10 legjobb fekete -fehér köröm minták

Őrült vagy a körömtervezésért? Próbáltad már a fekete -fehér köröm mintákat? A fekete -fehér a létfontosságú színkombináció, a színek keveréke, amely szinte mindenre jól mutat, a lakberendezésből, a ruháiból és különösen a körméből. Bizonytalan, hogy számos elegáns és elegáns megjelenésű körmöt keres, majd a fekete -fehér az egyik legjobb út..

Ez egy olyan színkeverék, amely folyamatosan divatos és stílusos is. Szinte az egészhez illik, és semmiképpen sem tűnik csodálatosnak. Tökéletes mind lenyűgöző, mind hivatalos eseményekkel együtt, máskülönben nyugodtabb összejövetelek napi tevékenységekkel. Sokféle stílust és mintát kipróbálhat a két szín szerint – csíkok, pontok, csillogás, geometriai nyomatok és még sok más.

Fekete -fehér köröm minták:

Most az alábbiakban elmagyaráztam néhány egyedi és legjobb fekete -fehér köröm mintát. Ezek a következők;

1. Drágaköves körömápolás:

Drágaköves körömápolás

Ez a körömtervezés nagyon divatos és okos. Az egyszerű kritérium az, hogy széles körmökön kitölthető; a négyzet alakú reszelő további előny. Ez egy jó módja annak, hogy büszkélkedjen az úgynevezett „szobával” a körmein.

2. Friss hó:

Friss hó

Ezek lehetnek a legszebb körmök ebben az egész körben. A ragyogó gyöngylakk és a csillogó ezüst hegyek kombinációja hozza létre ezeket a körmöket, amelyek most hócsókoltak. Meglepő!

3. Virág köröm:

Virág körömművészet

Ebben a kialakításban virág jön létre a körmön. Az ilyen típusú köröm minták egyedi megjelenést kínálnak. Különféle virágok közül választhat, amelyek mérete és színe eltérő. Ebben a művész háromszínű körömlakkot használ: fekete, fehér és kék. Ez egyszerű, mégis vonzó.

4. Fekete & White Water Marble Swirl Nail Art:

Fekete & amp; White Water Marble Swirl Nail Art

Mindig szobahőmérsékletű vizet válasszon, és ne felejtse el megvédeni a köröm körüli bőrt ragasztóval vagy zsíros krémmel, hogy megkönnyítse a maradék lakk eltávolítását..

5. Használjon hatásfényezőket:

Használjon hatásfényezőket

Számos hatásos körömlakk érhető el a piacon, mint például a Crackle hatás, a mágneses hatás, a Croc hatás, a színváltó lakkok stb. Egyszerűen felviheti őket a gyors és különböző körmökért.

6. Szilveszteri fekete csillagok:

Szilveszteri fekete csillagok

Nagyon hamar, amióta a fekete -fehér színt választja, nem jelenti azt, hogy a manikűr nem zárhatja be a szórakozást. A nyomtatott csillagok és a csillogás vidám hangulatot kölcsönöznek.

7. Zebra Nail Art:

Zebra Nail Art

A zebra körmök félelmetesnek tűnnek, miközben helyesen és pontosan végzik. Ez egy állatmintás körömdíszítés, amely szuper stílusosan néz ki, ha helyesen csinálja! Ez a legjobb a rövid körmöknél. A zebra nyomatokat különböző módon használhatja fel a szoba méretétől függően. Alapfedésként átlátszó körömlakkot használhat.

8. Pöttyös:

Pöttyös

Nézd meg ezt a kislemezt. Ez a pöttyös körömstílus elegánsnak és elegánsnak tűnik, fehér, tiszta környezettel, apró fekete pöttyökkel. Ennek végrehajtása nagyon egyszerű. A legfontosabb dolog az, hogy figyeljük a divatot, ha más hátteret és pöttyöt használunk a gyűrűsujjon.

9. Édesgyökér körmök:

Édesgyökér körmök

hipnotizálni ezekkel a fekete -fehér csíkos körmökkel. Ha ez olyan stílusnak tűnik, amelyet fizikailag ringatni láthat éjjel -nappal, javasoljuk, hogy csíkos bélyegzőlemezben töltse a módszer felgyorsítása érdekében.

10. Macska körmök:

Macska körmök

Ennek a megjelenésnek a létrehozásához hozzon létre egy fehér kerek hegyet az arc számára, valamint adjon hozzá két kis háromszöget a fülekhez. Jelenleg rajzoljon 2 fekete pontot a szemre és egyet az orrra. Rajzolja le a macska száját és bajuszát. Végezzen pöttyöt minden extra körömön. Fedje le körmeit, hogy tapadjon a rajzhoz.