Viileä koristelu valkoisella – 18 tuoretta ja kesäistä ideaa

viileä deco valkoisessa tuolissa kattokruunu tyyny deco -lipasto

Viileä valkoinen sisustus – täydellinen tulevalle kaudelle

Olipa tyylisi mikä tahansa, valkoinen väri voi antaa talollesi raikkaan viileän ilmeen, joka on täydellinen tulevalle kaudelle.

1) Laaja valkoinen

Valkoinen on ihanteellinen väri pieneen tilaan. Yksivärinen paletti avaa tilan, laajentaa sitä visuaalisesti ja päästää valon läpi.

Pienessä nurkassa silmiä ilahduttaa tekstuurien kontrasti – siellä on chenille -kangas, ilmavat verhot ja kuohuviini. Valkoisen koristeen kauneus on se, että se on varjon ja valon leikkiä.

Viileä valkoinen sisustus – valitse huoneeseesi erilaisia ​​valkoisia sävyjä

viileä koriste valkoisessa nukkumassa nuhjuinen shick -tyylinen vaatekaappi

2) Väri sopii täydellisesti yhteen

Älä pelkää ottaa harjaa. Tämä Queen Anne -kaappi oli maalattu tummalla värillä, mutta hiomalla ja maalaamalla se sai tämän upean uuden ilmeen, joka sopii täydellisesti valkoisen makuuhuoneen kanssa. Valitse tilaasi eri valkoiset sävyt. Myös vanha metallikruunu on herännyt eloon valkoisen värin ansiosta.

Lastenhuone on täysin valkoinen ja värikkäitä aksentteja

viileä deco valkoisissa lastenhuoneen ikkunaluukuissa värilliset vuodevaatteet 3) Valkoinen huone

Värivalinnat ja suuntaukset muuttuvat. Lastenhuoneessa on ennen kaikkea tarkoituksenmukaista saada enemmän ylellisyyttä ja moderni ilme. Joten valitse täysin valkoinen värimaailma vuodevaatteille, seinille ja huonekaluille. Vaihda peitot ja tyynyt valkoisiin. Joten saat uuden huoneen, joka loistaa joka kausi. Lisää päätylevy kankaalla, kuten kuvassa näkyy.

Kirkkautta ja järjestystä keittiössä

viileä deco valkoisessa keittiössä keittiösaari seisova jakkara ruokailutila

4) Klassinen keittiö

Tässä keittiössä yhdistyvät kaksi valkoista kiillotettua Carraran marmoritasoa ja valkoiset seinät vierekkäin tässä historiallisessa 1900 -luvun alun keittiössä. Minimaalisesti lasitetut seinähyllyt seisovat kahden suuren ikkunan välissä, jotka päästävät luonnonvaloa huoneeseen, joten keittiö on kirkas ja täynnä valoa.

Yhdistä erilaiset sisustustyylit

viileä sisustus valkoisissa makuuhuoneen sängyn verhoissa

5) Erilaisia ​​asioita vanhasta maailmasta

Pidä vanhojen huonekalujen väri mahdollisimman pienenä, jotta voit yhdistää erilaisia ​​sisustustyylejä. Tässä kermainen valkoinen sopii hyvin kaikkiin huonekaluihin. Katos on koristeltu valkoisella hyttysverkolla ja vanhalla pronssivalaisimella. Mykistetty väripaletti, rakenne ja esineiden yhdistelmä osoittavat tämän makuuhuoneen sisustuksen monimuotoisuutta.

Tuo lisävarusteet keskelle

viileä sisustus valkoisessa ruokailutilassa kukat hedelmät kattokruunu

6) Lisävarusteet katseenvangitsijoina

Kun seinät ja huonekalut ovat valkoisia, keskitytään lisävarusteisiin. Laita aksentteja ja tee se hauskaa! Viehättävä kokoelma ruokasalissa on yhtä mielenkiintoinen kuin kynttilänjalka tai värikkään keramiikan kokonaisuus. Valaisimesi loistaa myös ainutlaatuisella tavalla.

Dramaattinen näyttelytila ​​posliinikokoelmasi taustalle

viileä koristelu valkoisissa ruokasalin tuoleissa nuhjuiset kaapin astiat

7) verhot

Huoneen verhot voivat saada huonekalut näyttämään salaperäisiltä. Tässä massiivinen kirpputoreiden apteekkikaappi tummalla taustalla luo dramaattisen esittelytilan posliinikokoelmaasi.

