Yksityinen sisäuima -allas edustaa ylellisyyttä ja täydellistä rentoutumista

Kuten nimestä voi päätellä, ulkouima -altaat on perinteisesti rakennettu ulkona. On kuitenkin rikkaita ihmisiä, jotka eivät halua pärjätä ilman päivittäistä uimakoulutustaan ​​myös talvella. Tästä syystä he voivat rakentaa sisäuima -altaan kotonaan ja nostaa elämänlaatunsa korkeammalle tasolle. Koska sisäuima -allas omassa neljässä seinässäsi mahdollistaa uimisen siellä kellonajasta ja vuodenajasta riippumatta. Mutta onko kotona tarpeeksi tilaa yksityiselle sisäuima -altaalle? Etsimme vastauksia näihin ja muihin sisäuima -allasta koskeviin kysymyksiin tässä artikkelissa. Kerromme mielellämme tällaisen uima -altaan eduista ja näytämme sinulle henkeäsalpaavat sisäuima -altaat, jotka varmasti inspiroivat sinua.

 Omassa sisäuima -altaassa voit rentoutua ulkona milloin tahansa päivästä säästä riippumatta.

Sisäuima -allas kotona pyöreä spa -allas karkea kiviseinä suihkulähde miellyttävä huoneilmapiiri korkeat ikkunat paljon valoa

Mitä etuja yksityinen sisäuima -allas tuo sinulle??

Ensinnäkin haluamme tehdä selväksi: sisäuima -allas kotona ei ole kaikille. Toisaalta tämä on suuri investointi, ja on välttämätöntä muuttaa budjettisi ennen kuin päätät rakentaa sen. Lisäksi sinulla on oltava kotona oikea tila sisäuima -altaalle.

Missä se voisi olla? Selitämme tämän yksityiskohtaisesti alla. Sisäuima -altaalla on kuitenkin monia etuja. Se tarjoaa esimerkiksi ympärivuotista uintia ja mahdollisuuden harrastaa suosittua urheilulajiasi hiljaisessa ja rennossa ilmapiirissä. Yksityisessä sisäuima -altaassa olet suojattu uteliailta katseilta sekä sateelta, lumelta, kuumuudelta ja UV -säteilyltä. Lisäksi sisäuima -altaassa on aina puhdasta vettä miellyttävässä lämpötilassa, joten olet houkutteleva uimaan päivällä ja yöllä. Puutarha-altaasta poiketen aikaa vievää puhdistusta ei tarvita, koska lehdet eivät voi pudota veteen. Myös hyönteiset eivät voineet hyökätä siihen.

 Sisäuima-allas kotona tarjoaa ympärivuotista uintia ….

Sisäuima -allas kotona pyöreä spa -allas poreallas monet vihreät kasvit trooppinen tunnelma

  …. oikeastaan ​​nuorille ja vanhoille!

Sisäuima -allas kotona neliön muotoinen isä ja poika uivat pitävät hauskaa

Missä on paras paikka sisäuima -altaalle kotona?

Jos asut alueella, jossa on ankaria sääolosuhteita tai jos kesä on sinulle liian lyhyt, sisäuima -altaan rakentaminen voi olla etusijalla. Tässä tapauksessa sinun on ensin etsittävä ympärillesi sopiva paikka hyvin yksityiselle sisäuima -altaallesi. Annamme sinulle kaksi täydellistä vaihtoehtoa, mutta voit varmasti harkita myös muita. Sisäuima -allas voi sijaita talosi kellarissa tai erillisessä paviljongissa. Nämä ovat kaksi hienoa ideaa sisäuima -altaan rakentamiseen. Niiden avulla voit kestää kaikki sääolosuhteet ja nauttia uimisesta kesällä ja talvella.

Sisäuima-allas voi myös olla ylellisyyden ja ensiluokkaisen rentoutumisen ilmentymä.

Sisäuima-allas, jossa on erittäin ylellinen muotoilu kotona, tarjoaa ensiluokkaisia ​​rentoutumislamppuja, kattokruunut, verhot

 A) Yksityinen sisäuima -allas talosi kellarissa

Jos pohjakerros on tarpeeksi suuri ja siinä on kantava lattia, oman sisäuima-altaan luominen on hieno idea. Siellä voit rentoutua pitkän ja väsyttävän päivän jälkeen ja kokea upeita hetkiä perheen ja ystävien kanssa. Se riippuu mieltymyksistäsi, mutta voit myös laittaa kylpytynnyrin sinne. Tai ehkä haluat olla todellinen uima -allas, jossa uit muutaman kierroksen joka päivä? Joka tapauksessa tarvitset ehdottomasti tarpeeksi valoa pohjakerroksen sisäuima -altaalle, koska et halua uida pimeässä, se on totta?

 Yhdistä kosteutta kestävä valaistus ja vihreät kasvit ja luo fantastinen tunnelma huonokuntoisille sisätiloille kotona!

