Viileitä eläviä ideoita raidoilla ja ympyröillä

seinän suunnittelu seinä tapetti raita kuvio viileä oloideoita olohuone

Kymmenen siistiä asumisideaa huoneeseesi raidoilla ja ympyröillä

Oletko sisustukseltasi perinteinen? Silloin sinut varmasti pelottaa tuntematon. Eklektinen sisustus vaikuttaa mielivaltaiselta yhdistelmältä ja “sekoittaminen” saa pään pyörimään. Älä luovuta!

Raitojen ja ympyröiden sekoittaminen on helppo tapa saada tyylisi liikkumaan huoneessa. Sinun ei tarvitse poistua mukavuusalueelta liikaa.

1. Päätä yksivärisestä väripaletista

viileitä asumisideoita makuuhuoneen seeprakuvio heittää tyynyt vuodevaatteet

Kuviot sopivat silmille, kun muodot sopivat hyvin yhteen. Täällä näemme muutamia eläinten raitoja tyynyissä ja nämä sopivat upeasti maton kuvioihin.

2. Merenkulun teema

viileä olohuone olohuone raita kuvio nahkainen sohva

Täällä meillä on kaikki, mitä voidaan yhdistää tähän kuolemattomaan aiheeseen. Kuinka muuten voisit integroida hengenpelastajia sisustukseen??

3. Raidat hallitsevat

moderni kylpyhuoneen seinän väri elävä ideoita raita kuvio

Pitkänomaiset valot, jalustan altaat ja lattiasta kattoon ulottuvat nauhat ovat tässä huoneessa johtavassa asemassa. Kaikki nämä yhdessä tuovat esiin pyöreän peilin upealla tavalla.

4. Ympyrät hallitsevat huonetta

seinän suunnittelu viileä oloideoita olohuone pisteviiva kuvio matto

Nämä huoneet ovat keskeisellä paikalla tässä huoneessa. Sitä vastoin nauhat kiinnitettiin sohvien ja ulosteiden sivuille.

5. Peitä seinät

seinän suunnittelu seinä tapetti raita kuvio viileä oloideoita olohuone

Raidalliset seinät ovat loistava tausta pyöreille riippuvalaisimille. Tässä tapauksessa kaareva sivupöytä ja pompom-tyynyt saavat raidalliset seinät näyttämään pehmeämmiltä.

6. Integroi valot suunnitteluun

ruokasali ruokapöytä ja tuolit raidallinen kuvio keittiöideoita keittiösaari

Kytkentävalot ja lineaariset verhoillut tuolit ovat klassisia ja tyylikkäitä. Mosaiikkinen takaseinä ja jopa pyöreä puupalikka myötävaikuttavat onnistuneeseen rinnastamiseen.

7. Pienennä

viileitä oloideoita olohuoneen verhoideoita lamelliverho puulattian asettamisesta

Vaatimaton raita, muutama kehystetty ympyrä ja mitään muuta ei tarvita.

8. Kuin ei-aivot

viileitä eläviä ideoita lastenhuoneen seinän suunnittelu raita kuvio värikäs seinämaali

Raidat ja ympyrät sopivat erityisesti lastenhuoneisiin. Tässä vaiheessa luovuus voi helposti tulla omakseen.

9. Mustavalkoiset laitteet

moderni kylpyhuone musta valkoinen seinämaaliraidan kuvio

Rohkea väriyhdistelmä on tyylikäs, kun se esitetään raitojen ja ympyröiden muodossa. Täällä se tehtiin loistavalla tavalla. Näet leveät raidat seinillä, ohuet ympyrät lattialla. Ne ovat visuaalisesti houkuttelevia olematta liian “raskaita” läsnäolijoille. Saavutit klassisen ilmeen, joka sopii erinomaisesti vieraille esimerkiksi kylpyhuoneessa.

10. Taloudellinen käyttö

viileitä eläviä ideoita tutkimushuoneen raita kuvio nojatuoli pisteviiva

Harkitse lihavoitua viivaa ikkunapaneeleissa ja hienoja ympyröitä verhoilluissa tuoleissa. Molemmat mallit eivät kilpaile millään tavalla. Tulos on puhdas ja tasainen.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80