Viisi luovinta konttitaloa Euroopasta

Säiliöarkkitehtuuri merkittävä kontti taloa talo säiliöistä

Asuminen kontissa: luovia konttitaloja Euroopasta

Kiinteistömarkkinoille koittaa uusi aika. Rakennusteollisuus kukoistaa ja monet pitävät nykyistä alhaista korkoa mahdollisuutena omaan kotiin. Mutta tässä on kehittynyt uusi suuntaus, joka on hitaasti mutta varmasti jalansijaa Euroopassa ja joka on tulossa yhä suositummaksi: konttitalo.

Erityisesti Saksassa monet ihmiset yhdistävät asuinkontin hätämajoitukseen, mutta konttitalot ovat hätäratkaisuna paljon enemmän kuin toimiva asuintila. Samaan aikaan Euroopassa rakennetaan myös unenomaisia ​​talomuunnelmia, joille on ominaista ainutlaatuinen luovuus ja joita tulisi pitää inspiraationa jokaiselle arkkitehdille, konttitalon omistajalle tai niille, jotka haluavat tulla sellaisiksi. Anna vaikutuksen Euroopan viidestä luovimmasta konttitalosta ja selvitä, mitä etuja voit odottaa konttitalolta, sekä mitä tarvitaan yksinkertaisen merikuljetuskontin muuttamiseksi tyylikkäksi kodiksi.

Säiliöarkkitehtuuri

Säiliöarkkitehtuuri Konttitalot Osta talo kontista

CG Architectes maison Crossbox Container Architecture Konttitalot

Yksinkertaisen merikuljetuskontin muuttaminen tyylikkääksi asuintilaksi

Jokaisen elävän kontin perusta on “paljas” metallikontti, jota käytetään merikuljetusten kuljettamiseen maailmanlaajuisesti. Käytetyn säiliön voi yleensä ostaa noin 1000 eurolla (katso esimerkiksi https://www.containerbasis.de/20-fuss-container/), kun taas yritykset ovat nyt myös erikoistuneet tarjoamaan valmiita asumismoduuleja, jotka voidaan yhdistää erikseen.

Jos asuinkontti asuu vakituisesti yhdessä paikassa, useimmissa tapauksissa vaaditaan ”rakennuslupa”. Tarkempia tietoja saa mistä tahansa kunnan rakennusviranomaisesta.

Asuminen kontissa merkittävä kontti taloja

Säiliöarkkitehtuuri on merkittävä konttirakennus maailmanlaajuisesti

Jos merikonttista tulee uusi koti omalla panoksellasi, tarvitset silti asiantuntijoita, kuten sähköasentajia tai lämmitys- ja energiaurakoitsijoita, jotta uuden asuintilan luomista koskevat lakisääteiset ohjeet voidaan noudattaa ja vahvistaa ammattitaito . Kuten Bauhausissa, kyse on myös turvallisuuden takaamisesta, ja rakenneinsinöörit ovat erityisen hyödyllisiä, kun seinät poistetaan merisäiliöstä ja lisätään lattiaa. Vakaus ei ole kysymys, joka rakennuksen omistajan on käsiteltävä, vaan pakko, joka on ankkuroitu lakiin.

Lisäksi sinun on odotettava seuraavaa työtä, jos haluat myös muuntaa merikonttin konttitaloksi:

– kaupunkien vesi- ja viemäriliitännät

– Liitäntä sähköverkkoon

– Pakollinen Saksassa: energialämmöneristys

– Ikkunoiden ja ovien asennus

– tarvittaessa portaikkoasennukset

– Lämmityksen asennus

– Saniteettitilojen rakentaminen

– Sähköjohtojen asennus

– mahdollisesti sisäseinien verhous, joka on vuorattu lämpöeristeellä, esimerkiksi kipsilevyllä

Säiliöarkkitehtuuri Merkittäviä konttitaloja asuu kontteissa

Elämänlaatu jokaiseen tarpeeseen

Elävää säiliötä voidaan laajentaa ja laajentaa tarpeen mukaan. Flexin avulla luodaan ikkunan sisääntuloaukot, sivuseinien poistaminen jättää suuret asuintilat useiden vierekkäisten asuinkonttoreiden tapauksessa, ja säiliön katon aukot mahdollistavat useiden asuinkonttilattioiden rakentamisen ja niihin liittyvät sisäportaat. Mielikuvituksella ei ole rajoja, kuten viisi Euroopan luovinta konttitaloa osoittavat.

Cargo Box House Container Building konttitaloja

Säiliöarkkitehtuuri merkittäviä esimerkkejä konttitaloista

Container Homes Seattlen konttikodit

Ja juuri täällä konttitalot ovat todellinen haaste monille arkkitehdeille tai sisustussuunnittelijoille. Suorakulmaisen säiliön mitoista voidaan todella loihtia paljon ja jopa jopa satoja neliömetriä jaloa ylellistä asuintilaa. Asuinkontteja voidaan käyttää riippumatta siitä, onko uima-allasalue asuinkontin edessä, suuri terassi tai kattopuutarha, yhden tai useamman perheen talo, puutarhatalo tai lomamatkailijoille monin tavoin.

