Yksinkertaiset ja tehokkaat kangasputket: yksinkertaiset käsityöohjeet ja muut sisustusideat

Yksinkertainen sisustus on erityisen suosittu teema jouluna. Mutta se pysyy ajan tasalla ympäri vuoden. Ehkä voit käyttää juhla -innostustasi oppiaksesi tekemään jotain uutta itse. Voit sitten käyttää tätä kykyä kaunistaa kotiasi myös muina vuodenaikoina.

Yksinkertaisissa ohjeissa opetamme sinulle, kuinka tehdä suuria tupsuja itse. Kuvio sisältää useita värejä ja hauskoja yksityiskohtia, kuten pompomeja ja puuhelmiä. Käyttämällä muita hienoja esimerkkejä näytämme sitten ideoita niiden sisustamiseen.

Voit maustaa käsilaukun tupsulla

Käsilaukku pompomeilla

Tupsujen valmistukseen tarvittavat materiaalit

  • Lankoja eri värejä / silkkilankoja,
  • A6 -kokoinen laatikko,
  • Terävät ompelusakset,
  • Iso neula,
  • Erivärisiä puuhelmiä, joiden keskellä on suuri reikä,
  • haarukka,
  • teippi,
  • Kiinnityskoukku / halkaistu rengas.

Aloita nyt pomppien pomppiminen!

Tarvitset näitä materiaaleja ideasta ohjeista

Pomponien käsityömateriaalit

Tee tupsut – Vaihe 1: Tee nippu pää tupsulle

Valitse ensin lanka, jota haluat käyttää suurimmalle tupsulle. Leikkaa pahvista pieni osa. Työnnä langan toinen pää sisään, jotta se ei luista. Kääri se laatikon ympärille 30-40 kertaa.

Katkaise toinen sama lanka, joka on noin 50 cm pitkä. Vedä tämä jo tehdyn nipun ja laatikon väliin. Molempien päiden tulee pysyä samankokoisina. Älä leikkaa niitä mitenkään!

Kuvat ohjeet tupsun tekemiseen

Pom poms käsityöt askel askeleelta

Vaihe 2: leikkaa ja solmi

Liu’uta nyt nippu pois pahvista ja leikkaa silmukat. Käytä tähän ompelusaksia. Tuo sitten päät yhteen. Kun teet tämän, vapauta vain sen pitkän langan päät, jota käytit nipun liu’uttamiseen.

Ota nyt kontrastivärinen lanka ja sido solmu yläpuolelle. Tässä kuvassa käytit keltaista lankaa. Kääri se useita kertoja, kuten siellä on esitetty. Sido tiiviisti yhteen kaksoissolmulla ja katkaise langan ylimääräinen osa.

Tupsun valmistusohjeet haarukalla

Tinker pieni pom pons idea

Tee pompoms

Nyt aletaan tehdä pompomeja. Ota nyt haarukka ja lanka noin 25 cm: n kierteen ympärille sen leveämmän osan ympärille. Voit teipata langan päät haarukan kahvaan, jotta ne eivät häiritse.

Kääri sitten osa langasta kuvan osoittamalla tavalla. Usein haluat tehdä nipusta mahdollisimman paksun. Älä kuitenkaan myöskään liioittele! Jos kierrät langan noin 15 kertaa, se on optimaalista.

Vedä langanpäät haarukan kahvasta alaspäin. Käytä näitä sitomaan nippu yhteen. Pidä tätä haarukasta hieman pidempään. Sido nippu niin tiukasti kuin mahdollista kaksoissolmulla. Ota se sitten haarukasta ja sido se uudelleen niin, että koko asia on erittäin tiukka.

Tuo sakset nipun keskelle. Kierrä ne sitten kätesi ympärille. Leikkaa silmukat niin, että päät pysyvät samanpituisina. Voit käyttää samaa periaatetta yhden tai useamman pomponin tekemiseen.

Valmiit tupsut

Viimeistele koristelu pompomilla

Viimeistele tupsun koristelu

Tätä osaa varten tarvitset halkaisurenkaan tai napsautuskoukun. Ota pitkät päät tupsujen yläpuolelle ja leikkaa neulaan. Nyt voit pistää neulan pompomien ja puuhelmien läpi. Kuinka tarkasti teet tämän, on mielikuvituksesi asia.

Kun olet saanut haluamasi tuloksen, työnnä neula takaisin renkaan läpi ja sitten takaisin pompomien, tupsujen ja puuhelmien läpi. Pyri aina keskelle mahdollista.

Ota neula alas, mutta pidä kiinni langan molemmista päistä. Sido nämä toisiin, jotka ovat vielä ilmaisia. Käytä aina kaksoissolmuja pitääksesi koko asia mahdollisimman turvallisena. Katkaise nyt kaikki päät samaan pituuteen. Nojaudu taaksepäin ja nauti työstäsi!

Kun olet tehnyt tämän tarpeeksi kauan, voit tutustua muihin koriste -ideoihimme tupsulla ja ehkä toteuttaa joitain niistä.

Tupsut seinällä nauhalla

ohuet raidat tupsut seppele

Näin upealta maalaismainen tupsukoriste voi näyttää

tee jalo maalaismainen tupsut sekber

Tämä tupsujen seppele riittäisi monessa tapauksessa juhlakoristeeksi

näpäytä tupsujen syntymäpäiväkoristeita

Pidätkö tästä DIY -koristeesta ideana lasten syntymäpäiväjuhliin??

syntymäpäivän koristelu tupsulla

tupsujen seppele eri väreissä

lumoava juhlallinen ulkonäkö tupsut

takan koristelu tupsut tekevät oman ideasi

Tämä tupsukoriste on ihanteellinen piristämään tätä teollisuustilaa

tee mobilee tupsut itse

mukava seinärakenne, jonka tupsut ovat vaaleanpunaisia ​​ja sinisiä

tupsut vauvan suihkun koristeena

tupsut metalliseinässä

Seinärakenne erivärisillä langoilla

tupsut maalaismaisissa väreissä idea

Voit myös luoda zen -tunnelman tupsukoristeilla

tupsut zen -sisustusidea

silmukka garland tupsut sateenkaari

eriväriset tupsuketju

tee seinäsuunnittelu tupsulla itse