Zen -makuuhuone, jossa harmoninen huonerakenne edistää hyviä yöunia

Terve ja rauhallinen uni on erityisen tärkeä asia nykyajan ihmisille. Teknologisesti kehittyneissä maailman maissa miljoonia ihmisiä kärsii unettomuudesta. Myös täällä Saksassa joka viides Saksan kansalainen kärsii säännöllisistä unihäiriöistä. Stressi työpaikalla on yksi suurimmista häiritsevistä tekijöistä, jotka ryöstävät meiltä terveet yöunet sanan varsinaisessa merkityksessä. Lääketieteelliset tutkijat ja huonesuunnittelijat tekevät usein yhteistyötä välttääkseen lääkityksen käyttämisen unettomuuteen. Tavoitteena on ehdottaa ideoita ja vinkkejä tasapainoiseen makuuhuoneeseen. Japanilaisesta zen -konseptista on tullut erittäin suosittu myös täällä Euroopassa. Tällä hetkellä ihmiset puhuvat Zen-makuuhuoneesta hyvien yöunien paikkana, jossa huoneen suunnittelun harmonia ja laadukas rentoutuminen kohtaavat. Mikä on Zen ja miten voit sisustaa ja suunnitella makuuhuoneesi japanilaisen huonekonseptin mukaan, haluamme selittää seuraavassa. Olet varmasti kiinnostunut aiheesta, eikö??

Sisäinen tasapaino ja minimalistinen huonerakenne kohtaavat Zen -makuuhuoneessa.

Zen -makuuhuone tasapainoinen huoneilmapiiri rauhallinen minimalistinen huonesuunnittelu tummennettu ikkuna riippuvalaisin

Zen -filosofia määrittää huoneen suunnittelun.

Zen -makuuhuone Zen -filosofia määrittää huoneen suunnittelun yksinkertaisesti eläväksi

Terveet yöunet ovat hyvinvointimme kaikessa ja lopussa

”Kuinka menet nukkumaan, niin kuntoudut” on tullut oppaana monille meistä jokapäiväisessä elämässä. Tämä on ratkaisevaa jokaisen makuuhuoneen sisustamisessa ja suunnittelussa. Koska hyvä ja terve uni on erityisen tärkeä nykyaikaisille ihmisille, jotka kohtaavat päivittäin monia ongelmia ja stressaavia tilanteita. Jokapäiväisen stressin seuraukset ovat myös hyvin tiedossa. Jos et ole nukkunut kunnolla, olet huonolla tuulella päivällä etkä ole hereillä normaalin toiminnan aikana. Lisäksi esiintyy usein keskittymisongelmia, lisääntynyttä ärtyneisyyttä ja alttiutta sairauksille. Tämän kaiken estämiseksi etsimme fiksuja tapoja edistää terveellistä yöuniamme. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion lisäksi on myös muita tekijöitä, jotka vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiin. Yksi niistä on zen -tunne makuuhuoneessa.

Zen -tunne sisältää makuuhuoneessa parhaan järjestyksen ja täydellisen puhtauden.

Zen -makuuhuoneen kirkas tunnelma valkoiset vuodevaatteet varmistavat parhaan mahdollisen puhtauden

 Jotkut luonto ovat enemmän kuin tervetulleita Zen -makuuhuoneessa.

Zen makuuhuone leveä nukkuva sänky kevyt liinavaatteet paljon puuta iso tummennettu ikkuna pieni puu vihreä huomautus

Mikä on zen?

Termi Zen on peräisin sanskritista ja tarkoittaa “upottamista”. Siksi meditaatio on päivittäisen käytännön painopiste tässä Aasian elämänfilosofiassa. Zen on buddhalaisuuden suunta, jossa sisäinen harmonia ja rentoutuminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Sen juuret ulottuvat 1200 -luvulle. Zen ymmärretään kuitenkin nykyään japanilaiseksi yksinkertaisen elämän taiteeksi. 1900 -luvun suuren zen -mestarin Shunryu Suzukin mukaan Zen ei ole “mitään jännittävää, vaan keskittymistä jokapäiväisiin tehtäviin”. Mutta juuri japanilaisten yksinkertainen elämäntapa, heidän keskittyminen arkeen, nyt ja täällä, heidän tapansa meditoida ja rentoutua, ovat osoittautuneet äärimmäisen suureksi haasteeksi nykyaikaisille ihmisille maailmanlaajuisesti. Meillä on tässä suhteessa paljon opittavaa aasialaisilta, jotta voimme kehittää enemmän kärsivällisyyttä ja voittaa arjen vaikeudet helpommin. Heidän erittäin harmoninen ja melko minimalistinen nukkumisilmapiiri perustuu myös zen -ajatteluun.

 Zen -makuuhuoneen sisustus parantaa merkittävästi yöunia.

Zen makuuhuoneen hiljainen tasapainoinen ilmapiiri nauti hyvistä yöunista

Nykyaikaiset huonesuunnittelijat turvautuvat tietoisesti perinteisen japanilaisen makuuhuoneen elementteihin.

Zen -makuuhuoneen elementit perinteisessä japanilaisessa sisustuksessa, yksinkertaiset huonekalut minimoitu

Mitä sääntöjä sinun tulisi noudattaa sisustettaessa Zen -makuuhuoneesi??

Meidän pitäisi varmasti miettiä paljon uudelleen, jos haluamme voittaa unihäiriöt. On olemassa tiettyjä sääntöjä ja käyttäytymistä, jotka perustuvat zen -buddhalaisuuteen ja joita on noudatettava sisustettaessa ja suunniteltaessa makuuhuonetta. Koska nykyaikaisen unetutkimuksen mukaan Zen -makuuhuoneen tasapainoinen huoneilmapiiri vaikuttaa todistettavasti positiivisesti ihmisten unen laatuun. Alla on yhteenveto Zen -makuuhuoneen tärkeimmistä asioista:

 Omien nukkumistottumusten muutos voi johtaa huomattavasti rauhallisempaan uneen.

Zen -makuuhuoneen kalusteet, jotka on vähennetty minimiin jakkarakoriin, nauttivat rauhallisesta unesta

Zen -makuuhuone on käytettävä vain nukkumiseen

Sääntö nro 1 on, että makuuhuonetta saa käyttää vain nukkumiseen. Siksi Zen -makuuhuone on hyvin erotettu muista talon huoneista. Kun tulet tähän huoneeseen, sinun on vain ajateltava nukkumista, ei työtä tai mitään muuta. Tämä tavoitteellinen käyttäytyminen ja ajattelu johtavat rauhalliseen uneen omassa sängyssäsi lyhyen ajan kuluttua. Psykologit neuvovat myös jotain tärkeää: televisiolla, tietokoneella, matkapuhelimella, iPadilla ja muilla nykyaikaisilla laitteilla ei ole sijaa jokaisessa makuuhuoneessa, mutta etenkin zen -makuuhuoneessa. Heidät on kiellettävä kokonaan tästä huoneesta. Nämä laitteet voivat johtaa vain unen puutteeseen, mutta eivät ratkaisemaan unihäiriöitämme.

 Tiukka, mutta erittäin tehokas sääntö: Zen -makuuhuonetta käytetään vain nukkumiseen.

Zen -makuuhuoneet vain nukkumiseen käyttävät valoisaa, rauhallista huoneilmapiiriä, ei turhaa

 Varoitus! Nykyaikaisilla laitteilla, kuten televisioilla, iPadilla ja matkapuhelimilla, ei ole sijaa Zen -makuuhuoneessa!

Zen -makuuhuone ole varovainen, ei makuuhuoneessa olevia laitteita, eikä televisiota seinälle karkotettu huoneesta

Zen -makuuhuoneessa hallitsee japanilainen minimalismi

Huonekalujen vaikutus yöuniin ei ole uusi uni -tutkimuksessa ja psykologiassa. Mutta zen -makuuhuoneessa se on sääntö # 2! Siellä on niin vähän huonekaluja kuin mahdollista. Nämä huonekalut, jotka ovat osa yleistä nukkumisrytmiä, ovat pakollisia. Ei mitään muuta, ei mitään turhaa! Tästä on kehittynyt uusi sisustustyyli modernissa huonesuunnittelussa, ns. Japandi. Se on sekoitus japanilaisia ​​ja skandinaavisia sisustustyylejä, joissa huonekalujen määrä ja koko pidetään mahdollisimman pienenä. Siksi tätä tyyliä kutsutaan japanissa usein minimalismiksi. Zen -makuuhuoneen keskeinen huonekalu on helposti sänky. Mutta se on alhainen, useimmissa tapauksissa futon tai makuupatja. Tatami -matot peittävät lattian ja kutsuvat meditoimaan ennen nukkumaanmenoa.

Minimalismi japaniksi!

Zen -makuuhuoneen minimalismi japanilaisessa mukavassa sängyssä iso ikkuna paljon puunbeigeä järjestystä ja puhtautta

 

Zen -makuuhuoneessa saa käyttää vain pieniä lisävarusteita, kuten kynttilöitä, pieniä hahmoja ja kukkia. Nämä vahvistavat Zen -tunnetta huoneessa. Tavalliset kertoimet ja päät on sijoitettava sisäänrakennettuihin kaappeihin, jotta huoneen pinta näyttää vapaalta ja leveältä. Zenin mukaan huoneen vapaan tilan ja järjestyksen pitäisi vapauttaa ihmiset negatiivisista ajatuksista. Näin voit nauttia rauhallisesta yöunesta Zen -makuuhuoneessa.

Sänky, mukava nojatuoli ja paljon vapaata tilaa – täydellinen esimerkki zen -makuuhuoneesta.

Zen -makuuhuone iso avoin tila iso ikkuna mukava nukkumissänky musta nojatuoli

 Hienovarainen valo on tässä välttämätön.

Zen -makuuhuone kaunis huonesuunnittelu, vaaleansininen lakanat hienovarainen valo sängyn vieressä olevan lampun takana kukkivat oksat

Värit, valo ja lämpötila Zen -makuuhuoneessa

Sääntö # 3 Zen -makuuhuoneen huoneen suunnittelussa koskee huoneen sopivia värejä, valoa ja lämpöä. Yksi lähtee siitä, että siellä pitäisi olla visuaalinen harmonia. Värien täytyy vain täydentää tätä tasapainoista tunnelmaa. Siksi täällä hallitsevat hienovaraiset värisävyt, erityisesti valkoinen, harmaa ja musta. Beige, taupe ja erilaiset pastellisävyt edistävät myös huoneen parasta rentoutumista. Kaikki nämä tekevät zen -makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman ja sopivan rentoutumiseen ja nukkumiseen. Harvoin annat itsellesi visuaalisia aksentteja esimerkiksi karmiininpunaisena lisätäksesi hieman intohimoa zen -tunnelmaan. Edullisia materiaaleja ovat kivilaatat ja erilaiset puulajit, jotka täydentävät tyypillistä zen -ulkoasua.

Vaaleat värit tekevät zen -makuuhuoneesta kutsuvamman ja viihtyisämmän.

Zen -makuuhuoneen vaaleat värit beige harmaa valkoinen puinen pöytä kutsuva kodikas huoneilmapiiri

Harmaa, valkoinen, beige ja hieman musta ovat tässä etusijalla.

Zen -makuuhuoneen harmaa valkoinen musta beige hallitsevat hienovaraisia ​​värisävyjä

Karmiininpunaisen tai tummansinisen värin aksentit lisäävät intohimoa japanilaisessa zen -makuuhuoneessa.

Zen -makuuhuone leveät mukavat sängyn tyynyt

Myös Zen -makuuhuoneen valaistusolosuhteet ovat erilaiset kuin talon muissa huoneissa. Makuuhuone on yleensä hyvin pimeä, mikä on myös tärkeää nopean nukahtamisen ja täydellisen yöunen saamiseksi. Mikään ei saisi häiritä ihmisiä siitä, joten et tarvitse kirkasta valoa täällä. Lisäksi Zen -makuuhuoneessa on miellyttävän lämmin. Zen -huonekalujen asiantuntijat suosittelevat huoneenlämpötilaa 14–18 astetta. Tällä on myös myönteinen vaikutus unen laatuun.

Olemme listanneet sinulle Zen -makuuhuoneiden tärkeimmät asiat. Haluatko nyt muuttaa oman makuuhuoneesi rauhan ja rentoutumisen keidasksi japanilaisen mallin mukaan?

Zen- japanilainen yksinkertaisen elämän taide.

Zen makuuhuone zen japanilainen taide yksinkertaisesta elämästä tyypillinen japanilainen huonesuunnittelu

Zen -makuuhuoneen yksinkertaisuus muotoilussa nukkumassa vuode valkoiset liinavaatteet

Kauniisti kukkivat kirsikka oksat koristavat huoneen.

Zen makuuhuoneen sininen sisustus paljon päivänvaloa kukkivat kirsikka oksat huoneen koristeet

 Zen -makuuhuoneissa voit myös tuoda raikkaan ilmeen vihreillä kasveilla ja kukilla.

Zen -makuuhuone tuo raikkaan vihreän sisustuksen vihreään kasvihuoneeseen

Zen -makuuhuone tuo raikkaan vihreän sisustuksen vihreään kasvien pyöreään peiliin

Zen -makuuhuoneet tuovat raikkaan vihreän sisustuksen sisustukseen, yksinkertainen muotoilu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80