Niiden etuna on, että ne voidaan toteuttaa milloin tahansa, joten kukaan ei ole sidottu yhteen paikkaan oman kodin takia. Konttitalon kanssa muuttamisesta tulee lapsileikkiä.

Halpojen asuinmoduulien kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja kiinteistöalan arkkitehdit ja valmistajat ovat löytämässä asuinkontteja itselleen, luovuudelleen ja tietysti myynneilleen. Konttitalon ansiosta hyötyvät monenlaisilta toimialoilta tulevat yritykset sekä kaikenikäiset ihmiset, jotka haluavat oman alueensa vain muutaman viikon kuluessa, mihin heidän ei tarvitse käyttää paljon.

Container Architecture Container Houses Container House Osta

Konttiarkkitehtuuri Konttitalot Rakenna konttitalo

Elävät kontit – Euroopan viisi luovinta asumisideaa

40-jalkainen kontti, jonka pituus oli 12,19 metriä, ja kuusi 20-jalkaisia ​​kontteja, joiden pituus oli 6096 metriä, koottiin yhdeksi Ruotsin viidestä luovimmasta asuinkontista. Yläkerrassa 32, 28 neliömetriä on runsaasti tilaa nukkumiseen ja uimiseen. Viereisellä parvekkeella voit nauttia aamiaisen mukavasti talon toisella puolella, kun taas kontttitalon toisella puolella voit nauttia panoraamanäkymistä koko ikkunan edestä.

Alemmassa pohjakerroksessa on järjestetty kuusi asuinastiaa peräkkäin ja neljän keskusasuntakontin sivuseinät on poistettu niin, että on muodostettu suuri huone, josta keittiö, toimisto ja vieras -wc sivualueilla. Alempi asuintila on lähes 90 neliömetriä. Ulkopuoli on verhoiltu luonnonpuulla, mikä antaa konttitalolle tyylikkään viehätyksen.

Konttitalo osta konttitaloja Eurooppa asuinkontit

Täydellinen esimerkki luovasta ja ainutlaatuisesta suunnittelusta on konttitalo, joka koostuu 18 asumismoduulista, jotka sijaitsevat kolmessa kerroksessa ja tarjoavat yli 400 neliömetriä asuintilaa. Tämä esittelykonttitalo tekee vaikutuksen tyylikkäillä aluksen härkäsilmillä, mikä antaa tälle talolle erittäin ylellisen tyylin. Kiinnittämällä puujalat päällekkäin olevien astioiden alle, luotiin myös katettuja pysäköintipaikkoja. Säiliön sulkemisovet toimivat älykkäinä yksityisnäyttöinä parvekkeilla. Tämä kerrostalo sijaitsee Lontoossa.

Konttitalo Lontoo, Englanti, Iso -Britannia

Säiliöarkkitehtuuri merkittäviä konttirakennuksia Euroopasta

Löydät myös upean yksinomaisen asuinkiinteistön Kyprokselta. Täällä kolme 40-jalan asuinkonttia järjestettiin tyylikkäästi kahteen kerrokseen ja luotiin lähes 100 neliömetrin kokonaispinta-ala, joka on yhdistetty valtavaan terassiin, joka on erotettu sisätiloista lattiasta kattoon lasinen etuosa. Asuinmoduulien sijoittelulla leikkiminen tekee uuden kodin suunnittelusta erityisen haasteen ja antaa jokaiselle talokontille hyvin yksilöllisen luonteen.

Konttitalot Rakenna konttitalo

Madridin arkkitehtien luoma konttitalo, jonka ulkoasu on eurolavat ja visuaalisena kohokohtana on löytänyt tiensä jopa Chileen. Talo suunniteltiin modulaariseksi ja merikonttit järjestettiin siten, että konttitaloa voidaan laajentaa tarpeen mukaan. Se koostuu puhtaasti kierrätettävistä materiaaleista, ja aurinkokennojen ansiosta se on myös yksi Euroopan ympäristöystävällisimmistä asumisastioista.

Säiliöarkkitehtuuri huomattavia konttitaloja

Säiliöarkkitehtuuri Merkittäviä konttitaloja rakentaa talon kuormalavoista

Konttiarkkitehtuuri Konttitalot Tavaralavoista valmistettu talo

Arkkitehdit suunnittelivat mestariteoksen kanadalaiselle, joka asuu Itävallassa ja halusi halvan kodin, joka sallii hänen olla lähellä luontoa joka hetki ja samalla tarjota tilaa ja mukavuutta. Säiliökotelomoduulit mahdollistavat ainutlaatuisen suunnittelun, johon voidaan integroida jopa klassiset viilukatot, jokainen huone voidaan sijoittaa yksilöllisesti ja kulmien, ulkonemien ja kulmien yleinen ulkonäkö antaa kodille erittäin persoonallisen ilmeen, mitä perinteinen talo, jossa on klassinen suora rakenne tuskin tekee, ja sen toteuttaminen olisi erittäin kallista.

Container House Hinnat Container Houses Europe