6 legjobb arany köröm minták

Megkülönböztetjük az aranyat és az ezüstöt az egész világegyetem összes többi színétől, de az eredetiség ellenőrzése során az arany szín a sárga színcsoport részeként is ismert, amely valójában a sárga sokkal csiszoltabb változata, és sok más szín ötvözésével alakult ki. A Gold Nail Art Designs olyan körömművészetek, amelyek arany színű körömfestéket vagy arany csillogó körömfestéket használnak az arany hatás érdekében.

A legújabb arany köröm minták képekkel:

1. Egyszerű arany köröm minták:

Egyszerű arany köröm minták

A fenti képen a körmök színezésére használt sima arany körömfestéket látunk, amely fényes megjelenést és aranyszínű tapintást kölcsönöz nekik. Az arany körömfestékeknél használt színeknek többnyire sötétnek kell lenniük, mivel így az arany hatás sokkal hangsúlyosabb, mint a világosabb.

2. Piros és arany körömdíszítés:

Piros és arany köröm design

Az arany és a piros kiegészítik egymást. Az alább látható körömápolás nagyon egyszerű. Fesd ki az összes körmöd, kivéve egyet, amelyet félre kell tartani, hogy az arany körömfesték teljesen felhordható legyen, ahogy a képen látod. Vigyen fel vöröset a többi körmére, üresen hagyva a széleket, hogy aranyszínű réteget tegyen rá, miután a vörös festék megszáradt, és kész az elragadó pillantással.

3. Arany körömfestés fényes körömfestékkel:

Arany körömfény fényes körömfestékkel

Fesse le az összes körmét fényes körömfestékkel, és hagyja megszáradni. Fogjon egy elegáns ecsetet, és dörzsölje be arany körömfestékbe, és végezzen mozdulatokat egy kicsit a köröm széle alatt, vagy akár aranyszínű pálcikát is ragaszthat a körmökre, ahogy a képen látja, és így néz ki. Tartson egy szöget csak fényes festékkel, hogy arany csillogó körömfestéket tegyen. Ennek a körömfestéknek maximálisan a szélén kell lennie, majd lassan el kell halványulnia a közepétől a végéig. Ez tiszta és kifinomult megjelenést kölcsönöz a körmének.

4. Tengerzöld arany körömdíszítés:

Tengeri zöld arany köröm design

Szüksége van tengerzöld körömfestékre, és persze arany körömfestékre, hogy ezt a körömápolást elvégezze. Először fesd ki az összes körmödet tengerzöld színnel, és hagyd megszáradni. Vegye ki a karcsú arany körömfestéket az üvegből, és készítsen villámokat vagy félig vágott csillag alakokat, ahogy az a képen is látható. Ehhez a köröm egyik sarkát fejjel lefelé V alakban egyenesen lefelé kell festeni, kettőt vagy három fejjel lefelé fordított V -t készíteni, hogy pontosan megkapja ezt az alakot.

5. Fekete és arany körömdíszítés:

Fekete és arany köröm design

Amint korábban említettük, az arany körömdíszítéseket sötét színekkel kell készíteni. A fekete a legsötétebb, és az arany illik hozzá a legjobban. Ahhoz, hogy a kettő körömápolásban összeálljon, először az öt körmöt fesse le az ujjára arany színnel. Vegyünk egy vékony fekete ecsetet és színezzünk vele egy kicsit, függőlegesen. Csináld két alternatív körmön. Ezután vegyen egy vékonyabb ecsetet, és készítsen két szívet nem feltétlenül hasonló helyre. A fekete ecsettel adjon hozzá mozdulatokat, hogy látszatot kapjon, amint az a képen látható.

6. Fekete és arany csillogó körömfesték:

Fekete és arany csillogó körömfesték

Ennél jobb és egyszerűbb példával nem tudja megmagyarázni, hogy milyen jó fekete és arany kiegészítik egymást. Ehhez fekete körömfestékre és arany csillogó körömfestékre van szüksége. Először színezze ki a körmöket feketével az alaphoz, majd vegye a csillogó festéket, és színezze ki a körmök szélét többnyire, és halványítsa a közepe felé. Ha nincs csillogó körömfestékben hatszög, akkor csak ragassza fel őket, mielőtt a festék megszáradna.