12 felkapott nyári köröm minták és ötletek 2021 -ben

Itt van a nyár. Felejtsd el a parti estéket és a hangulatos megjelenést. Minden a világos, meleg és természetes színekről szól. Bármennyire is trópusi ez a szezon, a szépség és a divat is változik a nyaranta, és itt tartunk ma a nyári körömápolási trendekkel. A nyarak a lányok számára általában arról szólnak, hogy megőrizzék megjelenésüket, hidratálják a bőrt és a hajat, valamint megvédjék a barnulástól és a pigmentációtól. Ezen aggodalmak és aggodalmak közepette gyakran elfelejtjük élvezni és fitogtatni az időket a javunkra.

Ezekkel a nyári körömtervezési mintákkal új okokat és ötleteket adunk Önnek arra vonatkozóan, hogyan fordíthatja mindezt előnyére. Fordítsd fel ezeket a szandálokat, irány egy mani és készítsd fel lányok! Mert itt vagyunk a trendi körömdíszítéssel!

12 legújabb és legjobb fényes nyári köröm ötletgaléria:

Bár a körömművészetnek számos formája elérhető szerte a világon, ezek a legegyszerűbb, legegyszerűbb és legkedvesebb nyári körömtervek ebben a szezonban. Jelenleg ezek a legjobban értékelt körömlakk megjelenések az interneten. Szórakoztatóak, és nagyon szépek a nyári szezonban, kizárólag minden lány számára.

1. A gyönyörű napcsókos megjelenés:

A gyönyörű napcsókos megjelenés Nyári köröm minták Nap 1

Amikor a nyári szezonra gondolunk, leggyakrabban csak a kánikula, a rossz és párás hőmérséklet és az éghajlati viszonyok juthatnak eszünkbe. De kapcsolja be a javára, és még ebben az időben is büszkélkedhet stílusunkban. Kíváncsi vagy, hogyan? Itt az ötlet! Mit szólnál ahhoz, ha a fókuszt a forró és káros napsütésről a gyönyörű művészeteden keresztül megölnéd? Ezek a napművészeti ötletek a szerelemről, a szépségről és a kreativitásról szólnak. Ízlésétől és preferenciáitól függően könnyen kiválaszthatja a színt és a művészetet, és választhatja a köröm kialakítását. Mit gondolsz?

2. Klasszikus nyári gélek:

Klasszikus nyári gélek Nyári köröm minták gél

Ön az egyszerű és mégis elegáns megjelenés híve? A gélek és az áttetsző aktok és pasztellök a talmi város új szerelme. Íme néhány kedvenc nyári gél köröm ötletünk. Most, amellett, hogy átlátszó gélt alkalmaz a meleg nyári éghajlathoz, akár minimális művészettel vagy kiegészítőkkel, például apró blinggel és kövekkel is továbbléphet. Ezek biztosan vonzani fogják, és teljesen új szintre emelik a megjelenést.

3. Színes sivatagok és gyönyörű kaktuszok:

Nyári köröm minták sivatagi fa Nyári köröm minták sivatagi fa 1

A ragyogó és természetes megjelenés most a szezonról szól. Ez az új trend, és természetesen szeretnénk hangosan fitogtatni. Íme két lehetőség az ilyen választásokra. Az Ön személyes színválasztásától és preferenciáitól függően ezt a két sivatagi témájú körömművészetet szeretjük. Tekintettel arra, hogy a sivatagok a száraz éghajlatról, a kaktuszokról és a forgalmas környezetről szólnak, ezek a tervek meglehetősen sikeresen ábrázolják őket a legszebb és nőiesebb módon.

4. Beach vibrált gyöngy árnyalatok:

Nyári körömdíszítési gyöngyök 1 Nyári Nail Art Designs Pearls

A pasztell, a fáklyák és a földszínek korában gyakran elfelejtettük a legklasszabb gyöngy árnyékoló festéket. Itt van az egyik ilyen gyönyörű, időtlen és egyszerű megjelenés a legszüretibb módon. Ha szereti a napcsókot, menjen tengerparti nyaralásra és barnuljon, ezek a gyöngyház körömfestékek egy új stílus. Biztosan semlegesek maradnak, miközben a legegyszerűbb és legegyszerűbb megjelenést nyújtják. Ezek a nyári köröm minták a legjobbak a rövid körmökhöz.

