9 Egyszerű és egyszerű Halloween köröm minták 2021

A köröm szépsége nem korlátozódik arra, hogy csak körmét vonja be kedvenc színével. Sokkal túllépett ezen, és új stílusokat és technikákat fogadott el, amelyek díszítik és szépítik a körmöket. A csípő és divatos köröm csüngők, amelyek különböző mintákkal és stílusokkal érkeznek, abszolút megdöbbentőek. A tervek változatosak, különbözőek és teljesen innovatívak. Mindig választhatsz magadnak valamit a körömdíszítések sokaságából. De mivel közeledik a Halloween, ezért kiválasztottuk a legjobb formaterveket az Ön számára, így ezen a Halloween -en bátorítani fogjuk, hogy ilyesmit szerezzen magának.

Gyönyörű Halloween köröm minták képekkel:

1. Tök Halloween körömdíszítés:

Tök Halloween köröm design

A Tök Halloween körömdíszítés egyszerűen lenyűgöző. A színek olyan gazdagok és mélyek. A nevető tök kiemeli a Halloween témáját, és elképesztően jól néz ki a körmén. Ez a dizájn annyira egyedi, hogy biztosan elbűvölő ragyogást kölcsönöz az identitásodnak, és kiemelkedik, függetlenül attól, hogy melyik Halloween -partin veszel részt.

2. Pók Halloween köröm:

Pók Halloween köröm

A pókok ijesztő lények és a Halloween erős szimbólumai. Nagyszerű mintákat készítenek Halloweenre, és biztosan használhatod őket a körmödön. Hozzáadhatja a pókháló képét is, hogy erősebb és kísérteties megjelenést kapjon. Ez a legjobb Halloween köröm ötletek.

3. Mummy Halloween Nail Art:

Mummy Halloween Nail Art

Az egyiptomi múmiák legenda. Olyan népszerűek, hogy még Halloweenkor is emlékeznek rájuk. Szerezhetsz magadnak valami olyan klassz dolgot, mint a Mummy Halloween körömtervezés, és büszkélkedhetsz barátaiddal ebben a Halloween -szezonban.

4. Halloween körömhibák:

Bugs Halloween Nail Art

A Bugs Halloween körömtervezés nagyon aranyos és lányos. Jól néznek ki, és tökéletesek a közelgő Halloween -bulihoz. A minták és formák kombinációjával vonzóvá teheti ezt a formatervezést.

5. Kísérteties Halloween köröm:

Kísérteties Halloween körömdíszítés

A kísérteties Halloween körömdíszítés biztosan megijesztheti a melletted ülőt. A stílus annyira reálisnak tűnik; mintha valódi vér folyna a körmödön. Ezt a formatervezést Halloween jelmezével együtt biztosan megkapja az október.

6. Zombi Halloween köröm:

Zombi Halloween Nail Art

A zombik tipikus halloweeni karakterek. Fiatal korunkban láttuk őket minden ijesztő filmben, és még mindig libabőrösek. Ezen a halloweenkor valóban kísérletezhet a Zombie Halloween körömdíszítéssel, mivel így egyedinek fog kinézni, és megteremti a kísérteties és a rémület hangulatát..

7. Ijesztő szemek Halloween Nail Art:

Ijesztő szemek Halloween körömdíszítés

A Scary Eyes Halloween körömdíszítés az egyik legjobb körömdíszítés, amelyet eddig láthattunk. Ragyogóan csillogó szemeik képe, amelyek az éjszaka hidegében rád bámulnak, baljós és gonosz érzést kelt. Ha ezt a dizájnt Halloweenkor kapja meg, biztosan sok bókot kap.

8. Boszorkányok Halloween körömdíszítése:

Boszorkányok Halloween Nail Art

Abban a pillanatban, amikor Halloweenre gondolunk, először a boszorkányok jutnak eszünkbe. A boszorkányok gonosz karakterek, akik természetüknél fogva természetfelettiek, és hatalmas potenciállal rendelkeznek a pusztításhoz. Ezek voltak és ma is a legnépszerűbb Halloween köröm minták. Ha ilyesmit szerezhetne magának, nem lenne semmi hasonló. Ez az egyik legjobb Halloween köröm design.

9. Macska Halloween köröm:

Macska Halloween Nail Art

A fekete macskák ma a babona legfőbb okai. Az emberek nagyon félnek tőlük, és néhányan azt is gondolják, hogy rossz előjel. Ezek a tulajdonságok tökéletesek a Halloween körömdíszítéséhez, bár használhatnak néhány ilyen egyedi stílust és mintát, hogy stílusosak és hűvösek legyenek.

A Halloween köröm minták népszerű és gazdag megjelenés a Halloween partin.