9 egyszerű és legjobb téli köröm minták 2021

A köröm művészet egy híres művészi folyamat, amely szépíti a körmöket, különös gondot fordít rá, és ügyessé és csinosá teszi. Számos különböző színű és formájú köröm közül választhat. A legutóbbi legnépszerűbb minták közé tartoznak a téli köröm minták. Lenyűgözőek, gyönyörűek és vonzóak. Íme, néhány csodálatos téli köröm mintát rendeltünk Önnek, hogy legközelebb, ha szép formát szeretne, tudja, melyiket válassza.

1. Karácsonyi köröm minták:

Karácsonyi köröm minták

A karácsonyi köröm minták nagyon csinosak, nőiesek és aranyosak. Kifejezetten az egyetemre járó lányoknak készült. A megjelenés meglehetősen fiatal, egyszerű és elegáns. A kék szín növeli varázsát, és nagyon okos és egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

2. Fashionista Winter Nail Art:

Fashionista Winter Nail Art

A világ összes divatosának, akik olyan óvatosak minden egyes ruhadarabbal, beleértve a szép és ápolt körmöket is; mesés és kifinomult kinézetű téli művészeti köröm dizájnt vásároltunk Önnek. Aranyos aranyszínű íj, pöttyös, kis kör alakú formák és más minták jelenléte teszi a körömápolást egyedivé, gazdaggá és innovatívvá.

3. Átlátszó téli körömápolás:

Átlátszó téli körömápolás

A nagyszerű körömdíszítés a téli szezonban a fényes és átlátszó. Ez a különleges kialakítás nagyon stílusos megjelenésű. A hópelyhek és a harmatcseppek tükrözik az időjárást, míg a francia ápolt körmök csodálatosabbá, kellemesebbé és finomabbá teszik.

4. Pulóver stílusú téli körömdíszítés:

Pulóver stílusú téli körömápolás

Egy jó módja annak, hogy tükrözze a téli szezont, ha felvesz egy körömdíszítést, amely leírja a pulóver különböző színes vonalait. A formák és minták a kék, fekete, fehér és piros kombinációjával meleg érzetet keltenek, és készen állnak a téli ünnepekre.

5. Snowflake Winter Nail Art:

Snowflake Winter Nail Art

A tél legnagyobb szimbóluma a hópehely. A téli körömdíszítés, amely ezeket a fehér és izzó hópelyheket különböző stílusokban és mintákban ábrázolja, biztosan kreatívnak és csodálatra méltónak tűnik. Remek terveket készítenek a téli szezonra.

6. Kiváló téli körömápolás:

Kiváló téli körömápolás

A kiváló téli körömtervezés nagyon kreatív és különböző megjelenésű. Csakúgy, mint a neve, elképesztő és fantasztikus. A fa kérge, amely minden levelét lehullajtotta, valamint az erős vörös foltok jelenléte valóban kiemeli a tél szépségét, és figyelemre méltó megjelenést kölcsönöz.

7. Gyönyörű téli körömápolás:

Gyönyörű téli körömművészet

Egy aranyos téli körömdíszítés lenne az, amely egy boldog jegesmedve és más állatok képét ábrázolja, jó formájú színes téli sapkával a fején. Azt is, hogy a kép a hó és erős fújó szél, hogy ez a hideg és fagyos megjelenés.

8. Csillogó téli körömápolás:

Csillogó téli körömápolás

Szeretné, ha a körmei fényesek és csillogóak lennének? Nekünk csak egy van. Fehér háttér, fekete hópelyhekkel és egy hóember aranyos arca, csillogó felülettel a tetején, ez minden, amire szüksége van. Ez csábító, szexi és nagyon fényes lesz.

9. Hó éjjel Téli köröm:

Hó éjjel Téli köröm művészet

A pöttyösek nagyon népszerűek manapság. A nők szeretik őket, mert olyan aranyosnak, vagánynak és nőiesnek tűnik. A körömdíszítés, amely fehér pöttyöket mutat fekete háttérrel, biztosan úgy fog kinézni, mintha késő este havazna. Ez egy nagyon kreatív és szép design, kifejezetten a fiatalok számára.

További téli köröm minták gyűjteményei:

1. kép:

2. kép:

3. kép:

4. kép:

5. kép: