Top 15 körömlakk márka Indiában

Mindannyian szeretünk különféle színeket viselni a körmökön. Különböző cégek kínálnak különféle effektusokat és színeket. Ezek közül néhány nagyon könnyen megfizethető, néhány pedig nagyon drága, de olyan színeket kínál, amelyeket sok nő szeret. Ezért attól függően, hogy milyen árnyalatot vagy árnyalatot szeretne vásárolni, megnézheti a különböző vállalatok változatát. Ha különleges effektusokat szeretne, mint a törés, neon, vagy nagyon matt felület, vagy egyszerűen csak holografikus csillogással, akkor plusz készpénzt kell költenie, mert ezek drágábbak a normál színeknél és drágák.

Népszerű és legjobb körömlakk márkák Indiában:

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb 15 márkát, amelyek kedvelt körömlakkokat kínálnak, amelyeket kipróbálhat.

1. Lakme:

körömlakk márkák

Vásárolja meg ITT

Ez egy nagyon kedvelt márka a különböző kozmetikumok számára, amelyet lakkok, lotionok és krémek számára kínál. Különféle színeket vásárolhat a kínálatából, mint a Nine to Five vagy a Color Crush. Ezek ára 160-250 INR, attól függően, hogy milyen változatot vásárol.

2. Konad:

Konad

Ez egy jól ismert termékcsalád, amely nemcsak fényezéseket, hanem dekoratív anyagokat is kínál, mint például bélyegzőlemezek, matricák és egyéb kefék. Meglehetősen magas áron vásárolhat kerek alakú üvegeket, mint például a Shining Deep Green vagy a Club Pink 10 ml -es palackokhoz 170 INR és 199 INR között.

3. Lotus gyógynövények:

Lotus gyógynövények

Vásárolja meg ITT

Megvásárolhatja népszerű színeiket, mint például a Gold Mist, a Plum Shine és a Mint Magic, amelyek karcsú palackokban, puha applikátorral kerülnek forgalomba 120-150 INR áron..

4. Maybelline:

Maybelline

Vásárolja meg ITT

A népszerű változat, amelyről ez a tartomány ismert, Color Show. Ennek számos változata van azok számára, akik csillogást szeretnének azoknak, akik fémes hatást vagy egyszerűen egy csillogó alapszínt szeretnének. Különféle árnyalatokat vásárolhat, mint például a Dazzling Diva vagy a Glitter Mania 160-170 INR áron. Ezek olcsók, és a színek nagyon megfizethetőek, és nem égetnek lyukat a zsebében. A tartós hatás is jó, és ezeket könnyen kipróbálhatja.

5. Utcai viselet:

Utcai öltözék

Ez egy népszerű és megfizethető márka. Megvásárolhatja különböző ismert színeiket, például a Grape Shimmer vagy az Oceanic blue árakat 120 INR -től 9 ml -es palackokig és 60 INR -től 5 ml -es palackokig.

6. Avon:

Avon

Vásárolja meg ITT

Ez is népszerű név a közös háztartásokban. Könnyen megvásárolhatja színeiket, mert ezek olcsók. Ez különösen népszerű a kisméretű palackok miatt, amelyek egyenként 50-70 INR -es áron kaphatók, és olyan árnyalatokkal rendelkeznek, mint a Mango Mania, Coffee Bean stb. drogériákban vagy speciális üzletekben, amelyek csak Avon termékeket árulnak. Szárítási sebességtartománya is 200 és 300 INR között van.

7. Oriflame:

Oriflame

Ez a márka jól ismert a gyorsan száradó változatáról. Változatukat megvásárolhatja, mint például a Pure Color Range vagy a Metallic Range, minimum 100 INR áron, és akár 400 INR is lehet.

8. Kínai máz:

China Glaze

Vásárolja meg ITT

A népszerű árnyalatok széles skálája, mint a törés, a neonok, a csillámok és a matt felületű lakkok. Ezek nagyon drágák, és nem biztos, hogy mindenki számára megfelelőek. Ha azonban tartós árnyalatot keres, akkor kipróbálhatja a színeit 700–2000 INR áron, attól függően, hogy milyen változatot szeretne vásárolni..

9. OPI:

OPI

Vásárolja meg ITT

Az OPI ismert a magas árú színekről és a törött lakkokról. Különféle változatokat vásárolhat, mint a neon, csillogó vagy matt hatású színek, legalább 700-800 INR áron 15 ml -es palackokért.

10. Színes sáv:

Színes sáv

Vásárolja meg ITT

Ez különféle árnyalatokat kínál, amelyek jól tartanak, és a színek is ismertek. Ez egy jól ismert tartomány, és az olyan árnyalatok, mint az Amethyst, az Exclusive 56 és 44 számok, valamint a Fearless Red nagyon népszerűek. Ezeket 210-300 INR -ért vásárolhatja 9 ml -es palackokért.

11. Viviana:

Viviana

Vásárolja meg ITT

Ez egy nagyon új termékcsalád, és megvásárolhatja kicsi és nagyon kedvező árú 9 ml -es üvegeiket, minimális áron, körülbelül 60 INR. Emellett 4 vagy 5 színű értékcsomagot is kínálnak, és 250 INR -ért vásárolhat. Ezek olcsók, és a színek tartósak. Ezeket megvásárolhatja és kipróbálhatja.

12. Loreal Paris:

Loreal Paris

Vásárolja meg ITT

Ez nagyon tartós színeket kínál, és az árnyalatok különböző típusúak. Vásárolhat csillogó színeket csillámrészecskékkel, és megvásárolhatja fémes árnyalataikat is. Vannak normál színek is, mint a bézs színű Boheme és a Versailles Gold, amelyek olyanok, mint a Color Riche színárnyalatok jól ismert választéka, és ezek 300 INR és 500 INR közöttiek.

13. MTV MUAH by Blue Heaven:

MTV MUAH a Blue Heaven -től

Ez egy új termékcsalád, ezeket 199 és 200 INR között lehet megvásárolni, az értékcsomagokat pedig 300 és 400 INR között lehet megvásárolni..

14. Tippek és lábujjak:

Tippek és lábujjak

Ez egy jól ismert termékcsalád, és áraik minden lány zsebéhez megfelelnek, legyen az egyetemi lány vagy tinédzser. Vásárolhat különféle árnyalatokat, és a színek is nagyon tartósak. Ez már régóta a divatiparban van, és fényes vagy csillogó színeket vásárolhat. Vásárolhatja az alaplakkjukat vagy a fedőrétegüket, valamint a fémes árnyalatokat is. Ezek 5 ml -es palackokból 9 ml -es palackokba kerülnek. Ezek ára 100-150 INR.

15. Arckozmetikumok:

Arcok Kozmetika

Vásárolja meg ITT

Ez egy jól ismert termékcsalád, és különféle fémes és más normál színeket kínálnak, amelyeket mindennapi viseletre használhat. Ezek ára a High Shine termékcsaládjukból is ismert változat. Vásárolhat olyan színeket, mint a Molten Rust, a Poppy Red és én szeretem a Mauve -t olyan áron, amely változhat, és 199 INR és 400 INR között lehet..