5. A 70 -es évek fáklyái és ombrei:

Nyári köröm minták Ombre Nyári köröm minták Ombre 1

Az Ombre köröm új stílus. Legyen szó színek keverékéről, különböző körmökkel vagy színek átmenetével; biztosan el fogják lopni mindenki tekintetét feléd. A nyári lenyűgöző napsütéssel az ombre körömminták babakékkel, fehérekkel, rózsaszínűkkel, levendulákkal és pasztellökkel időtlenek maradnak a következő generációkban. Ezek a körömápolási nyári minták kiállják az idő próbáját, és nem mennek sehova, akkor miért kell várni, ezt minden lánynak ki kell próbálni! Ezek jobbak hosszú körmökkel.

6. Különleges strand és nyaralás:

Nyári Nail Art Designs Beach Nyári köröm minták strand 1

Nyáron több fiatal lány leggyakoribb nyaralóhelye a strandok. Felejtsd el a páratartalmat és a meleget, a tengerparti helyeket és a vakációkat nyilvánvaló okokból biztosan kiemelik a legmelegebb választásnak az új évezred generációjának. De ne felejtsd el, nem szabad elfelejtened, hogy felkészülsz a mani és a körömművészetedre is ilyenkor. Büszkélkedhet nyárra kész külsővel ezekkel a tengerparti ihletésű nyári üdülési köröm mintákkal. A mélyvízi búvárkodástól a homokköveken át a vizekig ezek a körömápolási formák nagy inspirációt jelentenek.

7. A görögdinnye stílusa:

Summer Nail Art Designs Görögdinnye Nyári köröm minták Görögdinnye 1

Sokunk legkedveltebb nyári gyümölcse továbbra is a görögdinnye. Miért nem ismételjük meg választásunkat és favoritizmusunkat a kreatív művészet és a szépség megjelenése formájában? Itt van az inspiráció, amire mindannyiunknak szüksége van. A színes görögdinnye körömápoló valami örökké aranyos és kedves marad. Minden korú lány, a gyerekektől a fiatal idős nőkig, kipróbálhatja, és ez továbbra is releváns marad a következő nyarakra!

8. Idő és dagály:

Nyári köröm minták Strandvíz Nyári köröm minták Strandvíz 1

Ha kíváncsi arra, miért vagyunk ismét itt a stranddal, nos, az ezzel körülvett funkciók és szépség listája végtelen. Itt gyönyörű hullámokkal és lényekkel rögzítettük a terveket a partok közelében. Azok számára, akik elegáns és nyugodt megjelenést szeretnének, a legnyugodtabb művészetbe ágyazva, ez lehet a legjobb választás! Mit gondolsz?

9. Nyárra kész lábujjak:

Nyári körömdíszítés Toe 1 Summer Nail Art Designs Toe

Ne aggódj; körömápolási inspirációs ötletekkel vagyunk itt a lábkörmök számára is. Legyen szó a legegyszerűbb megjelenésről, vagy a legkiemelkedőbb színes és fényes ötletről, ezek a körömlábak és a művészet sok nő kedvence lesz. Könnyen elvégezhetők, mégis a klasszikusabbak és legegyszerűbbek. Folytassa a földszínekkel, vagy örökre kedvenc aktokkal és tiszta feketékkel. A nyári körömötlet azonban nem kevesebb, mint egy időtlen dizájn itt.

10. Csillámok és aranyok:

Nyári Nail Art Designs Glitter Nyári köröm minták 1 csillogó

A csillogó minták most visszatértek a divatvárosba. Bár a legtöbben láttuk, hogy eltűntek egy forgatókönyvből az elmúlt évtizedben, ma azt látjuk, hogy a legtöbb lány inkább a zizegő és vakítóan merész megjelenést részesíti előnyben. Ha valaki olyan, aki jobban szereti az ilyen ötleteket, és divatos és kortárs divatos művészeti formát szeretne, akkor semmi sem lehet jobb, mint ezek a nyári akril körmök. Minden merész és magabiztos nőnek nem szabad kihagynia ezeket.