Sisäuima-allas kotona pitkänomainen muoto mies vedessä kosteutta kestävä valaistus paljon vihreitä kasveja trooppinen tunnelma

Suosittelemme myös sisäuima -altaan valojen asentamista. Nämä luovat maagisen tunnelman sisäuima -altaalle illalla. Lisäksi nämä valot ovat erittäin kutsuvia. Jos teet kaiken oikein, saat huoneen täynnä valoa. Toinen hieno idea on sijoittaa ikivihreitä kylpykasveja ja kukkia uima -altaan ympärille. Nämä tuovat trooppisen tunnelman ja saavat koko huoneen näyttämään vieläkin kauniimmalta.

Puhdasta minimalismia sisäuima -altaassa kotona!

Sisäuima -allas kotona Puhdasta minimalismia marmoripaneelien suunnittelussa harmaalla seinällä

Sisäuima-allas kotona puhdasta minimalismia pitkänomainen muoto tyttö veden harmaissa laatoissa sisäänrakennettu valaistus

Sisäuima -allas kotona puhdasta minimalismia harmaat laatat korkeat lasi -ikkunat näkymä puutarhaan

 Onko uinti suosikkiurheilulajisi?

Sisäuima -allas kotona uinti Suosikkiurheilukengät

B) Yksityinen sisäuima -allas erillisessä paviljongissa talon vieressä tai vieressä

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa ulkona, voit lisätä erillisen paviljongin suoraan taloon ja rakentaa sinne sisäuima -altaan. Tässä olet hyvin suojattu yllätyksiltä huonolla säällä. Salaisuus on, jos mahdollista, korkeat lasiseinät, lasiovet ja ehkä lasikatto, jotka päästävät runsaasti päivänvaloa sisäuima -altaaseen. Voit myös katsoa ulos uidessasi ja tuntea olosi jälleen lähellä luontoa. Kun on lämmin ja pidät säästä, voit avata kaikki ovet ja olla kuin keskellä luontoa.

 Lasikatto päästää valoa sisään myös huonolla säällä ja sinusta tuntuu kuin olisit spa -keskuksessa.

Sisäuima -allas kotona ylellinen muotoilu lasikatto paljon luonnonvaloa kuten kylpyläkeskuksessa

 Korkeat lasi -ikkunat avaavat perspektiivin ulospäin.

Sisätilojen sisäkoti suorakulmainen muoto sininen kaakeloitu korkea lasi -ikkuna mukava näkökulma ulkona

Tee olosi mahdollisimman mukavaksi sisäuima -altaassa!

Sisätiloissa sisätiloissa suorakulmainen muoto sininen kaakeloitu kukkaruukut ikivihreät kasvit televisio seinälle

 Täällä voit hemmotella itseäsi täydellisellä rentoutumisella myös talvella!

Sisäuima -allas kotona henkeäsalpaavat näkymät lasiseinä talvimaisema sisällä lämmin uima -allas lepotuoli rentoutua

Mitä muuta sinun pitäisi varoa, kun rakennat yksityistä sisäuima -allasta??

Kuten jo sanottu, sisäuima -allas on aina suuri investointi, johon kaikilla ei ole varaa. Lisäksi sisäuima -altaan hoito ja ylläpito kotona ovat erittäin kalliita. Tarvitset esimerkiksi tehokkaan lämmitysjärjestelmän, joka pitää veden lämpötilan aina mukavana. Altaan lämpöpumppu ja lämmönvaihdin ovat täällä välttämättömiä. Uima -altaan puhdistukseen tarvitset myös altaan tyhjiön tai allasrobotin. Tämä tarkoittaa, että on olemassa moderni tekniikka, joka takaa sinulle parhaan hygienian sisäuima -altaassa. Näiden ja pH -säätimien ja muiden uima -altaiden hoitotuotteiden osalta sinun on kuitenkin kaivettava syvälle taskuihisi.

Uiminen hauskaa maksaa joskus paljon rahaa.

Sisäuima -allas kotona Puhdas ylellinen uiminen maksaa paljon rahaa

Sisäuima -allas kotona Sisäuima -allas lasiseinät kaunis panoraama tyttö vedessä

Sisäuima -allas kotona pitkänomainen muotoinen lasi -ikkuna kaunis näkymä puutarhaan

Lisävinkki: Jos kotitaloudessa on pieniä lapsia ja lemmikkejä, sinun on noudatettava erityisiä turvallisuusmääräyksiä. Esimerkiksi heidän pääsyä sisäuima -altaaseen on rajoitettava. Lapsia ei saa koskaan roiskua tai leikkiä sisäuima -altaassa ilman valvontaa.

Mutta nyt voit itse päättää, onko oma sisäuima -allas sinulle vai ei. Loppujen lopuksi ainoa tehtävämme on kertoa sinulle eri vaihtoehdoista saadaksesi ylellisyyttä ja rentoutumista omassa kodissasi.

 Yksityinen sisäuima -allas on todella jotain kaunista, mutta se on useimpien ihmisten unelma.

Sisäuima -allas kotona erillisessä paviljongissa paljon puukiviseinää kodikas tunnelma

Sisäuima-allas kotona minimalistinen muotoilu täydellinen puhtaus allasvalot sisäänrakennettu kattovalaistus

Sisäuima -allas kotona erittäin kodikas ilmapiiri kaakeloitu sisäuima -altaan ympärille suorakulmainen

Sisäuima -allas kotona mielenkiintoinen muotoilu puinen katto laattalattia tiiliseinä riippuvalaisimet korkeat lasi -ikkunat