Vuoden modernit autokatosideat

Ajoneuvojen pitäminen puhtaina ja kuivina ympäri vuoden on mahdollista vain asianmukaisella autotallilla. Mutta nykyaikaista vaihtoehtoa autotalleille kutsutaan autokatokseksi ja se on ollut trendi vuosia. Joka vuosi esitetään lukuisia yksilöllisiä malleja, joilla on ainutlaatuinen muoto. Tästä syystä haluamme näyttää suuren valikoiman materiaaleja ja suosituimpia rakenteita, jotka olemme valinneet. Alla on myös runsaasti tietoa jokaisesta mallista.

Ensin sinun tulee katsoa ympärillesi sopiva autokatos ja tarkistaa materiaalivalinnan edut. Kun olet valinnut täydellisen mallin, sinun on ensin mitattava katettu alue tarkasti ja määritettävä, voidaanko ajoneuvo tuulettaa pysyvästi. Autokatoksen sääsuoja on taattu ja kesällä esimerkiksi lounge -sarjat voidaan asentaa katon alle. Toinen tämän tyyppisen autotallin etu on, että voit säästää autovakuutuksia, koska rakentamista pidetään pysyvänä suojana. Kattopäällysteet koostuvat pääosin polykarbonaattilevyistä, jotka ovat UV -suojattuja. Materiaalivalikoima on melko suuri, ja haluamme esitellä suosituimmat ideat autokatoksille.

Suunnittelu voidaan suunnitella makusi mukaan

metalli autokatos

Metalliset autokatokset

Autokatosjärjestelmillä on laaja valikoima visuaalisesti houkuttelevia malleja. Innovatiiviset vaihtoehdot mahdollistavat yksilölliset mitat, jotka voidaan suunnitella senttimetrin mukaan. Laaja valikoima kiinteää terästä on tilaa säästävä, koska monet Autokatokset on vain kaksi tukea, jotka ovat erittäin vakaita ja kestäviä.

Teräsosat ovat kuumasinkittyjä ja tämä parantaa merkittävästi suojaa, koska metalliset autokatokset on valmistettu massiiviteräksestä.

Erittäin vakaa ja tyylikäs yhdessä

metalli autokatos

Gabion autokatokset

Lankakoreja käytetään hyvin usein puutarhan suunnittelussa, koska ne ovat erittäin vakaa ja visuaalisesti kaunis ratkaisu jokaiseen puutarhaan. Asiantuntijoiden mukaan gabionista valmistetut matot suojaavat autosi täydellisesti säältä. Niiden pitkäikäisyys on ehdottomasti taattu. Voit suunnitella rakenteen oman maun mukaan. Gabionit on yleensä helppo rakentaa, mutta voit oppia tekemään oikeita asioita täältä. Gabionista valmistetuissa autokatoksissa on yleensä 2 pysäköintipaikkaa. Alumiinimateriaalivalikoimaa, jota käytetään erittäin usein terassikatossa, pidetään täydellisenä yhdistelmänä. Autokatoksen sivut on suunniteltava ensisijaisesti vähintään kahden metrin korkeilla lankakorilla. Täyttöön on monia vaihtoehtoja, jotka näyttävät hyvältä. Plexiglass -arkkeja voidaan käyttää autokatoksen peittämiseen. Tämäntyyppinen arkki on erittäin läpikuultava ja auttaa ylläpitämään hyvän lämpötilan talvella.

Yhdistä gabionit alumiinisiin yksityiskohtiin

autokatos gabion -sarja

Alumiininen autokatos

Alumiinista valmistetut autokatokset on erittäin helppo rakentaa itse, koska se ei ole aikaa vievä projekti. Rakenne koostuu alumiinipylväistä ja katosta, jolla on merkittävä ulkonäkö. Tämän tyyppiseen autokatokseen ei liity monia värivaihtoehtoja, koska alumiinia pidetään harmaana värivalikoimana. Toisin kuin gabion -autokatokset, voit rakentaa monenlaisia ​​malleja, joilla on yksilöllinen ilme. Päätason kysymys on osoitteessa Autokatokset erittäin keskusteltu aihe. Syynä tähän ovat olosuhteet eri liittovaltioissa, joissa on autokatosten enimmäiskorkeus. Siksi on suositeltavaa, että olet tietoinen olosuhteista ennen rakentamista tai tilaamista.

Alumiiniset autokatokset luovat ainutlaatuisen ilmeen

autokatosarja alumiini

3d metalli autokatos

alumiininen autokatosarja

ideoita alumiinisesta autokatoksesta

alumiininen autokatos puulla    autokatos metalli sarja

gabionin täyttö autokatos

gabion suunnittelu autokatos

ideoita gabions -autokatosarjalle

gabion ja puinen autokatos

metallinen autokatosarja  metalli autokatosideoita

metalli puu setti

Ideoita metallipuu -sarjasta

plexiglass autokatos metallista