Täysin valkoinen värimaailma tässä kylpyhuoneessa

viileä sisustus valkoisissa kylpyhuoneen penkillä kaapit kukat

8) Peili valkoisessa kehyksessä

Mosaiikkilattia on ainoa muutos tämän kylpyhuoneen täysin valkoisessa värimaailmassa. Strategisesti sijoitetut peilit lisäävät huoneen kiiltoa. Myös ikkunaistuin, jossa on froteetyynyt, on hyvin valittu.

Seinä norsunluun sävyillä

viileä sisustus valkoisissa ruokailutilatuoleissa kynttilänjalka

9) Avoin yksinkertaisuus

Tässä ruokasalissa kaikki on korostettu valkoisella – tuoleissa on valkoiset päälliset ja ne odottavat vierailua. Varjostettu kattokruunu ja yksinkertaiset kaihtimet korostavat myös huoneen klassisesti modernia tyyliä. Valkoinen paletti on rikastettu hienolla norsunluun sävyllä seinillä.

Etsi mielenkiintoisia vintage -huonekaluja säästökaupasta

viileä koriste valkoisessa peilikruunu kattokruunu seinäkoriste kermainen

10) Mielenkiintoisia pieniä asioita

Voit tehdä tilasta entistäkin mielenkiintoisemman vanhoilla huonekaluilla, joita nyt kunnostat. Etsi mielenkiintoinen vanha peili säästökaupasta ja uusi se maalaamalla se valkoiseksi. Valitse sopiva paikka “uudelle” peilillesi huoneessa, se käytännössä kaksinkertaistaa siellä olevan luonnonvalon. Koristele viereinen tila kukilla, ranskalaisella kellolla tai vastaavilla lisävarusteilla. Se näyttää hienolta, eikö olekin?

viileä sisustus valkoisissa olohuoneen pöydän kukkien kirjoissa

11) Väri viivoissa

Käytä valkoista väriä erottaaksesi tai korostaaksesi jotain sisustuksessasi.

viileä sisustus valkoisessa olohuoneessa kukkakoriste matto

12) Neutraali tausta

Tässä huoneessa, jossa kaikki on sisustettu valkoisella, kontrasti esiintyy mustien aksenttien muodossa, jotka ovat niin voimakkaita ja erittäin vaikuttavia.

viileä sisustus valkoisessa keittiössä keittiön saaren kukkia

13) Perinteinen ilme keittiössä

Moderni muotoilu ja perinteiset elementit tekevät tästä tyylikkäästä valkoisesta keittiöstä ajattoman. Lasiset etukaapit ja paksut marmoriset katteet antavat huoneelle aitoutta, kun taas ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet lisäävät modernin vastapisteen. Tämän maalaistalon lattialla olevat lämpimät luonnonväriset tammipuulattiat saavat valkoisen huoneen näyttämään erittäin kodikkaalta.

viileä sisustus valkoisessa olohuoneen takassa kivi puinen pöytä

14) Vanha kohtaa uuden

Tässä valoisassa ja ilmavassa olohuoneessa lattialaudat ja puupinnat korostavat talon historiaa, kun taas tummat sävyt kontrastivat modernien valkoisten seinien kanssa – näemme vanhan ja uuden tyylin yhdistelmän.

viileä sisustus valkoisessa kylpyhuoneessa kukkakuvioilla

15) Kylpylähoito

Luonnonvalo “tanssii” täysin valkoisessa kylpyhuoneessa. Paranna ylellistä spa -tunnelmaa runsailla valkoisilla pyyhkeillä, lattialla ja suihkuverhoilla – se on varma tapa uudistaa kylpyhuoneesi.

viileä sisustus valkoisissa ottomaanipöydän kukkien turkissa

16) Kirkas ja iloinen

Tämä viktoriaaninen huoneisto on uusittu ja muutettu moderniksi parveksi. Valkoisella ja mustalla huonekaluilla modernit ja viktoriaaniset tyylit voidaan yhdistää paremmin.

tyylikäs sisustus valkoisessa nojatuolin kynttilänjalan kimpussa 17) Oikea väri

Vihreä on kevään väri ja lisävarusteen hillityt hiekkasävyt antavat näille asuinalueille maaseudun viehätyksen.

tyylikäs sisustus valkoisella verhoilulla nojatuoli pöytä kukat puinen kaappi

18) Valkoinen tyylikkyys

Tässä huoneessa tuoreet kukat ja kasvit auttavat yhdistämään sisä- ja ulkotiloja.