9 egyszerű és egyszerű virág köröm minták kezdőknek

A virágos körömápolás nagyon népszerű választás a lányok körömápolása körében. Édesnek tűnnek, és könnyedén elkészíthetők vízmatricákkal, akrilfestékekkel vagy más dekorációs anyagokkal. Ma bemutatjuk a legjobb 9 csodálatos virág köröm művészetet, amelyekkel eddig találkoztunk. Tippjeinkkel reméljük, hogy könnyedén újra létrehozhatja ezeket a gyönyörű mintákat a körmén.

Virág köröm minták:

Itt van egy lista 9 gyönyörű virág köröm mintáról, amelyek minden korosztály számára fantasztikus megjelenést kölcsönöznek.

1. Akril szabadkézi virágköröm:

Akril szabadkézi virág körömdíszítés

Ez a fajta gyönyörű virágos köröm egyszerűen létrehozható, ha jó keze van a festéshez. Ezt a mintát könnyedén elvégezheti a szelektív színválasztással és egy lapos ecsettel. Egyszerre két színt kell felvinni a lapos ecsetre, pl. Rózsaszín és fehér, fehér és világoskék, valamint lila és fehér. Óvatosan forgassa el a lapos kefét úgy, hogy a szirmok létrejöjjenek. Ha ezt a teljes formatervezést egy világos színű alapon, például fehérben, kiemelkedőbbé teszi. Remélem kipróbálod ezt.

2. Francia tippek virágmintával:

Francia tippek virágmintával

A francia hegyes köröm minták nagyon népszerűek, és nagyon kifinomultnak tűnnek. Ez a körömtervezés különösen jó azoknak a nőknek, akik irodába mennek, vagy vállalati dolgozók. Általában nem viselhetnek túl sok dekoratív körömápolást az irodában. Számukra a francia hegyes köröm klasszikus választás. A szokásos francia hegyes körmeit virágos szabad kézmintákkal díszítheti, mint a fenti.

3. Virágos körömművészet pöttyösekkel:

Virágos körömművészet pöttyös

A fenti körömápolást világos színű csupasz festékkel lehet létrehozni, pl. Rózsaszín, majd adhatsz neki pöttyös pontozóeszközt vagy tompa végű fogpiszkálót. Fedje le a körmök egyik átlós részét fehér színnel, és hagyja megszáradni. Miután megszáradt, a fogpiszkáló tompa végével könnyedén létrehozhatja a rózsavirágokat. Használjon sötét rózsaszínt és pirosat a rózsákhoz, és zöldet a levelekhez.

4. Többszínű virágmintás:

Többszínű virágmintás

Ez a többszínű virágmintás típus pöttyözőeszközökkel vagy fogpiszkálókkal és különböző színekkel újra létrehozható.

5. Szabadkézi virágos tulipán design:

Szabad kézzel virágos tulipán design

Az ilyen típusú szabadkézi, könnyen kivitelezhető tulipán kivitel nagyon könnyen felcsillanhatja a körömlakkok normál megjelenését. Megpróbálhatja kipróbálni ezt a fajta körömápolást, még akkor is, ha nem rendelkezik nagy szabadkézi rajzkészséggel. Fesse fel körmeit kék vagy fekete sötét lakkal, és akrilfestékekkel rajzolja meg rajta a virágmintát. Megpróbál!

6. Vízmatrica virágminták:

Vízmatrica virágminták

A vízi matrica a legjobb választás a körömművészethez, ha fantasztikus dizájnt szeretne, és nincs ideje vagy energiája az egész elkészítéséhez. Vízmatricákat vásárolhat a körmökhöz a szépségboltokban vagy az online körömápolási üzletekben. Ezeket könnyedén át lehet vinni a körmökre világos színű alapfestékkel, csak vízzel. Fejezze be egy átlátszó lakkal.

7. Szabadkézi virágos napraforgó minták:

Szabad kézzel virágos napraforgó minták

Ez a fajta virágos kivitel olyan csillogó alapszínre hozható létre, mint a fent látható. Szüksége lesz egy körömkefére a virágok finom vonalaihoz és meghatározásához. Fejezze be egy átlátszó lakkal.

8. Virágos köröm bélyegzés:

Virágos köröm bélyegzés

A bélyegzés egy másik nagyszerű módja annak, hogy könnyen hozzon létre különböző mintákat a körmén. Kipróbálhatja kezdő körömbélyegző készletekkel a gyakorlat megkezdéséhez.

9. Szabadkézi virágos márványminták:

Szabad kézi virágos márványminták

Szabad kézi márványképeket csak néhány szín és egy darab műanyag vagy csomagolólap segítségével lehet létrehozni. Könnyedén létrehozhatja a fent látható mintát. A virágok részleteiért és meghatározásáért használja a körömkefét és a választott színeket.

Remélem tetszett ez a cikk, és kipróbálja ezeket a körömművészeteket. Hagyja visszajelzését!