11. Virágok és virágok:

Nyári köröm minták Virág Nyári köröm minták Virág 1

Mindazok, akik szeretik a virágokat, virágokat, a természetes környezetet és a természetet, itt az ötlet, srácok. A meleg éghajlat csak fel -le ingadozza a hangulatunkat, és a gyönyörű természet gyakran előbújik fészkéből, hogy felvidítson minket. Itt ezek a nyári virágos köröm minták csak inspirációt merítettek az ilyen hangulatból és természetes megjelenésből, és létrehozták ezeket a fantasztikus ötleteket. A színekkel is teljesen meg vagyunk rémülve, mit gondol?

12. Francia nyár és szépség:

Nyári Nail Art Designs Holiday Nyári körömdíszítési nyaralás 1

A gyönyörű francia nyarak, a karizmatikus vidék és a természetes boldogság olyasmi, amit nem lehet egyszerű szavakkal megmagyarázni. Azok, akik szeretik a költészetet, nagyon jól csatlakozhatnak hozzá, és azoknak a fiatal romantikus nőknek, akik ilyen paradicsomot keresnek, itt vannak a gyönyörű körömtervek. Ezek a területek minél színesebbek, nyaranta a szépség és a romantika világnézetét ábrázolják, és meglehetősen sikeresen rögzítik az idei év enyhe és rejtett pillanatait.

További tippek:

Nos, bár találkoztunk a legszebb és legegyszerűbb körömrajzokkal ebben a szezonban, tudnunk kell, hogyan kell karbantartani őket a legjobb megjelenés és szépség érdekében. Íme néhány tipp,

  1. Mindig tartsa tisztán és fényesen a körmeit. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek piszkosak, ami tönkreteheti a körmöket és a bőrt.
  2. A havi egyszeri manikűr a leginkább ajánlott azoknak, akik inkább szép és gyönyörű körmöket szeretnének.
  3. Használjon hidratáló krémet a körmökön is. Dörzsölje körmeit és kutikuláit a legjobban hidratált bőr érdekében.
  4. Vágja le és formálja a körmöket, ahogy és amikor nőnek. Ne hagyja figyelmen kívül, mert károsodást okozhatnak.

Ezekkel a fantasztikus és mégis egyszerű, könnyű nyári körömtervekkel reméljük, hogy itt megtalálta kedvenc dizájnját és ötletét. A legnépszerűbbek és a legtöbbet kerestek az interneten, és biztosan jól illeszkednek a szezon igényeihez és funkcióihoz. Ossza meg velünk gondolatait is, és szeretjük hallani Öntől!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Csinálhatsz körömápolást rendszeres körömlakkal?

Válasz: Igen, simán lehet haladni a körömápolással a körömlakk segítségével. Ezeket a gyönyörű körömmintákat nyárra elkészítheti otthon vagy szakember segítségével. Elég egyszerűek, és a legtöbb művészet jól illeszkedik, még a kezdők számára is. A művészet más lehetséges ötletei közé tartozik a körömbélyegzés és a matricák.

Q2. Hány réteg szükséges a tökéletes befejezéshez?

Válasz: Általában 2-3 réteg elegendő a tökéletes befejezéshez. Ügyeljen arra, hogy a festéket alaposan megszárítsa, mielőtt újabb réteget alkalmazna.

Q3. Mi a különbség a körömlakk és a körömlakk között?

Válasz: A körömlakk vonzóvá teszi a körmöket. A szépséggel társul. A körömlakk viszont a körmök védelméről szól. A körömlakkok többféle árnyalatban és színben kaphatók, mint a lakk.

Q4. Készíthetünk nyári körömmintákat gyerekeknek?

Válasz: Igen, folytathatja ezeket az ötleteket még a gyerekek és a fiatalabb korosztályú gyermekek számára is. Biztosan szeretik a szórakoztató és élénk formatervezést.

Q5. Melyek a leggyakoribb nyári színek a körömápoláshoz?

Válasz: Ebben a szezonban a leggyakoribb művészeti minták közé tartozik a piros, kék, fehér, forró rózsaszín, zöld és pasztell. Az ilyen színekkel ellátott körömminták biztosan kiemelkedőek lesznek!