylisellä verannalla!

Boho -tyylinen kuisti swing valkoiset tekstiilit vihreät kasvit

 Luo harmoninen ulkoilma, jossa voit rentoutua.

Boho -tyylinen veranta harmoninen ulkoilma -ilmapiiri puupöytä

Kuinka suunnitella boho -tyylinen kuisti?

Boho -tyylinen veranta voi olla suosikkipaikkasi ulkona, jossa haluat vetäytyä ja nauttia täydellisestä rentoutumisesta. Tätä varten tarvitset taitavan sekoituksen vanhoja ja uusia huonekaluja, erityisesti puusta ja rottinkia, sekä värikkäitä tekstiilejä ja paljon etnistä tyyliä. “Boheemimaisen” ilmeen saavuttamiseksi tarvitset vielä ripauksen yksilöllisyyttä ja epätavallista ajattelua!

 Vanhat puusta ja rottinkista valmistetut huonekalut sekä värikkäät tekstiilit, joissa on etnisiä kuvioita, ovat ehdottomia pakotteita verannalla Boho-tyyliin.

Boho -tyylinen kuisti, vanhat huonekalut puusta ja rottinkista

Kuisti huonekalut boho -tyyliin:

Vanhat puusta ja rottinkista valmistetut huonekalut ovat nyt boho -tyylisen kuistin kysyntää. Katso ensin ympärillesi kotona ja katso vanhoja huonekaluja, jotka ovat olleet käyttämättömiä kellarissa tai katolla vuosia. Ehkä löydät vanhan pajasohvan isoäidin ajoilta, joka ansaitsee uuden mahdollisuuden. Pajuinen nojatuoli koristaisi myös kuistin Boho -tyyliin ja antaisi pienen panoksen viihtyisään ilmapiiriin ulkona. Riippumatto tai keinu ja punotut kuviolliset pienet tarvikkeet leikkaavat myös hienon hahmon. Tarkoitamme tässä mielenkiintoisia pöytävalaisimia ja sivupöytiä, jotka pisteytyvät ainutlaatuisella muotoilullaan. Jos sinulla on jopa marokkolaistyylinen lyhty tai kaksi, nyt on aika laittaa ne esille.

Kauniit, pehmeät matot, itse virkatut sohvanpäälliset ja marokkolaistyylinen näyttö sopivat täydellisesti tähän boho-tunnelmaan.

Boho-tyylinen veranta värikkäitä tekstiilejä monia värejä matto itse virkattu sohvapäällinen Paravent marokkolaiseen tyyliin

Värikäs, värikäs … Boho -tyyli verannalla!

Boho -tyylinen veranta -matto etninen kuvio värikäs sohvapeitto värikkäitä koristetyynyjä miellyttävä ilmapiiri

 

Värikkäät tekstiilit tekevät boran tyylistä verannalla

Moniväriset matot, joissa on etnisiä kuvioita, ovat pakollisia. Pehmeät tyynyt ja peitot, hienosti kuvioidut ja hapsut, täydentävät kodikasta tunnelmaa ja luovat kutsuvan ja kodikkaan ilmapiirin. Macrame -seinäkoristeet voivat korostaa boho -tunnelmaa. Pienet vintage -tyyliset eläinhahmot täydentävät sen. Verannalla suositut värit boho -tyyliin ovat kaikki luonnolliset sävyt, esimerkiksi beige, ruskea, oliivinvihreä, kaki ja lämmin harmaa. Värivalikoimaa täydentävät edelleen tyydyttyneet korostusvärit. Kaikki punaisen, oranssin, auringon keltaisen, violetin ja kirkkaan sinisen sävyt ovat erittäin suosittuja. Et voinut mennä pieleen boho -tyylisellä kuistilla, jossa on pehmeät tekstiilit ja tämä lämmin väripaletti!

 Tekstiilit maanläheisillä vivahteilla ja etnisillä kuvioilla korostavat verannan vapaata henkeä.

Boho -tyylinen veranta värikkäät tekstiilit maan vivahteet etniset mallit korostavat vapaata henkeä

 Voit tehdä pienen teltan itse pienille.

Boho -tyylinen veranta vähän aikaa lapsille värikäs matto kauniit värit etninen kuvio

Kauniit vihreät kasvit saavat boho -tyylisen verannan näyttämään entistä luonnollisemmalta ja iloisemmalta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, emme halua unohtaa vihreitä kasveja, koska ne ovat todellisia taiteilijoita paitsi sisustuksessa myös boho -tyylisellä kuistilla. Saniaiset, kaikenlaiset kämmenet, onnekas lilja ja Co. tuovat kuistille raikkaan nuotin ja luovat siellä miellyttävän ilmapiirin. Voit viljellä suosikkikasvejasi ruukuissa tai riippukoreissa ja ihailla niiden vihreyttä joka päivä. Jos sinulla on vihreä peukalo, suosittelemme sitä pystysuora puutarha  luoda. Pian näet vihreät kasvit, kiitos huolenpidostasi entistä rehevämmällä vehreydellä.

 Ympäröi itsesi vehreillä kasveilla!

Boho -tyylinen veranta erittäin tyylikäs kutsuva persialainen matto tummanpunaisena, monet vehreät kasvit puu rottinkikoira

Ja nauti boho -tunnelmasta verannallasi!

Boho -tyylinen kuisti vanha nojatuoli jakkara värikäs matto

Noudata vinkkejämme boho -tyylisen kuistin suunnittelussa, ja voit nauttia rauhasta koko kesän! Haluamme toivottaa sitä myös sinulle!

 Vietä mahdollisimman paljon aikaa täällä kesällä!

Boho -tyylinen kuisti -riippuvalaisin, joka on valmistettu rottinkista paljon reheviä vihreitä koristetyynyjä etninen kuvio pitkä sohva

Boho -tyylinen veranta, kaikki puiset pöytäsohvat, paljon vehreää miellyttävää ilmapiiriä

Boho -tyylinen veranta -matto harmaassa keinuvuoteen värikkäissä koristetyynyissä

Boho -tyylinen veranta Bohon rentoutumisnurkka katetulla terassilla kaksi ruukkukasveja

Boho-tyylinen kuistimatto luonnonvalkoisessa ja viininpunaisessa sohvassa värikäs huopa, jossa on paljon vihreitä kasveja

Boho -tyylinen veranta kapea huone värikäs matto tekstiilit etninen kuvio paljon puurottia

Boho -tyylinen veranta -nojatuoli, joka on valmistettu rottinkisohvalta, rehevän vihreiden kasvien koristetyynyt

Boho -tyylinen kuisti puinen katos kulmasohva Vanha pyöreän pöydän lattialaatat riippuva lamppu

Boho -tyylinen kuistilattia puupaneeleista puinen pöytä puinen penkki vanhat metallituolit vihreät kasvit istuintyynyt